Звездни компромати - месец Май'20

• 256 223
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 470
На същото мнение съм, ама нали за чужди деца да не говорим.....Понеже то дете.

# 1 471
Тук нещо ми издиша Сузанитената история.
Тя е наборка на сина ми значи е на 17, навършени или ненавършени, в 10 клас. Помня, че по-скандалната част от кариерата ѝ започна когато набор 03 се подготвяха за кандидатстване след 7 клас, приеха я някъде "да има" и скоро след това мина на самостоятелна форма, защото е "звезда" и не смогваше. Кога успяха да я тормозят, при положение, че тя още от 2017 се държи като гангстерче?

# 1 472
Ето малко разяснения по темата на английски https://www.healthline.com/health/healthy-sex/female-ejaculation#takeaway

Жени бърка в това, че е трети вид оргазъм. То е реакция по време на силна възбуда или оргазъм.
Благодаря, вече сега разбрах. И аз като Кали и доста други тук - ...* направо съм девствена*....
Жени ни вкарва в заблуда с компетентен тон.

# 1 473
Днес е рожденик мой голям любимец Simple Smile
Дейвид Бореанас, 51
Скрит текст:

Покрай него видях, че днес и Меган Фокс, 34 и наш Гришо, 29 са рожденици
Скрит текст:

# 1 474
Аз пък съм в потрес от тоалета й , хич не ми харесва.
А позата ?!
Nerd

# 1 475
  • софия
Позата подхожда на тоалета Grinning

# 1 476
  • Пловдив
Тук нещо ми издиша Сузанитената история.
Тя е наборка на сина ми значи е на 17, навършени или ненавършени, в 10 клас. Помня, че по-скандалната част от кариерата ѝ започна когато набор 03 се подготвяха за кандидатстване след 7 клас, приеха я някъде "да има" и скоро след това мина на самостоятелна форма, защото е "звезда" и не смогваше. Кога успяха да я тормозят, при положение, че тя още от 2017 се държи като гангстерче?
До 3-ти клас беше в нашето училище, от 4-ти отиде в частно. Докога изкара там не знам.

Скрит текст:
Наистина беше много добро и умно дете, но средата е страшно нещо. И примерът. Има много различни деца и винаги репликите и на мен и на колегите са "те децата не са виновни", което си е така. И в нейния случай бих казала - също. Често се виждаме (аз и другите ѝ учителки) и с нея, и с майка ѝ в квартала, думите на майката са "те хората ни завиждат, затова ни плюят".

# 1 477
  • Dope Reach
Каква е тая самостоятелна форма на обучение, след като каза, че учителите отивали у тях да я обучават? В моето училище също има деца, обучаващи се по този начин (защото наистина имат проблеми!), никой от нас не ходи у тях да им преподава уроци. И никой учител не е длъжен да го прави. Явяват се само на изпити. Които нали се сещате, че са проформа...

# 1 478
Жасмина има ли нещо руско в рода? Прилича ми на рускиня.

# 1 479
Гледам Мармалад и ми прави впечатление, че напоследък водещата Радост е все с ниски обувки. Преди не слизаше от стръмните токове. Каква ли е причината?

# 1 480
Счупен крак.

# 1 481
Кафевите мокасини на Радост в комбинация с лилавата коктейлна рокля с черна дантела по ръба, бяха потресаваща комбинация.

# 1 482
Кафевите мокасини на Радост в комбинация с лилавата коктейлна рокля с черна дантела по ръба, бяха потресаваща комбинация.
Не си го причиних..Това лигаво предаване заедно с На кафе и Семейни войни, имат свойството да саботират еволюционния ход на човечеството.

# 1 483
  • София
Кафявата обувка (освен в много редки случаи) може да съсипе всичко 😂

# 1 484
Да се включа и аз за Сузанита - изглежда подпухнала и гледа много тъжно... Мисля че има надежда за нея, на нея вредното влияние е най-вечев семейството ѝ, още малко да порасне, като се отдели от тях може и да стане човек от нея. Иначе не ми се струва, че го прави само за реклама, според мен си е истина, че е наркоманка

Общи условия

Активация на акаунт