Отговори
# 1 845
  • Sofia, Bulgaria

И аз току що се връщам от проверка на разкритие... направи ми го най-големият мъж, с най-големите ръце, който можаха да намерят в ОБ. 🤣🤣🤣 Да ви кажа това беше “най-приятният” преглед, просто забравих всички други болежки.... 🤣
Знам точно за кои ръце говориш Joy И аз няма никога да ги забравя! Joy Joy
Тоя мисля че и аз го знам още от първото раждане. Не стига че е 2м. 150кг. а и тези космати лапи, като го видях тръпки ме побиха Grinning редактирам се, точно от неговите ръце ми тръгна раждането.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 11:02 от Ledena`Kralica

# 1 846
JoyJoyJoy
Момичета, няма го Д-р Големи ръце спокойно идвайте, ако не ви се ражда още. Grinning
Амели, ти търси д-р Димитров другия път. Той е човека! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 847
  • София
Ох с този с големите ръце ми е много смешно. Сигурно щото не се е запътил към мен с ръкавица и лубрикант на двата пръста хаха.

Аз вчера бях на тонове, ама така се бях издразнила, че не ми се пишеше чак. То не че нещо имаше, напротив - всичко си беше наред с тоновете, контракции нямах, обаче АГ само повтаря как с тва ниско бебе ени момент ще се плиснат едни води или ще ме стегнат едни контракции. А аз се чувствам добре, съвсем не като пред раждане и някак си като ми обясняват и то все едно не става въпрос за мен. Поне да имаше някакви контракции на тоновете, ама сутрин няма как и да има. Не мога и като хората да обясня защо се дразня даже.
Целта е да устискам до 4ти юни, да кажем или там около. Лимонела пише, че си джитка от два месеца с бебе в таза, не че не е лежала, де. Хем не ми е ясно защо го правят на проблем, хем все пак АГ е виждала една идея повече бременни от мен... А бе.. Измрънках малко. Все пак ми обясниха, че нямам контракции, щото лежа и предозирам с магнезий, де.

Все се сещам да ви кажа нещо полезно, което срещнах в едно видео на Елена Василева, ама тя така го подметна и в други нейни видеа не съм го чувала. За нормалнораждащите тя препоръча да се правят промивки за външни разкъсвания или епизиотомия с Розалгин сашета. Удобно е, че разтварят във вода на място в болницата и поливаш органа. Може и с обикновена бутилка от вода, аз съм си взела пери ботъл и мисля да действам с нея.

Айде да вземат да се появят раждалите и да кажат какво що се случва покрай тях!

# 1 848
  • София
Цяла сутрин се каня да ви подсетя какви важни теми, като например дали имаме линеа негра, обсъждахме само преди седмица. А сега!!! Сега валят бебета, доктори в ръце като на Хълк се подават иззад ъгъла, тапи падат, води текат, контракции стягат. Я да питам някоя интересува ли се въобще от тая линия, хахахха!
П.п. При мен така и я няма, 33+1

# 1 849
Ох с този с големите ръце ми е много смешно. Сигурно щото не се е запътил към мен с ръкавица и лубрикант на двата пръста хаха.

Аз вчера бях на тонове, ама така се бях издразнила, че не ми се пишеше чак. То не че нещо имаше, напротив - всичко си беше наред с тоновете, контракции нямах, обаче АГ само повтаря как с тва ниско бебе ени момент ще се плиснат едни води или ще ме стегнат едни контракции. А аз се чувствам добре, съвсем не като пред раждане и някак си като ми обясняват и то все едно не става въпрос за мен. Поне да имаше някакви контракции на тоновете, ама сутрин няма как и да има. Не мога и като хората да обясня защо се дразня даже.
Целта е да устискам до 4ти юни, да кажем или там около. Лимонела пише, че си джитка от два месеца с бебе в таза, не че не е лежала, де. Хем не ми е ясно защо го правят на проблем, хем все пак АГ е виждала една идея повече бременни от мен... А бе.. Измрънках малко. Все пак ми обясниха, че нямам контракции, щото лежа и предозирам с магнезий, де.

Все се сещам да ви кажа нещо полезно, което срещнах в едно видео на Елена Василева, ама тя така го подметна и в други нейни видеа не съм го чувала. За нормалнораждащите тя препоръча да се правят промивки за външни разкъсвания или епизиотомия с Розалгин сашета. Удобно е, че разтварят във вода на място в болницата и поливаш органа. Може и с обикновена бутилка от вода, аз съм си взела пери ботъл и мисля да действам с нея.

Айде да вземат да се появят раждалите и да кажат какво що се случва покрай тях!

Манди да те успокоя малко само.
И бебо беше слязъл долу ниско още в 8-месец, но с магнезий и почивка родих 2 седмици преди термин.
И мен много ме дразнеше Док тогава Simple Smile
Разваля ти се хубавото бременеене. Знам, че и да ти кажа да не им се връзваш много, няма как да го направиш, но напълно разбираем раздразнението ти.

Мен ме пораздвижиха, доста болеше 😈
Но пък много искам да ми махнат катетъра, че от него още повече боли и да ме свалят да си видя бебо.
Мистик, когато ни сподели тези дни, че ти е тъжно, че не е до теб бебето, много се разчувствах, а сега те и разбирам. Нито го виждам, нито го усещам в коремчето.

Родилите секцио, кога ви тръгна кърмата?
При мен никакви наченки няма нещо 😏🧐

# 1 850
Родилите секцио, кога ви тръгна кърмата?
При мен никакви наченки няма нещо 😏🧐
Третия ден някъде чак

# 1 851
  • София
Хънимама, благодаря ти за успокояването. Ще видим кога ще се пръкне бебето, аз ще си лежа.

За кърмата, няма значение дали си секцио или нормално, тя тръгва заради раждането на плацентата.

# 1 852
За кърмата си трябва обаче стимулация, ако бебето не може, помпа тогава.

Иначе при секцио тръгва по-късно уж, точно защото не можеш най-важните първи 24ч да мачкаш бебе.

# 1 853
Кърмата след моето секцио тпъгна след 3 тия ден. И като ми дадоха бебето, изнеднъж взеха да ми се пълнят гърдите.

Линия негра не се появява на всички бременни, след раждането за месец, два изчезва.

# 1 854
  • Sofia, Bulgaria
Манди с първото отроче в 5мес. на ФМ ме стресираха че имам 2 см. разкритие и бебето е слязло в малкия таз, да се моля и да лежа поне в 7мес. да се роди Confused що сълзи изревах тогава, ама се чувствах добре и въпреки заръките на лекарите, продължих да работя, даже и с латекс освежавах вкъщи сама. Родих 5 дни преди термин 😁 та не се сдухвай.
Колкото до д-р Големи ръце, той не знае какво е това 2 пръста, бърка с цяла ръка до сливиците Joy . За малко да ме изражда той преди почти 6г.

# 1 855
  • София
Ледена, точно същото щях да казвам на Манди. Какви два пръста 🤣🤣🤣

А ММ вика това и аз вкъщи можех да го направя 🤣🤣🤣 Щях да го убия 🤣🤣🤣

# 1 856
Привет, момичета, 🙂

Ама какви два пръста наистина, аз имах чувството, че като че ли беше поне една петичка. Още ми е дискомфортно вчера от прегледа 😣.

Оххх, нищо не съм направила за педиатър, мисля днес да звъня до Детска поликлиника Вела и Първа детска консултативна клиника. Вие избрахте ли вече?

# 1 857
Аз съм избрала Първа дкк също

# 1 858
Ние избрахме в Софиямед педиатър.

# 1 859
  • София
Я да питам някоя интересува ли се въобще от тая линия, хахахха!

Аз! Леко се дразня, че ми е крива, щото съм инженер и обичам всичко да ми е право. Да питам ли в общата група за Юни или направо в Майките на София??

Общи условия

Активация на акаунт