Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви храни трябва да се избягват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Как трябва да живея, когато имам заболяване на щитовидната жлеза?

, а пролактина си беше бая завишен - 950 също при граница 511. Гинеколожката ми отсече, че ми е от щитовидната и нищо не предприе по въпроса. Та тогава четох из нета и попаднах на Витекс/ Агнес и започнах да го пия заедно с вит.Е и на следващия месец бях бременна, съвпадение ли е не знам но...Този екстракт влияе основно на хипофизата при производството на лутеинизиращия хормон, от там се оказва влияние и върху производството на прогестерон. Може би си го чувала, предполагам си правила много по-сериозни лечения, но ако няма да попречи на друго лечение, може да опиташ.
!