Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 90
 • Мнения: 219
Здравейте, искам да помоля за съвет или гледна точка! Ситуацията е такава, аз съм на 20 години,  приятелят ми е на 25. Заедно сме от две години живеем с родителите му заедно, защото има повече пространство и на него му е по-удобно.
..... 
Никога, ама никога не прави копромиса да живееш в римейк на Гераците (надявам се все още да е в задължителната програма по Бг. литература). " За да му е удобно на гаджето"   е най-тъпата от всички тъпи причини.   Не искам да съм груба, ама освен любов и пеперуди е редно да има и  ма-алко здрав разум.

Ума ми не побира как родителите ти не са се поболели от притеснение, че 18-годишната им дъщеря се е нанесла да живее при проекто-свекъри.

 Пиши я тая връзка  "болезнен, но полезен опит"  и се изнасяй оттам веднага и без обяснения.

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 15:29 от F major

# 91
 • Мнения: 866
Няма нито една разумна причина да не сложиш край на тази абсурдна връзка веднага. Няма какво повече да кажа по темата, то няма и какво да се дискутира. А ти вземи се стегни и си намери някъде по шкафовете у вас достойнството къде си го забутала, и здравия разум, защото утре пак може да попаднеш на такъв и още няколко години от живота или повече да ти заминат на кино.

# 92
 • Мнения: X
То това всики ѝ го пишем вече не знам колко страници, но май смисъл няма.

# 93
 • Мнения: 4 254
Ами да всъщност разбрах, че ме харесва въпросното момче. И в действителност си ми призна и си ми каза всичко, че не може да гледа как страдам и се наказвам сама като търпя и нерви и паник атаки. Казва, че се дразни много, но няма да направи нищо, защото знае, че още се водим двойка и, че няма да направи нищо за което аз не съм съгласна.
А ти харесваш ли го? Явно той поне забелязва положителните ти качества.

# 94
 • Мнения: 283
Присъединявам се към останалите - обирай си крушите, хващай си чукалата и дим да те няма! По-добрият живот е пред теб! И да стоиш и да чакаш да се променят нещата - загуба на време е.

# 95
 • София
 • Мнения: 11 178
Ума ми не побира как родителите ти не са се поболели от притеснение, че 18-годишната им дъщеря се е нанесла да живее при проекто-свекъри.
Много хора го смятат за нещо в реда на нещата. При син и дъщеря негласно се подразбира, че може да се доведе снаха, зет - в краен случай.

# 96
 • Мнения: 2 033
Хм, чудя се на чуденето ти.
Аз не съм се разделяла, но не са се и държали така с мен.
Той не държи на теб, унижава те, но ти си още омагьосана от фейк-идеята "да спазиш връзката"? Ами виж, откак започна поста си на 16. май, минаха две седмици.
Можеш ли да обясниш какво спасяваш в момента и какво изобщо чакаш?
Нека пак да кажа: НЕ, НЕ, НЕ, така не изглежда здравословната връзка, и ми се ще никоя връзка да не изглежда така.

# 97
 • Мнения: 213
Тази тема не се ли изчерпа вече Simple Smile

# 98
 • Мнения: 68
Ще се изкажа и аз..Това никак не е нормално.
И с моя приятел мислим да заживеем заедно,ако мисли да си седим само у тях е в жестока грешка .
Не бих търпяла такова държание ,ако пък ми каже вземи си багажа и си тръгни.
На минутата си тръгвам и няма да ме види повече.
Къде ти е достойнство.

# 99
 • Мнения: 3
Обърнах се към моята приятелка, която може да гледа на карти Таро. Тя видя, че приятелят ти може би има проблеми с хазарта, вероятно ти н знаеш за тях. Също е възможно да е загубил нещо и на това да се дължи държанието му. Въпреки всичко връзката ви определено не е нормална.
А моето лично мнение е, че може би ти изневерява. А самият факт, че не иска да живеете без родителите му, ми се струва съмнителен- все едно не е готов за сериозна връзка. #съмнителен #картитаро

# 100
 • Мнения: 3 432
Стягай багажа и бягай. Като не знаеш какво да му кажеш, просто не казвай нищо. Нищо не му дължиш, най-малкото пък обяснение . Предвид че сте говорили толкова пъти и сам може да се сети защо си се изнесла.
Такива типове са ми пределно ясни. 1000 пъти ще извърти нещата и ще те смачка, само и само да не признае че е в грешка. Ама как, нали той, най великия и прекрасния е безгрешен Joy
Иска те на негов терен, не заради мама, а защото това му дава преимущество да те контролира и мачка. Как иначе ще ти посочи вратата? Ако живеехте у вас или на квартира ще трябва той да стяга багажа, като не му изнася.
Този е напълно способен да ти изяде най хубавите години и то даже и без брак. Лично познавам такава двойка. От 20 години живеят заедно , на негов терен, без брак. Жената е вече в критическата и без деца, без нищо. Има само един мухльо на който да пере чорапите. А той вероятно в един момент ще я смени с някоя по млада.
Такива като твоя не се променят нито с разговори, нито със скандали. Единственият начин е да се забърка с някоя, по голям манипулатор и от него, която да му стъпи на врата, да го смачка, и да му покаже къде му е мястото. И пак не е сигурно.
Виждала съм ги такива като него и като 70 годишни ергени, защото цял живот не са намерили достатъчно достойна жена за тяхна милост. Преписват си жилищата срещу гледане щото няма кой да им опере чорапите. А на други които все пак са семейни, какво теглене теглят жените им...

Общи условия

Активация на акаунт