Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 199
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 780
  • Варна/Амстердам
Споделям травел канала на Дрю Бински, който ме спечели с не толкова популярни туристически дестинации, атрактивно поднесена информация, илюстриране на бита и културата на местните и непрестанната комуникация с тях. 🙂
https://www.youtube.com/user/thehungrypartier

# 3 781
Имам чувството, че каналът на Галя се е превърнал в рекламен канал на Моята козметика. Напоследък основното ѝ съдържание е да отваря ПР пратки и кутии от там.
Новата кутия има доста грозен дизайн като опаковка, включително самото лого на магазина. Продуктите не са нищо особено като за 100 лв. Наистина за тези пари по-разумно е да си купиш продукти, които харесваш или си преценила, че искаш да пробваш.

# 3 782
  • MJF
Някой следи ли новите драми около Джефри и Шейн, за да сподели какво се завихри там?

# 3 783
Някой следи ли новите драми около Джефри и Шейн, за да сподели какво се завихри там?
Като цяло  тази Блеар (транс , която  не се вписва много в стереотипите ,не е съгласна с част от целите и възгледите на лбджд ( азбучните хора) републиканка . Подпомогнала за затварянето и повдигане на обвинения на   педофила / насилника Джесика Йанийн или там както беше).  Обяснява как Джефри  се е опитвал да я манипулира като й показал / казал  клипчетата на жертвите на Джеймс + още някой  известен ютубър и  цялата й комуникация с него  от нейната гледна точка .  Приятелка е и на Шейн ,но някой побликувал материал за него как се шегува за насилието или педофилията ,не разбрах точно тази част , което е било прекалено дори и за любителите на черен хумор ( а е една от тях).  Не вярвам да се опитва да се възползва от ситуацията за натрупване на популярност или да се опитва да забие нож в гърба на Шейн . Заради това че е транс ,политическите й възгледи  и  дискусиите  които прави си е достатъчно противоречива  и получава достатъчно хейт  и заплахи за да захапе толкова едра риба като Джефри без причина . Пък и по мой наблюдения когато към даден човек, който познава и има обшо видео ,има безпочвени обвинения го  защитава  дори да не са близки и да имат различни възгледи ( Бен Шапиро  за пример ). Така че съм определено склонна да й вярвам . Досега винаги е уцелвала в десятката с насилниците .

# 3 784
За 100 лв, можеш да си вземеш грубо 3 кутии , в които ще има продукти , които ще са в пъти по- скъпи от обявената цена на кутията.

# 3 785
Имам време само за Тейчеви.Аз пък искам да продължават да снимат - правят го професионално,Наум обработва/снима качествено все едно снима мини сериалче и ние гледаме епизодите.Той е от тези типове,които всичко изпипват + са подредени.Харесва ми тази негова черта.
Няма да си кривя душата,не са ми любимци,но не искам да спират да снимат.Все нещичко във видеата ми харесва.Много ми хареса апартаментчето им в Гърция,каква гледка.

Утре ще гледам и Галя.100 лв за кутия е и много и малко,според съдържанието.Ако има нейна тениска(40-50лв) + някаква козметика от сайта,сметката излиза долу горе 100на лв.

Американските драми и сополи не гледам,нито им вярвам,нито ме е грижа какво се случва в живота им.Иначе по имена ги знам.Следя 2 канала за лайфстайл и са ми достатъчни.Не знам коя беше онази персона,която коментира,че само съм хвалела американците как били по-по..(rolling my eyes),а единственото положително нещо,което съм споменавала за тях е,че знаят как да правят пари от Ютуб.Чела недочела,пък разбрала,недоразбрала,ама да се изкаже.Bye.

# 3 786
Имам чувството, че каналът на Галя се е превърнал в рекламен канал на Моята козметика. Напоследък основното ѝ съдържание е да отваря ПР пратки и кутии от там.
Новата кутия има доста грозен дизайн като опаковка, включително самото лого на магазина. Продуктите не са нищо особено като за 100 лв. Наистина за тези пари по-разумно е да си купиш продукти, които харесваш или си преценила, че искаш да пробваш.
Започва сериозно да ме съмнява реалното участие на Галя в сайта. Както някой по-назад спомена, да не излезе, че е нейн , от там и цялото внимание към нея.

Харесва ми естествената коса на Ивана и как стои лосиона върху нея.

Наумчеви явно се справят добре, след като са новите 'любимци" на темата. Каква ли челна стойка ще направи Пепе, за да си върне вниманието, се чудя Trollface

# 3 787
В края на седмицата ще бъдем в Перущица и ще се възползвам от препоръката на Галя да посетим бирарията, която всъщност била пивоварна, каза моя мъж. Аз кутията й не бих купила, защото самите тениски не са моето нещо, а като стойност те са половината. Алергична съм към никел и се страхувам от бижутата й, така че и там съм пас. Тя все по-сериозно монетизира канала си, няма лошо, но тази Мери, която се показа от Моята козметика да се научи, че и другите клиенти са важни, а не само инфлуенсърите, които ги рекламират.

# 3 788
Заради безсънието си снощи изгледах последните видеа на Тейчеви.Този Наум е страшен лигльо.Вечно мрънка,сърди се или гледа като човек,който не е спал последните 4 денонощия.Сърди се,че вместо на плаж,трябва да купи пюре на детето си.Сърди се,че приятелката му/тя не му е съпруга доколкото знам/ изпуснала лаптопа му.И то с часове и после цялата компания се съобразявала с него,защото е сърдит.Мале,казвам ви,това не е нормален мУж.И техника за хиляди съм чупила и коли и моя мъж никога една дума на въпреки не ми е казал.Наум не е в час. Дано Тея не стане новата Пепе,да й писне от лигав и капризен муж и да бие шута на доктора,който не е доктор и актьора,чиято актьорска игра е по-слаба и на тия от Съдби на кръстопът.

# 3 789
Не следя и гледам Галя, но мястото е супер и препоръчвам!

Просторно, с гледка, за децата е идеално, но и за без деца си е супер.

Филип 2 се похвали в стори, че след 2 дни ще вижда дъщерите!

В края на седмицата ще бъдем в Перущица и ще се възползвам от препоръката на Галя да посетим бирарията, която всъщност била пивоварна, каза моя мъж. Аз кутията й не бих купила, защото самите тениски не са моето нещо, а като стойност те са половината. Алергична съм към никел и се страхувам от бижутата й, така че и там съм пас. Тя все по-сериозно монетизира канала си, няма лошо, но тази Мери, която се показа от Моята козметика да се научи, че и другите клиенти са важни, а не само инфлуенсърите, които ги рекламират.

# 3 790
Дали Чао-Чао ще бъде пак натирен на хотел? Последният път беше отседнал в "Хилтън", едва ли по негово желание. Wink

# 3 791
Дали Чао-Чао ще бъде пак натирен на хотел? Последният път беше отседнал в "Хилтън", едва ли по негово желание. Wink
Сигурно да, надали ще легнат пак тримата с Пепе и Филяка в едно легло.

# 3 792
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Ще е леко неудобно да се съберат да нощуват под един покрив Антоанета, децата, Ф2 и Ф3  Simple Smile

# 3 793
Здравейте бг мами , гледам никъде не сте обсъждали Галини . Интересно ми е какво мислите за този търтей , който по цял ден ходи от кафе на кафе и по моловете и после в пустия си канал , който има главно кифли и пишат там такива казва ,че нямала никакво време и постоянно имала работа . Мисля си че Галини прекалява с нейните изцепки . Помян когато се хвалеше с парацалките от Италия за по 10 евро , дето ги е купувала от разпрдажби , които седят в кошове , а някои дрехи дори имат дефекти по тях . Е тогава беше най смешното когато беше написала шопинг в Италия . Какъв шопинг за по 10 - 20  евро дрешката или чантата дето се фукаше , а нямаше нито една дрешка на тези световните брандове . Не стига ,че тая къща където снима клиповете не е нейна , най вероятно и джипа  ,който кара не е неин , ами предлага и някаква китайски шит като козметика . Галини е мейд и чайна и всичко около нея .Нищо чудно Галини да е намерила някъде в Китай евтина козметика като Мегз и да е продава тук , Доста сте прави хора .

# 3 794
Не го виждам по друг начин. При Джовани ще станат дядовата ръкавичка иначе. 🤣

* Коя е Галини?

Общи условия

Активация на акаунт