Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 45
 • Мнения: 4 799
Ами никъде не съм споменавала за секс, но има го няколко пъти в месеца и той е като рутина подред нещата. Не знам има ли значение или няма най-вероятно ще си обирам крушите по-добре по рано?! Мисля!?!

    Най-правилното решение сте взела.

# 46
 • Мнения: 10 903
Ами никъде не съм споменавала за секс, но има го няколко пъти в месеца и той е като рутина подред нещата. Не знам има ли значение или няма най-вероятно ще си обирам крушите по-добре по рано?! Мисля!?!
Чудесно. Браво. Давай докато не те е разколебал. За него ти си удобна. Траеш си, оставяш го да ти вмени вина, той прави каквото си иска. Много удобно, поне докато си намери друга. Много добро решение. Запази достойнството и себеуважението си.

# 47
 • Мнения: 5 365
Dincheva* умно момиче си откъм разсъждения но с абсурдно приложение..
на 20 год ако живееш така,как ли ще е примерно на 40 с такава "здравословна връзка"!?
..не искам да наливам  допълнително масло в огъня,момичетата са ти отговорили как да постъпиш,
мястото ти не е там и колкото по-бързо го осъзнаеш,толкова по - лесно ще се отървеш!

# 48
 • Мнения: 30
Това е ужасно и не е нормално . И така да се базика с теб ти ако искаш ще слагаш силикон ако искаш не . Каквото искаш може да правиш тялото си е твое.
По добре ще е ако му кажеш да се разделите не бива да бъде такова еднообразие . Успех и дано да се оправите ама ако не се разделете се.😊🙂

# 49
 • Мнения: 18 913
Аз като чета какъв е, по-добре да не се оправят. За нейно добро е.

# 50
 • Мнения: 2 630
Определено не..))
Даже се чудя как може да питаш?
[/

Питам, защото говорих с две по близки жени, който са на възраст на такива през, която са преминали през доста повече неща от мен. И те по някакъв начин изкараха мога да кажа позитивни страни от цялото нещо?! В смисъл казват, че е нормално мъжа да е доминираш да не се бутам да се сравнявам с него и, че е нормално в крайна сметка. Дори и да съм го оставила със следващият пак ще е по същият начин, че ще го има пак еднообразието и всичко останало. Един вид свиквай си ти какво очакваш.


Къде намери тия прости жени? Да не са 90-годишни?

# 51
 • Мнения: 2 033
Онези жени с многото опит явно са от времето на Балканската война. В днешно (а и минало) време няма такива разбирания вече, освен може би в някоя махала нейде си по чукарите. Мъжът да доминира? Ами да, зависи какъв си избереш. Може и следващият да е такъв, ако не си по-внимателна в изборите си и не си "избиеш" от главата някакви ненормални старовремски норми. А какво говорят хората, ти е най-малката грижа. Да си говорят, те ти завиждат, че си млада и животът е пред теб.

За манипулациите, и за това, че според него все ти си виновна - не мисля, че това е манипулиране. Човекът просто има голямо его и не е самокритичен. Което за него си е екстра.

Еднообразието: Ами донякъде да, може да се получи това, зависи и от двамата. Нали ме разбираш - и от теб зависи да не ти е еднообразно. Направи си така живота, че да се забавляваш, както желаеш и както имаш възможност.

Обидите: бррр, защо търпиш да се отнася към теб като към изтривалка?

А за това как ще останеш сама - ти и сега си сама. Той разбира ли те, споделяте ли си, подкрепяте ли се? Ще вземеш да си лепнеш някоя болест, той кой знае с кого се "оправя" и дали взима предпазни мерки. Моли се на Господ да не забременееш и бягай.
Това мога да ти кажа като жена с опит, ама от след Балканската война.

# 52
 • някъде в орбита...
 • Мнения: 1 918
Ситуацията е такава, аз съм на 20 години,  приятелят ми е на 25.
Сега си представи, че ситуацията е такава след още близо 20 години. Ти ще си вече на 40, и ще се чудиш в кой канал ти изтече живота... Защото битовизмите, децата, здравето, сметките и т.н. правят всичко по-трудно, не по-леко. За това в живота се търси "партньор", за да се борите заедно, и да сте си в помощ.
Тези жени с опит дето си намерила, най-добре забрави какво са ти казали. Подобни глупости не бях чувала дори от устата на пра-баба ми, а жената беше по-стара от огъня...
Защо те е страх да си сама? Какво толкова ще стане, ако нямаш мъж до теб за някакъв период? Замисли се до колко реално завърташ живота си около човека до теб, и губиш себе си в отношенията ви. Не е добре.

# 53
 • Мнения: 531
Здравейте, искам да помоля за съвет или гледна точка! Ситуацията е такава, аз съм на 20 години,  приятелят ми е на 25. Заедно сме от две години живеем с родителите му заедно, защото има повече пространство и на него му е по-удобно. Както винаги в началото всичко беше секс, рози и бонбони и след първата година започна да ме манипулира (Под манипулира имам впредвид всеки път, когато се скараме да обръща вината върху мен или да търси от преди някакви неща, да се хване, за да обърне отново вината върху мен. И просто като се случи така в крайна сметка казва “Ами като не ти харесва събирай си нещата и се махай” и естествено винаги аз съм иницатора на сдобряванията). Освен манипулациите, който не са на често, но няма как да не забележиш, дойде момент в който връзката ни стана много еднотипна, еднообразна, скучна. Тръпката си изчезва. Ежедневие е да се приберем от работа той отива пие бира и идва и си ляга. Не излизаме никъде заедно и не знам откога не сме. Всеки път аз давам един страшен зор и то даже не се и случва. Един вид все едно сме сърквартиранти и мен това ме дразни. Знам, че ще попитате дали съм говорила с него все още не, защото според мен няма да се стигне до консенсус, но ще го направя като дочакам удобен момент. Въпроса ми е: Това на вас вижда ли ви се нормална здравословна връзка? И ако, да трябва да приема, че трябва да живея толкова еднообразно?

Няма понятие "здравословна връзка" или има връзка или има съжителство в ,което нещо куца..
Твърде млада си за да си задаваш тези въпроси.Сега ти е времето да разбереш себе си,да се изградиш ..за да създадеш.
Ако си ми дъщеря и ми задедеш този въпрос с това начало..Много би ми се искало да ме послушаш и да продължиш напред сама

# 54
 • Мнения: 2 715
Оф успокоих се малко, че вече честно мислех, че на мен нещо не ми е наред. Че мойте представи са объркани или не зная просто. Habibi91 - Ами цялата ситуация съм я разказала на едно момче на което знам, че мога да имам доверие и той е единствения, който също мисли ,че връзката е токсична и всеки път изброява страшни качества, който притежавам и аз явно не го виждам. И се опитва да ми отвори очите, че заслужавам много повече въпреки, че от тази връзка съм забравила какви качества притежавам след базици от страна на приятеля ми like
“Дебела си преди като те взех беше по слаба”
“Искаш ли да ти подаря един силикон в гърдите?”
Еднообразието бих го приела по някакъв начин, но горните неща и да ми казва да си ходя като не ми харесва, не. Не бих приела и да живея с родителите му без някакъв план за преместване. Живяла съм с тях, приятни са, обичам ги, но нашето място не е при тях. Кеф ти квартира, кеф ти апартамент, кеф ти кой от къде е. Щом може да си позволи цици, значи може и квартира да си позволи.
Ако бях на твое място щях да си събера багажа още на първото "ми като не ти харесва... Бла Бла Бла" и съм го правила. Научи се да ти е удобно да си сама, да се чувстваш комфортно със себе си. После го питай онова близкото момче, с което си споделяш дали иска да си станете гаджета.

# 55
 • Мнения: 449
Според мен, този човек няма никакво намерение да се съобразява с теб. Репликата му за събирането на багажа и изнасянето ти, е достатъчна красноречива. За него няма абсолютно никакво значение как се чувстваш, как ти се отразява неговото поведение. Така ли искаш да живееш?
И още нещо не можах да схвана... Казваш, че живеете при неговите родители. Как се осъществява това съжителство? В една стая ли сте или етаж от къща? Защото ако сте в една стая, няма никаква логика да казва, че в твоето жилище му е тясно! Особено пък ако сте само двамата! Няма по-голям лукс от това, повярвай ми!

# 56
 • Мнения: 40
Динчевааааа, цялото многословие е така, но отговорът на въпроса е много по-прост. След като не се чувстваш добре, мястото ти не  е там. Това е елементарната истина. И да, има здравословни връзки - тези, в които някой ти помага да си повече себе си, да се чувстваш ценен, подкрепян, свободен и силен да преследваше мечтите си.
Всичко друго е подробности от пейзажа. С времето би станало по - зле. Ако някой е инертен на 25, на 40 не ща да си го представям. Пък отимате ли дете, хептен ще се видиш в чудо.
Бягай момиче! Не е лесно, но никога няма да бъде по- лесно, а животът е един. Живей го по твоите правила, дори целият свят да твърди друго!

# 57
 • Мнения: 16
В крайна сметка тръгваме да говорим, все едно се говори на гипс картон и казвам аз имам проблем да го разрешим? Е да ама аз нямам проблем, не виждам проблем? Ти си неблагодарна, че аз работя, ти си живееш в кукленския свят.

# 58
 • Мнения: X
Момиче, пак ще го повторя. Ако се наложи, ще го потретя. Млада си и животът е пред теб. Не го пропилявай във връзки с мъж, който очевидно не се интересува от теб и твоите нужди.
По-добре сама, отколкото зле придружена.
Сега е времето да учиш, да градиш кариера, да обикаляш (все някога карантината ще приключи) и най-важното - да се занимаваш със себе си. Да се преоткриеш, да намериш ново хоби, да се научиш да поставяш себе си на първо място, да се заобичаш и да разбереш, че най-важния човек на света си ти.

# 59
 • Варна
 • Мнения: 22 901
Ама ти още ли си там?! Аз мислех, че не пишеш щото събираш багаж. Сега поне стана ли ти ясно, че няма какво да крепиш и това вашето нито е здравословно, нито е връзка? Тоя човек едва те трае, едва те гледа ама ти зорлем се натискаш в тая къща да седиш.

Общи условия

Активация на акаунт