Равносметка на изневярата

• 9 029
  • 172
  •   1
Отговори
# 30
Богат,красив,млад,добър в секса,добър като човек,романтичен са шест различни мъже!В един мъж няма как да намериш много качества.Перфектни хора няма това е така,но повечето жени могат да имат доста качества заразлика от мъжете.За това си дръж любовника и внимавай мъжът ти да не разбере,но не си разваляй семейството.

# 31
Ти трябва да прецениш с кого се чувстваш по—добре , защото щастието е най—важно . Ако вече не обичаш мъжа ти няма нужда да стойш с него то не е по задължение все пак винаги има право на развод. А и 15 години са много време на мен мъжете ми омръзват за 1 година и аз съм изневерявала и на мен са ми изневерявала и много мъже са изневерявали на жените си с мен , но на мен не са ми интересни всички .
Най важно е да следваш сърцето си💙
Сърцето си или страстите си?

# 32
Не знам на колко години си, струва ми се, че си около четирийсетте. Имай предвид, че с напредването на възрастта идват и трудни моменти, ще имаш нужда от стабилен човек до себе си, който да ти е гръб. Обикновено много чаровните и разчупени мъже, като любовникът ти, трудно застават зад теб. Там имаш и много неизвестни - и той има деца, не се знае дали жена му няма да реши да си го върне, не се знае как ще се сработи с твоите деца, въобще доста проблеми те чакат, за повечето от които даже и не предполагаш.
Мисля, че Кристина ти е дала правилен съвет. Аз  също бих ти казала да отрежеш връзката с любовника ти, мисля че постепенно ще приемеш мъжа ти обратно.
Аз лично не бих се решила да оставя това, което съм градила с години и човек, на когото да мога да разчитам (поне така описваш съпругът ти), за да се гмурна в неизвестното заради някакви пеперуди в стомаха.

# 33
  • Варна
И кога ще се научите, че любовника не попълва липси и проломи в текущи взаимоотношения. Той е за радост и взаимно удоволствие.

Тук съм много съгласна. Любовникът е само за секс и удоволствие. Обаче ние жените рядко успяваме да се ограничим до това. Все се стига до чувства и драми. Мъжете сякаш повече го умеят, може би заради това не малка част от тях не смятат простия секс за изневяра щом не са набъркани чувства.

Тоя любовник хич не ми звучи добре. Искал нея, децата й, дома й. Ми що досега не си е създал бе?!? Така много готовански ми идва - изгони мъжа си и аз ще се настаня на негово място. Нещо като кукувицата ама на обратно. А ако и с него не се получи? Вратата и следващия? Съгласна съм, че ако не може да вирее така, авторката може да стигне до решение да приключи с мъжа си. Ама да не бърза да се хвърля в обятията на другия, камо ли да го прибира да живеят заедно веднага, независимо в чий дом.

# 34
Това щях да кажа и аз , идва ми вповече драматизма и пунктуацията в писанията. Има още да се работи докато стигне средно ниво на чиклит.
Аз лИбофффф не виждам. План А е нагона, план Б е разума. Няма го размаха да ги съвмести.  Няма я смелостта да избере. За сега е зациклила в изживявамето на драмата.

# 35
Мъжа ми е невероятен човек, най-добрия който съм срещала... Но не успяхме да изградим истинки интимна врързка... Все още, след 15г, ни е трудно да говориме за чувства,за настроения, за секс, да плачем...
Аз съм изумена, че жена с деца нарича ревливите прояви 'истинска интимност' и скача на първия х**, който й предложи 2 думи в повече.
Според мен трябва да се разведеш, мъжът ти заслужава нещо по-добро.

# 36
  • Linz
Анонимен, всички неизбежно узряваме. И слава Богу!
Аз пиша от опит. Минала съм по същия път и са ми много познати тези емоции.
Според мен най-разумно за авторката е да се раздели с мъжа си, но да не бърза да се събира с любовника.

# 37
мъжът ти заслужава нещо по-добро.
Напротив, мъжът й заслужава точно това, което му се случва Wink

# 38
Защо? Някаква издънка е споделена в предишната тема ли?
СорЕ, но за мен това е ку*валък. Това й липсвало, онова й липсвало, иначе мъжът много добричък, ама пусто, липси, липси, па накрая я засърбяло и се почесала на чуждо чесало. Ай сиктир. Не й стигат пари за адвокат ли, кво? Геновевки многострадални.

# 39
  • София
Колко пък може да си отговорен за постъпките на друг човек?
Да застават тук да казват - аз иневерих, защото го поисках. А, не - аз изневерих, защото ТОЙ/ТЯ бла бла бла...

# 40
А чуждият, както винаги прелест неземна, вълнуващ, интересен, докато не заживее и с него и пак не я удари липсата. След това нов любовник, пак го превръща в съпруг и така до безкрай или докато има балами да ѝ се връзват.

# 41
Да застават тук да казват - аз иневерих, защото го поисках. А, не - аз изневерих, защото ТОЙ/ТЯ бла бла бла...
А баш. Все другият виновен.  Особено ме радват, като заобясняват кск хем бил чудесен човек, ама на - виновен е, бе!
Ми на мен като ми е другият виновен, му разписвам пътния лист. Ама аз и не завися от мъже и 'добротата' им.

# 42
Мда. И на мен не ми допада покровителствения тон - той, мъжът ми е много свестен, ама аз искам да роня сълзи и да изживея изпепеляващи страсти, пък той не става за тая работа.

Аз предлагам авторката да си гледа децата и да не се занимава зорлем с драми, защото те и без това рано или късно настъпват, и тогава е добре да си заедно със сигурен и любящ мъж, а не с някакъв ревльо.

# 43

Мотивите трябва да се създадат.
Съвестта трябва да се успокои.
Действията трябва да се оправдаят.

Все едно не познавате психологията на изневеряващите (жени).... Simple Smile

# 44
А трябва ли да я познаваме?
Басирам се на 2 кафета, че сега тя като излиза евтина женица, ще извади 100 кусура на мъжа си, ще се сети за амнайсе дребни случки, когато ама супер много я е наранил и как е осъзнала, че между тях не върви и е решила да се хвърли в дълбокото с чудния любовник.

Общи условия

Активация на акаунт