Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се прави пренатална диагностика за синдром на Даун и какви са различните пакети?
Какви са термините и съкращенията, използвани във форума?
Какво означава BHS?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се прави пренатална диагностика за синдром на Даун и какви са различните пакети?
Препоръчително е да се направи пренатална диагностика за синдром на Даун между 10-та и 13-та седмица от бременността. Предлагат се различни пакети, които включват изследване на различни аномалии, включително определяне на пола на бебето с точност от 100%. Цената за тестването варира в зависимост от избрания пакет, като обикновено е около 600 лв.
-
Какви са термините и съкращенията, използвани във форума?
-
Какво означава BHS?
-
Какво означава ФМ?
-
Какво означава ЛЛ?

Дано белтъкът е временно явление, все ще питам как ти влияе храненето на автоимунното, защото при мен всякакви по-стриктни режими и непиене на вода ме удряха в бъбреците.
Виж Мулано-Жасминчето как си минава по реда, тя ми е голяма надежда, че нещата се случват!
.
Дано скоро започнат нормално да работят АГетата и ще настоявам да проследим ову 1 или 2 цикъла за да се види какво се случва. Много е лесно само за инсеминация да ми говори.... Все пак искам да видя къде е проблема, защото до сега всичко уж е наред, но уви резултат нямам.
), но при мен в края на лятото ще станат 5-6 месеца следене с тестове и на есен съм решила, че започвам следене при доктор и съответно някакви други доктори ако е необходимо от там нататък.