За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 31 025
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Колко мл течност може да се желира с 1суп.лъж.желатин ?

# 421
  • София
Колко мл течност може да се желира с 1суп.лъж.желатин ?

Около 400 мл.

# 422
Моля дайте рецепти за нещо сладичко и сполучливо с вишни..представям си го някак кисело сладко, някакъв кухен нещо..

# 423
  • София
Моля дайте рецепти за нещо сладичко и сполучливо с вишни..представям си го някак кисело сладко, някакъв кухен нещо..

Вишнев сладкиш - любимият ми! Yum

# 424
Момичета ще помоля за идеи какво мога да приготвя от сварено заешко ?

# 425
  • Sofia
Пандишпанов сладкиш с вишни (снимката е линк).

# 426
  • Dope Reach
Имам 2 литра прясно мляко, което скоро ще замине, ако не го направя на нещо... Ще се радвам да получа идеи за десерт, без крем карамел или мляко с ориз. Благодаря. Simple Smile

# 427
Сладки макарони на фурна Grinning
Малко се доближава до крем карамела де.
Или яйчен крем , който може да насипеш в чашки или да направиш бисквитена торта с него .

# 428
Rochellka, ако не беше казала десерт, щях да ти кажа на извара да го направиш Laughing Аз така най-бързо го разтиквам. После вече я влагам тук там и ми издържа поне още 2 седмици. Иначе с прясно мляко освен кремове друго не знам в какво може да се вложи количество.

# 429
Момичета ще помоля за идеи какво мога да приготвя от сварено заешко ?
виж и тук http://pep-4o.blogspot.com/search/label/%D0%AF%D1%81%D1%82%D0%B8 … D1%88%D0%BA%D0%BE , но основно - с грах, с картофи, с ориз, сметанов сос и гъби....

# 430
  • София
Имам 2 литра прясно мляко, което скоро ще замине, ако не го направя на нещо... Ще се радвам да получа идеи за десерт, без крем карамел или мляко с ориз. Благодаря. Simple Smile

Умен сладкиш

Еклери

Реване от стария тефтер

# 431

Сладолед.

# 432

Вишнев пай

# 433

Вишнев пай
Препоръчвам! Много хубав сладкиш! Заради него си замразявам или консервирам вишни за зимата. Simple Smile

# 434

Вишнев пай
Благодаря за трите рецепти.
Тази май ми е най-лесна..галетата задължителна ли е?
Morena как замразяваш вишните, после при отмразяване не стават ли кашести?

Общи условия

Активация на акаунт