Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 249
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 555
Много е смешно как Савекс са метнали по една торба прах на всичките инфЛУЗЪРКИ и те почнаха да се плескат с червени сосове, да им се привиждат добермани и т.н. Чакаме още историйки!

# 3 556
Гледах на рускинчето Капитонова видеото със стилиста, то реално сама си избра повечето дрехи, не знам защо всъщност го прави. Кобилкина скоро се похвали с шопинг със стилист и на мен ми харесва резултатът, няма ги нейните 'ежедневни' червени дълги рокли вече, хубави неща е избрала стилистката за различни ситуации.
Рускинчето е много симпатично, но на мен ми е типичната рускиня/украинка в Бг, на лов за муж, от тези дето висят по Бедрум бийч в очакване някой да им поръча питие. Не знам как го правят, на какви семинари ходят, но и по обикновени успяват да намерят някой, който да им покрива разходите.

# 3 557
Има си закон, как да не си има...
Мен не ме дразни честото спонсорирано съдържание във видеата на нашите родни влогъри, дразни ме концепцията, че нещата се извъртяха на: снимам видео, защото трябва да пусна 2-3 реклами, вместо правя си видеата и показвам неща, които харесвам и ако някой реши да използва платформата ми с цел реклама, добре е дошъл. Все пак трябва да се яде и да се ходи по почивки...
Просто масовото съдържание на нашите влогъри, особени тези с по-големите канали, е супер комерсиално, мен като потребител нямат да ме инфлуеснат възхвали за водата девин или за бисквитите боровец - ядат ми се бисквити, купувам си.

От вас научих какво се случва около Сюзън Яра, че отдавна не я бях гледала....леле какъв гаф, дори гаф не е правилната дума. Тя с какъв акъл е тръгнала да се занимава с такива подмолни схеми, абсолютно неприсъщи за образа, които си е изградила с много труд през годините, направо си плюе на цялата ценностна система.
Гледах и ИГ видеото на Caroline Hirons по темата и тя много добре си го каза жената - Сюзън Яра беше от порасналите инфлуенсъри с мозък, нейната постъпка ги дескредитира всичките.

И последно, Полина гледам са в Лещен с приятели ( и Савинито и тя там) и то всичко е супер, ама аз да съм на мястото на техните приятели и някой да ми е с телефона и камерата нон стоп, ще откача,  изглежда супер досадно...Да се хване да нареже една шопска, да сипе една ракия, как си му е редът.

# 3 558
Теа много груба както винаги.. Вярно има всякакви хора, но тя като ''инфлуенсър'' може малко по-кротко да отговаря на такива коментари и забележки..
Скрит текст:

Доста елементарно включване нa Тейка. Лъха някакво надменно отношение на всеки коментар, различен от "страхотна си".
Човекът се е изразил съвсем прилично и не е казал да нямат никакви спонсорства, а че напоследък имат прекалено много такива. Явно четене с разбиране не ѝ е силата.
Тя имаше темплейтчета пасажчета и за банските, когато масово пишеха, че са разочаровани от цените. Тя беше наплякала навсякъде един и същ отговор, пак в стил "гроздето ви е кисело и нищо не разбирате".

На свакес сегашната кампания е обида за мозъчните ми клетки. Кому е нужно да гледам всякакви как се клепат нарочно за снимка? Сещам се за тъпите реклами на Ариел едно време, отпреди поне 10 години, и там някакви полудиоти се клепаха с двете леви, ох, упс, ма как стана и хоп, сега ще го изперем. Не думай!
Но явно масово инфлуците са толкова зациклили откъм идеи, че савекс трябва да им спуснат определен наратив с точен сценарий, който те само да заснемат. Прозяв.

# 3 559
Теа много груба както винаги.. Вярно има всякакви хора, но тя като ''инфлуенсър'' може малко по-кротко да отговаря на такива коментари и забележки..
Скрит текст:

Доста елементарно включване нa Тейка. Лъха някакво надменно отношение на всеки коментар, различен от "страхотна си".
Човек се е изразил съвсем прилично и не е казал да нямат никакви спонсорства, а че напоследък имат прекалено много такива. Явно четене с разбиране не ѝ е силата.
Сиреч "Взимате твърде много пари, спрете се малко". Joy "Намалете си доходите малко, че ни пречат".

# 3 560
В последните страници забелязвам как  отдавна списващи през няколко мнения остават принудени да обяснят на новосписващи, какво точно са искали да кажат. Малко е досадно, макар че не всеки е длъжен да чете всичко. И все пак се усеща все едно недоразбиране между потребителите.

# 3 561
Хората са се абонирали да гледат тях и ежедневието им, не 101 реклами. Въпрос на идеи, критерии и интелект е те да си направят такова съдържание, което хем да е органично, хем да печелят от него.
В началото имах усещане, че Наумче копира малко Кейси Нейстат като начин на снимане и дори тематика. Той е супер успешен влогър и също има спонсорирано съдържание, но никога то не е било толкова досадно много като количество.
Не казвам да изкарват по-малко пари. Не ме интересува колко изкарват. Коментира се крайния резултат. Вече те могат да решат дали да са по-избирателни със спонсорствата и примерно да взимат по-скъпо за по-малко реклами, или да бутат във видеата си всичко, за което им се плати. Само да не се чудят що после има такива коментари.

# 3 562
Изгледах Теа и Наум- мрънкане и груб изказ- Амая заспа 'мада фака ', Амая ни 'пръсна' 2 пъти повторено. Знам, че някой пак ще каже, като не ви харесва, не ги гледайте, но всеки има право на личен избор и мнение. Иначе въпреки нещата, които не харесвам, ми изглежда Теа върши много и да се грижи за всички, а Наум си гледа неговите интереси. Накрая не разбрах защо са се изпокарали, но Наум еднолично реши да не снима повече кадри от почивката. 🤔 чак и бил казал да си събират багажа.
Хубава обработка, определено.

# 3 563
  • Варна/Амстердам
Подозирам, че някои от новите потребители, които отправят критика към пишещите тук, са инфлуенсъри под прикритие. 😁👀

# 3 564
За Сюзън Яра знам от форума и от честите сторите на jaysdeenbg( наскоро се показа,най-накрая),който не я подкрепя особено,Но мисля,че тя малко си е повярвала,звездомания ги тресе както родните влогъри,така и отвъд нашите граници.Не одобрявам постъпката и'.
Тубата ми предложи Албена Вулев и двучасови видеа,не знам дали искам да цъкна на тях,някой дали я е гледал?
Ако Деситалкс започне с активното продуктово позициониране,дори и да я харесвам много,ще се от-абонирам,защо ми е да следя рекламно лице,дори и като гледам тв прескачам рекламите.Отделно при родните инфлуцки наблюдавам една тенденция-всеки нов,пратен крем за лице-озарява тена,изглажда неравностите,преборил им се с пигментните петна и тралала,а без грим-нях.Всеки нов парфюм е -уникален,божествен аромат,от всяка нова серия за коса уникални резултата,та да,ако ще се превръщаш основно в рекламно лице-ънфолоу,ако ще си личност,която следя заради други поприща и твои качества,идеи-ок.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 12:43 от BaklavaTa

# 3 565
Пуснах си видеото на Ели с кафето. Много ми харесват видеата й, обработката и участието на мама Бирч наистина беше много свежо. Тази жена изглежда точно от типа дами, които са изпълнени с енергия, даващи грижа, внимание и любов. А пицата, която показа Ели изглеждаше невероятно!

Пепе и Фифи ми стават все по-симпатични. Гледам, че сега са с приятели на морето за уикенда, този път без децата. Има видима разлика в стайлинга на Пепе и за мен промяната е към по-добро, така ми допада повече.

Тейчеви следват максимата издънка след издънка, всяка следваща по-голяма от предходната.

edit: Има доста начини да се направят реклами, без да са просташки, натрапчиви и досадни. Пепе има понякога добри попадения, в които случайно вметва нещо, без да е натрапчиво. Ели се справя добре с рекламите, Мария Андреева също.

# 3 566
Аз не мога да разбера, защо Теа с една досада съобщава във видеата кое е спонсорирано,кое партньосртво,кое реклама,а то май си има закон за рекламата,не е щот' си мнгого благосклонна да ме информираш.Тарикат Ганьо,а българите сме били еди си какво.
Ако не беше добрата обработка на видеата им,различните локации с красиви кадри,по съдържание е едно и също.
На Елица видеото ми хареса,по-скоро ми хареса,че в кадър влезна мама Бирч,много слънчева жена.

Защото се изписват 10 страници когато има спонсорирано съдържание от Наум и Теа, и когато покажат някои продукт, който реално не е споснориран все идва някой тук, или в коментарите под видеото да им обяснява, че едва ли не, лъжат, че не е спонсорирано или че си просят спонсорството.

Разбрам, че повечето тук не харесвате Теа и Наум, не сте и длъжни, разбира се, обаче понякога като чета коментарите имам чувството, че просто са изсмукани от пръстите само и само да се каже нещо негативно.

# 3 567
Хората са се абонирали да гледат тях и ежедневието им, не 101 реклами. Въпрос на идеи, критерии и интелект е те да си направят такова съдържание, което хем да е органично, хем да печелят от него.
В началото имах усещане, че Наумче копира малко Кейси Нейстат като начин на снимане и дори тематика. Той е супер успешен влогър и също има спонсорирано съдържание, но никога то не е било толкова досадно много като количество.
Не казвам да изкарват по-малко пари. Не ме интересува колко изкарват. Коментира се крайния резултат. Вече те могат да решат дали да са по-избирателни със спонсорствата и примерно да взимат по-скъпо за по-малко реклами, или да бутат във видеата си всичко, за което им се плати. Само да не се чудят що после има такива коментари.
Той може да си го позволи, защото в България не плащат толкова много за гледания. Погледнах - има над 12 милиона абонати. Grinning Наум и Теа имат към 90 хиляди. Ако искат да живеят от влогърство ще правят реклами, да. Не знам защо толкова с лошо око гледате като пускат мърчове и участват в спонсорства. Нали и те искат да изкарат някой лев, никой не е чак толкова благороден да отделя време, усилия и средства без да получава почти нищо в замяна. Немалко пари са инвестирали за добра техника, както и доста време в обработка и т.н. Това е настоящето и бъдещето - фирмите предпочитат да плащат за реклама от инфлуенсъри, защотопотребителите им се доверяват повече, отколкото на прост банер или платен пост в интернет.

# 3 568
Аз не следя много от родните инфлуенсъри и когато се коментира някой, който не харесвам или нямам наблюдение, просто прескачам коментарите и чета това, което ми е интересно.

Не следя Десислава Пеева, но няма да видите коментар от мен след 2-3 страници за нейния бански "е, купила си бански, който е почти без плат, какво толкова го коментирате". Всеки има свободата да коментира това, което му харесва.

Откакто следя групата имаше доста добро мнение за Тейчеви, което с всяко тяхно видео се скапва и вече са по-скоро недолюбвани. Сами си го правят.

# 3 569
Аз не говоря толкова специфично за тях, колкото че съм останала с впечатление, че към всички влогъри е такова отношението относно спонсорираните видеа. По-назад в страниците се мрънкаше за Попова и видеото й за Авен (които междудругото доста харесвам като марка).

Общи условия

Активация на акаунт