Отговори
# 1 800
Ти в коя седмица си и колко да става голям? Много са досадни с това бързане постоянно

# 1 801
Maria_nna, честита рожба! Прекрасно име сте избрали! Желая му здраве и безгрижно детство с много игри! ❤️🍀🎉

# 1 802
Дени 🥰🥰 моментът наистина наближава и затова ставам нервна, пуфтяща и мрънкаща. Всички сме на финала и напрежението поне при мен расте. Дай Боже на групата все така да и върви на здрави пухкави бебенца и щастливи мами.

Boundle 💐 39+3дни, а бебчо е около 3.600. Още преди месеци ми каза, че мога да родя бебче около 3 600 и 700. Чувствам се малко притисната, но тези дни ще се опитам да поработя за разкритие- повече разходки, вероятно секс 🤔 и дори вчера си позволих да ям люто, а аз не обичам. Исках да видя дали при мен ще помогне..

# 1 803
  • Варна
Е какво значи бързане?
Тя си е почти на термин. Минус няколко дни. Аз разбирам да е 10-15 дни по-рано... щом лекарите го казват, едва ли някоя от нас е по-компетентна.

# 1 804
Еми 3600 не е някакво чутовно голямо бебе, а за бебето винаги е по-добре да се изчака да тръгне само ако няма някакви суперспециални индикации за бързане. Да не говорим, че може да мерят грешно. В чужбина ги чакат по 2 седмици.

# 1 805
Честит син, Мариана! Да расте здрав и безгрижен! Страхотна новина! Нали ти се безпокоеше от грешни измервания в последните седмици, ако правилно съм запомнила? Виж как всичко отминава и се оказват някои тревоги толкова излишни! Бъдете щастливи! 😊💙
Аз отдавна не съм се разписвала тук.
Утре съм на тонове, чакам с нетърпение за подробностите от прегледа. Мен някакво спокойствие ме е налегнало. Багажът отдавна ми е готов, като изключим това да сложа вода и черен шоколад. На миналото раждане, шоколадът ми беше животоспасяващ. След секцио, а и принципно с ниско кръвно, няколко блокчета ми даваха супр сила. Споделям, ако ви е полезно да си вземете, който може да консумира разбира се. От както е хладно, поне нямам проблем с подуването на краката.
Мързелувам, гледам сериали и повече почивам, като за последно.😃 Изключвам сутрешните учебни часове с детето, но и на това се вижда края. Чакам си търпеливо, когато-тогава. Само здраве да е.

# 1 806
  • Sofia, Bulgaria
Полина аз също смятам, че ако нямаш някакви проблеми е по-добре да се изчака. Едно че имаш няколко дни до термин, второ също така може да преносиш няколко дни и не е проблем. Това с предизвикването е гадна работа, а и вярно с измерването е възможно да сгрешат.
Не разбирам защо ви проверяват за разкритие. Втора бременност карам и такова нещо са ми правили чак на прегледа като ме приеха да раждам.

# 1 807
  • Варна
Прегледа за разкритие се прави също и с цел да се установи дали има изглаждане на шийката. На мен са ми правили 2 пъти в 25 и 27 седмица, защото шийката ми се скъсяваше и имах контракции. Не е приятен преглед, но Мисля, че никой няма да направи такъв преглед без да се съмнява в нещо. Wink
Мисля, че всички се стреснахте, защото някой каза, че така лекарите предизвиквали раждане, а това изобщо не е вярно.

# 1 808
Лемонс, предизвикват, аз съм имала неболезнен  и болезнен, при който ми сложиха хапче за предизвикване и се усети, че лекарката нарочно раздразни шийката ..

# 1 809
  • Варна
Е то това вече не е преглед Simple Smile
Различно е.

# 1 810
  • Sofia, Bulgaria
Аз разбирам да ви ровят, ама да имате контракции, кървене или въобще някакво неразположение, което може да е знак за предстоящо раждане. Иначе ми е абсолютно безсмислено. Още повече при наближаващ термин, кво толко проверяват, ясно е че всяка една ще роди рано или късно.

# 1 811
Мамите, които са раждали естествено с епидурална упойка, биха ли разказали малко какво са почувствали. Извинете ако въпросът ми е глупав, просто на много места четох как се поставя, кога се поставя, но ми е интересно дали болката изчезва напълно.

Моята болка абсолютно изчезна, беше абсолютен рай!!! Друг беше въпросът, че след около 2 часа контракциите взеха да намаляват и спряха упойката и сложиха система за ускоряване на раждането. В крайна сметка родих без упойка накрая, но двата часа с упойка си бяха рай!
Днес имах час за записване в друга болница и подписване на документите за евентуалната упойка и лекарката каза, че е нормално да понамалеят контракциите и искат просто да ускорят раждането и не е трябвало да ми спират упойката. Да видим как ще е този път.
Жени сме, ще се справим! Grinning Всички жени по света се справят, някои даже няколко пъти... WinkSmile

# 1 812
Аз разбирам да ви ровят, ама да имате контракции, кървене или въобще някакво неразположение, което може да е знак за предстоящо раждане. Иначе ми е абсолютно безсмислено. Още повече при наближаващ термин, кво толко проверяват, ясно е че всяка една ще роди рано или късно.

И аз се чудех, ама лекарката каза, че било важно. В понеделник ще ми правят и ще разпитам каква информация ѝ е дало това Simple Smile

# 1 813
На  мен също ще ми правят преглед за разкритие въпреки че  нямам оплаквания които да бъдат повод че може би имам....
И също така са ми правили такъв с цел да тръгват нещата към раждане

# 1 814
Момичета, да се похваля и тук.
Днес на 27.05.2020 , в 18.40 ч.се роди нашият син Калоян със спешно секцио.
Тежи 3180 гр. и е висок 51 см.
Изпълни сърцата ни с толкова много радост 💙
На този ден е роден и баща му, тоест днес имаме двоен празник вече Simple Smile
Много е щастлив таткото, а за себе си не мога да опиша щастието, което изпитах. 💙❤️💙

Общи условия

Активация на акаунт