Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 65

• 31 714
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Ами никой не е казал, че бременността е вечно мъчение. Възможно е да се променят симптомите

# 76
Да, естествено. Просто бяха 3-4дни и отшумяха и ми е странно, мислех, че болките в гърдите примерно са по-дълготрайни..

# 77
Болките въобще не са задължителни. При всеки е различно.

# 78
  • София
Описаното е 1:1 като при мен когато бях в седмица 5-6 и малко от 7. После рязко спря всичко.

Вече съм в 15+5г.с. и нямам никакви симптоми.

# 79
Описаното е 1:1 като при мен когато бях в седмица 5-6 и малко от 7. После рязко спря всичко.

Вече съм в 15+5г.с. и нямам никакви симптоми.
Значи всичко е наред. Успокоих се. Благодаря ти!

# 80
Всичко е строго индивидуално при всяка една жена. Мен в началото страшно ме боляха гърдите и после изведнъж имах дни, в които изобщо не ме боляха и също се притеснявах, после отново започваха да ме болят и така 😀

# 81
  • София
Като сме заговорили за гърди. Днес забелязах, че на едното зърно имам множество малки папиломчета (най-голямото да е 1.2мм).
Ще се консултирам на следващата ЖК, която ми е на 19-ти. Не е нещо сериозно, но все пак ми е много криво, че са ми излезли Sad

На някой друг да са му се появили по време на бременност? И ако 'да' - изчезват ли след раждането?

# 82
Здравейте момичета, нова съм , бременна съм в третия месец , снощи бях в спешното заради кървене при изхождане. Оказаха се хемороиди обаче някой може ли да ми каже какво пише
тук

# 83
Ами никой не е казал, че бременността е вечно мъчение. Възможно е да се променят симптомите

Хаха при мен ранна и късна бременност си е мъчение, през другото време се ядва. Grinning

Да, естествено. Просто бяха 3-4дни и отшумяха и ми е странно, мислех, че болките в гърдите примерно са по-дълготрайни..

Чувствителните и болезнени гърди са характерни най-вече за много ранна бременност и много често напрежението в тях отшумява след това.

# 84
  • София
Здравейте момичета, нова съм , бременна съм в третия месец , снощи бях в спешното заради кървене при изхождане. Оказаха се хемороиди обаче някой може ли да ми каже какво пише
тук

ПРМ - 16.02.20г Съобщава, че е имала кървене, по нейни данни от ануса.
Pervaginem (преглед през влагалището) -  шийка запазена, разкритие на каналис цервикалис (канала на шйката на матката) - приема върха на туширащ пръст.

(Те тези неща се пишат от доктор за доктор)

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 14:52 от Nandin

# 85
Здравейте ! Някой запазвал ли си е час в платформата Superdoc.bg ? За първи път си запазих онзи ден. Обаждат ли се по телефона или просто отивам в деня и часа който съм писала ? В 6та седмица съм ,при Шопов съм в градска болница,но ми се иска да ходя и при друг лекар паралелно ,който да ми поеме раждането и се спрях на Станислав Славчев от Окръжна . Запазих си час 2 седмици след вторичния при Шопов . Някой ходил ли е паралелно при два доктора ?

Аз ходя на две места. Единият е точно Славчев Simple Smile От супердок не ти звънят, а ти пращат мейл. При Славчев се готви за чакане (не знам дали са те предупредили). Предният път чаках около два часа. Днес часът ми беше за 08:50 и си влязох навреме, но преди мен имаше само 1 жена. Със сигурност ще се доверя на него за раждането, живот и здраве, но периодично мисля да продължа да се виждам с гинеколожката ми, която си посещавам по принцип.
Успех Flowers Four Leaf Clover

# 86
Като сме заговорили за гърди. Днес забелязах, че на едното зърно имам множество малки папиломчета (най-голямото да е 1.2мм).
Ще се консултирам на следващата ЖК, която ми е на 19-ти. Не е нещо сериозно, но все пак ми е много криво, че са ми излезли Sad

На някой друг да са му се появили по време на бременност? И ако 'да' - изчезват ли след раждането?
Папиломчета ми излязоха в пъпа,към 5 месец ги забелязах,а сега в 9ти вече той пъпа е равен с корема и виждам че са няколко .Не знам има ли общо с бременноста ,но никога и никъде не съм имала до сега.

# 87
На тези от вас, на които е изписвано желязо, при какви стойности е изписвано? Пусках вчера изследвания и доста е паднало, на долна референтна граница е, а чак на 20ти съм на лекар. Ще питам и доктора по вайбър, но нещо не е привърженик на добавки по време на бременност.

# 88
Мен ми изписаха желязо на хемоглобин 96 и желязо на долна граница.

# 89
Здравейте, надявам се да не спамя темата, но не знам къде да питам 😁
Предстои ми раждане след около месец и трябва да купим столче за колата, та се чудя тези кошници, които изискват за носене на бебето, при изписване могат ли  да се ползват и в колата и до колко месеца?
Ще се радвам на всякаква информация!

Общи условия

Активация на акаунт