Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 303
  • 851
  •   1
Отговори
# 105
  • дядовата ръкавичка
Али Hug. Няма ли пък някакъв шанс да се обърнат нещата? За постоянно ли заминава?

Бубе, извинявай, ама мен ме разсмя твоя беладжия. Много е умен!

Супер, Карз!

Да си кажа каква съм патица. Миналата седмица брат ми ми прехвърли една кола. Тази сутрин се засилвам към КАТ да сменям регистрация и установявам, че оригиналът на договора е изчезнал. Преобърнах къщата, няма и няма.

# 106
Али, исках да напиша нещо, ама се въздържам, защото не знам детайлите, а и не си ме молила за съвет.
Гуш и от мен. Както се казва, дано е за добро!

Руми, аз от нашата парочистачка (дали не беше Керхер?) не съм доволна. Търкане си иска.

Карз, радвам се за теб. Дано всичко е наред занапред.

Аз да питам цветарките в темата - по саксиите, не по цветята, са се навъдили някакви дребни твари, черни. С какво да третирам?

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 11:54 от Rayemil

# 107
Рей,сигурно по сандъците,а 😂?Твари моря с Моспилан.Парализира им нервната система и се гътват.Дори и орхидеята си бях спасила с него ✌️.
Али, 🤗!
Бубе, опасен е вашия куч 😅.
На бебешка тема мога да говоря безкрай,но ще се въздържа 😂.Важно е нещата да влизат в употреба и да няма презапасяване 😁.

# 108
Али, душичке, много, много ми е мъчно. Прегръдки и дано има начин!

# 109
Ренко, точно така по сандъците, не по санкциите. Laughing Редактирах, благодаря ти!

# 110
Али, ще си повторя думите отпреди няколко месеца: Няма начин да няма начин.Гуш!!!

Ние имахме куче за около година, та мога много да говоря за бели... измъчихме се всички. Обичахме си го, но не беше за нас, нито ние за него.

Мари, успех!

# 111
Алечко, предлагам терапия с цигари и вино, заповядай🤗.
Кучета не съм гледала, ама май искам.
Ако някога имам къща ще си взема.
И мъничко бебче ми се гушка.

# 112
Алечко, предлагам терапия с цигари и вино, заповядай🤗.
Кучета не съм гледала, ама май искам.
Ако някога имам къща ще си взема.
И мъничко бебче ми се гушка.
И аз,и аз идвам за терапията 😁!Ние ще сме на вино,а Алито на виски обаче 😉.А по една случайност,и бебе ще ти предложа да гушкаш 😂.

# 113
  • Бургас
Алечко, гуш! Няма ли някакъв компромисен вариант? Силно се надявам да се появи такъв и да сте си заедно!

Благодаря ви, момичета! Не ме свърта вече у дома, побърквам се с моите диванета. Та, работата ще ми е песен. Ще си почина. Кот такова!

Аз не бих издържала животно да ми прави тези бели. И без това у дома всичко е с краката нагоре, та остава и животно..... Не, благодаря съм!
Изсърбах я тази попара вече!

Лято, браво на детето! Има на кой да се метне!

# 114
Бройте ме за терапията Simple Smile вино и виски са единственият алкохол, който пия. А, и съм добър слушател.

Карз, нали? Трудно е човек да си го причини зорлем отново. То нашето не беше попара, а направо яхния Simple Smile

# 115
Моля препоръчайте ми майстор за ремонт на миална машина.

Али, я стягай багажа и тръгвай след МсЧ.

# 116
Мерси,  момичета 🤗 Златни сте ми. За терапията съм на линия, само дето вече съм на лятно питие - водка с швепс нар и капка тоник 😁 Иначе не ми се коментира - всичко е мислено, премисляно и прието преди много време, сега остава да бъде преживяно. И това ще мине, друго ще дойде.

# 117
  • Варна
Алее! Hug
Иска ми се да пием заедно!

# 118
Стейси, при теб пък точно как ми се пие... Няма да ти шепна 😁 В същност аз не знам де, там ли сте?

# 119
Значи е решено, който каквото пие да ми го поръча предварително, ще се постарая. Сериозна съм, ако и да не пия, с вас ще се;)

Общи условия

Активация на акаунт