Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • София
 • Мнения: 5 724
На 20 човек трябва да има много по-смели и амбициозни мечти от това да се навре при нечии родители.
Учи, развивай се, гони професия, опознавай света, за млада булка от турски сериал ти е рано.

# 31
 • Мнения: 19
Хайде още ли си тамммм???? Още сега вземай чантата и дим да те няма. Какво го мислиш толкова да не е последния мъж??? Хайде момиче ставай и тръгвай не се страхувай ! Ние всички тук те подкрепяме и чакаме да се махнеш от тоя цървул. Хайде стегни се ☺

# 32
 • Варна
 • Мнения: 22 774
Това не е връзка. Няма какво да крепиш с въпросния дебил. Защо се връщаш при техните след като сте били в твоето жилище? Що не си остана у дома и да го видиш тоя дали изобщо държи на теб за да дойде вместо да се хване пак за полата на маминка? Баш си се набутала. И е адски странно при наличие на собствено жилище и финансова независимост.

# 33
 • Мнения: 3 426
Да имах аз собствено жилище, ехеее, живот щях да си живея! Малко или голямо по площ, то ти дава нещо много важно - самостоятелност и сигурност! Не е за подценяване и изобщо не приемай повече да ходиш при нечия маман!

# 34
 • Мнения: 213
По-скоро се научи да не се чувстваш длъжна, когато получаваш помощ, защото в този живот, колкото и да се стремиш към независимост и самостоятелност, ще имаш моменти, когато разчиташ на някого. Ако му даваш контрол и право на издевателство, заради това, ще си страдаш под една или друга форма.
Пък да се чувстваш зле, защото щели да ти намекнат, че намираш кусури, е глупаво. Няма другите да живеят с твоите избори, че да им се обясняваш защо ги правиш.
Дали изглежда така една здравословна връзка не знам, но аз не бих се чувствала добре в такава, ти също явно не се чувстваш ОК, но перспективата да си сама (?!) ти изглежда по-зле, което за мен  е абсурдно. Вероятно колкото повече време губиш сега, толкова повече ще те е яд един ден, че си стояла.

# 35
 • Мнения: 18
Не те съжалявам и не обвинявам него. Казвам ти го в прав текст - Ти си съучастник в неговото насилие. Той мрази теб, а ти мразиш себе си и така играете в един отбор. Кой знае, може и да е изгубил интерес към теб като е видял колко си пасивна и безхарактерна. И двамата сте твърде малки, станало ви е скучно и понеже му е неудобно да те изгони, се опитва да те изманипулира,че си го решила сама, за да не изглежда лошия в утрешния ден.

Какво по-прекрасно от това да си сама на 20 години? Без отговорности, без ангажименти, напълно свободна и целия свят е пред теб! Да няма кой да те следи кога се прибираш, да можеш да приемаш всякакви покани за партита и барове, защото няма неандерталец, на който си длъжна да готвиш и шеташ? Когато искаш учиш, когато искаш се забавляваш, ще чистиш като си в настроение, без секс по задължение. От какво те е страх,  да си мислиш, че живота на професионална жертва е по-добър избор?

Докато има глупави момичета като теб, ще има и насилници като него. И докато има хора, които търсят одобрението на съседите/приятелите, ще има и селски клюкари.

# 36
 • Мнения: 4 796
Да имах аз собствено жилище, ехеее, живот щях да си живея! Малко или голямо по площ, то ти дава нещо много важно - самостоятелност и сигурност! Не е за подценяване и изобщо не приемай повече да ходиш при нечия маман!

Защо не си осигуриш самостоятелно жилище? Извинявам се за глупавия въпрос, но не виждам причина човек да желае самостоятелност да не си я осигурява.

# 37
 • Мнения: 4 799
Доста червени лампички светват в това, което разказахте. Този човек не ви обича и уважава. Той е един голям манипулатор. Отдавна трябваше да прекъснете взаимоотношения с този мъж. Млада сте. Това е. Мислите си, че той ще се промени, но няма да се промени. Когато бях на вашата възраст, също вярвах, че можех да променя човека до себе си, като му дам любов и моето добро отношение към него. Какво ли не търпях и какви ли не жертви правих!!! Голяма грешка. Разговорите не помагат.

    Моят съвет е да мислите първо за себе си и после за другите. Когато не се чувствате комфортно и добре в каквато и да е връзка - интимна или приятелска, решението е просто да прекъснете отношения с тези хора или да ограничите колкото се възможно контактите с тях.

# 38
 • Мнения: 18 866
“Ами като не ти харесва събирай си нещата и се махай” и естествено винаги аз съм иницатора на сдобряванията). Освен манипулациите, който не са на често, но няма как да не забележиш, дойде момент в който връзката ни стана много еднотипна, еднообразна, скучна. Тръпката си изчезва. Ежедневие е да се приберем от работа той отива пие бира и идва и си ляга. Не излизаме никъде заедно и не знам откога не сме. Всеки път аз давам един страшен зор и то даже не се и случва. Един вид все едно сме сърквартиранти и мен това ме дразни. Знам, че ще попитате дали съм говорила с него все още не, защото според мен няма да се стигне до консенсус, но ще го направя като дочакам удобен момент. Въпроса ми е: Това на вас вижда ли ви се нормална здравословна връзка? И ако, да трябва да приема, че трябва да живея толкова еднообразно?

Аз такива думи бих изтърпяла само веднъж. И бих си събрала багажа.
Ако мъж така ми говори, ще ми е напълно ясно колко държи на мен.
Второ, не понасям манипулатори.
Нито бих била инициатор на сдобряване.
А да си на 20 години и да имаш страх да останеш сама е смешно и жалко.
Работи си над самочувствието.
Такова мислене е подходящо за жена на 40 с ниско самочувствие и гонеща последния влак. Такава би изтърпяла и да я бия даже, само и само да не е сама Grinning
След като виждаш, че само ти се бориш за тази връзка, не ти ли щрака нещо в мозъчето, че тая връзка няма да я бъде.
И че този мъж не е за теб.
На 20 да ми живееш на семейни начала е смешно.
Изнасяй се и си живей живота.
Също така да се влияеш от хорското мнение и да седиш в грозна връзка, защото хората какво щели да кажат е смешно и жалко.
Ти не живееш за хората, а за себе си.
А това, че някой ще те одумва, не би трябвало да е проблем.

А тези му думи:
“Дебела си преди като те взех беше по слаба”
“Искаш ли да ти подаря един силикон в гърдите?”

би трябвало да те накарат да се замислиш какъв повърхностен човек е и има ли смисъл да продължаваш.

# 39
 • Варна
 • Мнения: 22 774
От кал да е, мъж да е. Жалка работа.

# 40
 • Далече, далече
 • Мнения: 3 548
Доколкото разбирам те е страх от самотата. Човек се чувства най - самотен, когато не е нужен никому.
Приеми, че си нужна на себе си. Ти си по-важна от него, семейството му и познатите им селяндури.
Уважението и любовта към себе си трябва да са на първо място. Когато някой не те уважава и не го е грижа за теб, изобщо не губи време и усилия да се доказваш. Безсмислено е.
Ако някой те пита "И на него ли му намери кусури?" или "Защо се разделихте?", можеш да отговориш: "Той не ме уважаваше, но аз уважавам себе си!". Ще видиш как бързо ще млъкнат.

# 41
 • Мнения: 8 474
Ама защо изобщо ще се коментирст кусури и тн??
То е просто - или щастлив или не.
Като не съм щастлива, защо да стоя в недостойни отношения?

# 42
 • Мнения: 1 981
Не знам откъде да започна. Младо момиче, с доходи, собствено жилище и кола - това е мечта за много жени, особено пък на 20. Вдигни си чукалата и бягай вкъщи. И тоя мръмник ако случайно реши да те последва, не го приемай. Бързо ще си намериш друг, ако искаш, но аз бих си живяла (и всъщност си живеех) с голям кеф без да си развалям рахата с разни негодници. Няма нищо по-хубаво от това да си господар сам на себе си. Не бързай и преценявай внимателно мъжете, с които излизаш. Какво ако не си с мъж през 100 % от времето? По-добре сам, отколкото зле придружен. Няма нужда да се кахъриш, че и следващия може да има недостатъци. Всички сме хора, никой не е перфектен, въпросът е кусурите на другия да не са толкова сериозни, че да те правят нещастна.

# 43
 • Terra incognita
 • Мнения: 6 351
Правилно ли разбрах, че и секс не правите?
Сигурна ли си, че няма външни забежки с малки котета?
Всъщност, това няма никакво значение, защото Мунчо е голям селтак, недорасляк, изобщо- един ограничен тип и с него не те очаква розово бъдеще, а живот на подтисната домакиня с рога, ако междувременно не те изрита. Така че по- бързо си обирай крушите и си върви у вас.

# 44
 • Мнения: 16
Ами никъде не съм споменавала за секс, но има го няколко пъти в месеца и той е като рутина подред нещата. Не знам има ли значение или няма най-вероятно ще си обирам крушите по-добре по рано?! Мисля!?!

Общи условия

Активация на акаунт