Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 52 907
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Нещо доста се забави поръчката ми от Parfimo или това е нормално? На 3-ти поръчах

# 586
Да, аз също поръчах на 03.06.20г и днес им звъннах , да питам какво става. Служителката ми отговори , че продуктите идват от Чехия /което ние добре знаем / и за 5 раб.дни пристигат, т.е. към средата на тази седмица /евентуално сряда/ . Доста е като време, но нямаме друг избор, ще чакаме. От Нотино идват за 2 -3 дни/ информативно/.

# 587
  • София
Notino.bg – 5% ексклузивен промо код : BG5SAVE

# 588
  • Варна
Emag код Perfumes22 дава 22%.
Понадули са цените, но може и да има нещо изгодно.
Благодаря за кода,но с цените направо гърмят.Дебна парфюм,който вчера без код беше 124лв,а днес със кода и отстъпката е едва 138лв.Ами май ще почакам още Sad

# 589
Parfimo доста почват да ме дразнят вече, за няма и ден цената на Serge Lutens Bapteme du Feu, който наобикалям от известно време скочи с над 10лв. 🙄 То да кажеш, че е някакъв масов любимец и много търсен бестселър....
Взимай го от тук, поне ти е с безплатна доставка https://makeup.bg/product/312523/#/option/557392/
В парфимо кодът е за над 100 лв мисля. Може и да бъркам, но така или иначе в мейкъп е с безплатна доставка и това е крайната цена.

Аааа не! Тук кодът may работи и е 78 лв https://elinor.bg/product/serge-lutens-bapteme-du-feu ама + доставка

# 590
Parfimo доста почват да ме дразнят вече, за няма и ден цената на Serge Lutens Bapteme du Feu, който наобикалям от известно време скочи с над 10лв. 🙄 То да кажеш, че е някакъв масов любимец и много търсен бестселър....
Взимай го от тук, поне ти е с безплатна доставка https://makeup.bg/product/312523/#/option/557392/
В парфимо кодът е за над 100 лв мисля. Може и да бъркам, но така или иначе в мейкъп е с безплатна доставка и това е крайната цена.

Аааа не! Тук кодът may работи и е 78 лв https://elinor.bg/product/serge-lutens-bapteme-du-feu ама + доставка

Ооо, мерси! То за късмет и в makeup му се вдигна цента за ден! Тъкмо бях приготвила Bapteme и Clair Muscs Serge Lutens и на двете места му скокна цената, та взех само муска, който си беше на същата като преди. Принципен е въпроса, ядосаха ме! 😀А и Bepteme-то очаквам да е голяма изродия и не ми се иска да давам излишни пари за каприз, без който мога. Особено, след като видях, че може да струва по-малко. Сега ще погледна Елинор, накрая те ще намажат поръчка май

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 14:12 от tuali

# 591
Цената е добра, а парфюма мега траен (60 лв и безпл. доставка)
https://m.emag.bg/komplekt-burberry-her-za-zheni-parfjumna-voda- … art_product_title

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 14:23 от Ellinor*

# 592
tuali, ако си от София, можеш да си вземеш и на място от Елинор и така няма да плащаш доставка, аз така правя..

# 593
tuali, ако си от София, можеш да си вземеш и на място от Елинор и така няма да плащаш доставка, аз така правя..

Да, сега видях опцията, ама ми е далече и скоро нямам път към Черни Връх. С доставка го взех, пак е по-добра цена от makeup.bg и parfimo

# 594
tuali, да, то ако ти е далеч, няма смисъл..

Нещо доста се забави поръчката ми от Parfimo или това е нормално? На 3-ти поръчах
Да, аз също поръчах на 03.06.20г и днес им звъннах , да питам какво става. Служителката ми отговори , че продуктите идват от Чехия /което ние добре знаем / и за 5 раб.дни пристигат, т.е. към средата на тази седмица /евентуално сряда/ . Доста е като време, но нямаме друг избор, ще чакаме. От Нотино идват за 2 -3 дни/ информативно/.
Аз имам поръчка от 4.06 (след 22 ч. вечерта) и имам имейл, че утре ще е в Спиди. За мен това за parfimo е бързо! И общо взето винаги за толкова са ми пристигали. Но не знам защо очакванията ви са за още по-бързо, при положение, че си пише 5 работни дни!

# 595
Момичета, някой от вас дали има под ръка Coco Mademoiselle Intense, да ми снима дъното и шишенцето/забравих от миналата година точно как изглежда-хахаха/,а пък ако е и разфасовка 35 мл.ще е супер Simple Smile

# 596

Като да сме се наговорили Laughing И аз имам поръчка от 03.06, за която днес звънях да питам. Още на 04.06 ми изпратиха мейл, че поръчката е предадена на куриер. Отговориха ми абсолютно същото. Когато пазарувам от Нотино, малко след техния мейл - вечерта на същия ден или най-късно на следващия, получавам съобщение от куриера за пратка за мен, която ще получа след 1 или 2 дни (с указана точна дата на получаване). Пък тук, от 04.06 товарителницата все още е непроследима в системата на куриера и нямам никаква вест от него. Затова се обадих да проверя.

Влизам да се редактирам .....докато пишех тук, получих мейл, че утре пратката ще бъде в офиса на куриера Wink

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 15:48 от Light Beam

# 597
Light Beam, ето за това говорех Wink И аз имам мейл на 04.06., но да, поръчката е непроследима. Нотино, мисля че и техния склад е в Чехия, не съм сигурна обаче, са една идея по-бързи. но пък са и по-скъпи Simple Smile

# 598
  • Балчик

А и Bepteme-то очаквам да е голяма изродия и не ми се иска да давам излишни пари за каприз, без който мога.

Чак изродия не е, но за моя нос е много силен черен пипер, все едно си си навряла носа в пакетчето.
Вчера бях с него.

# 599
  • София
Заповядай, macadamia! Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт