Един татко моли за съвет

• 14 790
  • 480
  •   1
Отговори
# 390
Пита за някакво решение, защото се е видял в чудо.

# 391
  • София
Постът му завършва така:

Аз съм много привързан към дъщеря ми, както и тя към мен. Ходим двамата на разходки, до зоологическата, на витоша, и наистина в монента много ме боли какво биха могли на даправят онези хора...

Благодаря ви предралително, всякакви съвети и идеи биха ми били от полза.

А, ако се прочете целия, става пределно ясно защо и за какво му е притеснението.

# 392
Решение за какво? Каква е целта му? Да се съберат с жена му ? Да се разведът? Да вземе родителските права? Да си преди подходящ режим на свиждане?

# 393
За всичките му се дадоха съвети.
Темата премина към опиянение от собственото право.

# 394
Авторът пише, че жената не Иска да помогне. Не иска за мен означава, че може, но не Иска. Ами ако не може? Не е паралийка явно. Изкарва около 1000 лева, по някое време и повече, но не за дълго. Как да отделиш 600 лева при 1000? Авторът не казва дали жена му участва в битовите сметки, в харчовете по детето. Лекарствата й също са с пари. Това е жена с малко дете. Всички знаем, че не са най-търсените на пазара на труда, особено в момента при кризата, която се задава.
Време е да пораснат и двамата и да се разберат, а майките им да ги оставят сами да се оправят или разделят, а не при едната да спи през нощта, при другата през деня.
Ако обичаше жена си, не виждам сила, която да те накара да спиш при майка си толкова дълго време. Тя, ако те обичаше, също нямаше да го допусне.

# 395
Колкото повече чета, толкова повече ми се затвърждава първото усещане, от прочита на първия му пост. Има много червени лампи. Явно е от мъжете-кърлежи, от които трудно се освобождаваш. Имах такъв приятел, когато всичко свърши и почнах да го напускам, имаше ревове, сълзи, ама защо, да си направим бебче, ти си жената на живота ми и други блабла. Беше много неприятно. Единственият хепиенд и за двамата е да се разделят като големи хора, но вече се съмнявам в този вариант.

Този коментар ме хвърля в леко недоумение. Значи човека я гледа повече от добре, жената не работи, не си гледа детето, предполагам и домакинска работа не гледа, само мрънка и е вечно недоволна, всякакви предложения за предприемане на нещо за подобряване начина на живот биват отхвърляни от нея. Накрая след всичкия панаир, който му спретват на автора за благодарност я води на спа.... И се оказва мъж-кърлеж. Надявам се да можеш да се обосновеш защо мислиш така и кои точно са ти червените лампички, защото и аз като те чета ми светва цялото ти мнение като коледна елха.....

# 396
Тази тема стана скучна. Предлагам да намерим нова и да оплюем автора.

# 397
  • Варна
Авторът иска жена му да е адекватна майка и съпруга. Съчувствам му за опитите.

# 398
Не искам винаги си е означавало не искам. А не мога - не мога. Ако не може ли? Много сериозен въпрос - какво трябва да направи тогава? Не е ли да си седне и да разполага с това което има, пък да хвърчи като и ако може? Искам кола, ама имам пари за колело ...

rf22, обосноваването си е написано - имах такъв приятел ...

# 399
  • France
А какво цели всъщност с темата? Какво се пита? Или само така да се оплаче..
И аз това се питам от самото начало. И аз се отписвам. За мен нещата са ясни.

rf22, това, което пишеш е твоето мнение по въпроса, което за мен не съвпада с реалността, поради многобройните разминавания, които бяха посочени.

# 400
Дори да има някакви несъответствия или субективни изкривявания, бяха изровени неща като поста от 2008-а, в който описва подобно поведение и се засичат нещата с написаното тук.
Голяма грешка си е да тръгне да угажда на такъв човек, ако я беше третирал по схемата "бой, е*ане и сръбска музика" сигурно щеше да е пич, а не кърлеж. Аз също имах такава приятелка, за която ми изплуваха разни неща докато четях въпросния пост от 2008-а. Така че са ми ясни такива хора.

# 401
Дайте го тоя пост, явно съм го изпуснала в тарапаната.

# 402
  • София
Точно в този пост- от 2008 се вижда, че момата си е била крива от началото още.
Изразите, които сега употребява, са същите. Лигавните са същите и претенциите.
Явно, който говори за несъответствия не го е прочел.

# 403
Явно си е такава жената по характер-глезла, лигава, изискваща. Ето че 12г.по-късно нещата са същите. Само че има и дете в картинката. Жена на 37 да бяга при мама и тате ми е доста странно и неприемливо.

# 404
Точно в този пост- от 2008 се вижда, че момата си е била крива от началото още.
Изразите, които сега употребява, са същите. Лигавните са същите и претенциите.
Явно, който говори за несъответствия не го е прочел.
Абсурт, а прочете ли коментарите на автора под публикацията? Жената е искала да е в чужбина, господина се е дърпал, че не знае език и какво ще прави там. Света ще ѝ дава, ще я пази от техните, ще я прави щастлива.
Много са ми познати такива мъже. Все на макс се раздават, все всичко са направили за жената. Ама тя си знае какво е всъщност. Имам челен опит с един, който все най-доброто за мен искаше, все всичко е направил, ама аз не съм доразбрала, неблагодарна съм.
Затова казвам, че в тези "леки" несъответствия е истината. И затова задавам точно тези въпроси. Защото в тези отговори може да се усети, ако има лъжа.
На мен ми отне доста време, докато се усетя как леко и меко ме манипулират. Все за мое добро, все нещо съм аз виновна, чувствителна, не разбирам нежната "обичаща" мъжка душа.
Изразните средства, начина на изказване относно другия човек, та дори и обвиненията. Всичкото ми е познато. Затова соча несъответствия. Не му вярвам. В началото историята изглеждаше една, сега е доста променена. Ако се прочетат и старите постове, съвсем се променя.
Честно, стана ми жал за жената. Имала е амбиции, мечти. И е свършила в гарсониерката на Свеки.
Човек, който се глези и го мързи не завършва висше с висок успех и амбиция за магистратура в чужда държава. И човек, който се глези не работи през цялото си следване.

Общи условия

Активация на акаунт