Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 187
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 945
  • Sofia
Не знам дали гледахте новото видео на Евелин, обаче е пуснала някакви нейни дрехи, които смятам, че са от китайски сайт, просто ги препродава, не искам да прозвуча грубо, но 50 и косур лева за такава блуза не си заслужават, нищо особено не е, даже ми прилича на хартиена торбичка за сандвич, тези които ги дават в заведенията за бързо хранене, когато си поръчаш за вкъщи, такова сравнение ми идва веднага. Какво мислите?
Скрит текст:

# 3 946
Тази не я знам коя е. Ама то куцо, кьораво и сакато има своя линия дрехи, бижута и сие.
Не ме разбирайте погрешно, нямам против, ама да е нещо хубаво, качествено или поне изгладено да има някакъв вид.

Гучито не я виждам да се грижи за малкото сладко бебоче. Нищо лично, но не си я представям някак си.

# 3 947
Скрит текст:
Ох като видях "крачетата" на Ганкин мъж и такива неща си помислих че ...
🤣🤣🤣 Тя Ганка по принцип, добре се справя с филмите, но и на моите мисли нищо им. 🤣

Краката са пострадали от онази кошмарна нощ с комарите май Laughing

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 08:44 от Tual 🤍

# 3 948
  • Sofia
Просто всеки вече се опитва да препродава някакви китайски артикули и да печели от тях, било от Турция, друг път.

# 3 949
Да ви призная понякога си мисля, че не може чак пък толкова кофти коментари да има в темата. Насилвам се да погледна хубавите неща, обаче тези последни дни ме убедиха, че ние си имаме една пародия на тубата. Цирк, в който всеки луд е с номера си и не дава шанс за градивна критика. То или няма да те чуе, или ще ти даде един пасивно-агресивен отговор и дотам с тъй желаната 'обратна връзка'.

# 3 950
Просто всеки вече се опитва да препродава някакви китайски артикули и да печели от тях, било от Турция, друг път.

Вчера гледах Галя и кутиите и ММ търпеливо издържа целия клип, докато беше в стаята. Накрая само ме попита “Ти защо гледаш ходещи телешопи? Само не се връзвай да си даваш парите за тъпотии...”
😂😂😂

# 3 951
Аз залагам, че това куче е на въпросния анонимен приятел/познат на Гергана и тя е решила да ги използва, за да буди интерес. Сигурно не е била сигурна кога ще дойдат и затова първоначално обяснява тези глупости за суеверията.
То ще се разбере де. Интересно ми е това куче дали ще продължи да се появява в Инстаграм или ще зачезне като марковите и бижута.

# 3 952
  • Някъде там
Тази не я знам коя е. Ама то куцо, кьораво и сакато има своя линия дрехи, бижута и сие.
Не ме разбирайте погрешно, нямам против, ама да е нещо хубаво, качествено или поне изгладено да има някакъв вид.

Гучито не я виждам да се грижи за малкото сладко бебоче. Нищо лично, но не си я представям някак си.
Разбира се.
Наша Ганка е  умница. 😉
Първо си взе Муж, после куче (обикновено е обратно), освен ако куч не е подарък от муж.
Всичко това в името на инсталайфа...😊
Муж да му мисли...

# 3 953
Муж ще храни, чисти и разхожда, ако изобщо е нейно. Без да искам да съм лош пророк, налЕ, ама си познаваме стоката.

С тез маркови бижута какво се случи? Мистерия...

# 3 954
Като нищо че се окаже, че този мъж е човека, от когото са купили кученцето и просто е дошъл в дома за да финализират сделката, както и да им обясни някои неща.
Аз все си мисля, че дребосъка е на съквартирантката, а Гергана просто ще го ползва като аксесоар за снимки и сторита. Някак си не я виждам да го разхожда по три пъти на ден, да чисти след него и т.н.

# 3 955
Гледах един епизод на На кафе и гости бяха Йоана Драгнева и Мирослав Димитров. Споменаха, че имат нещо като травъл влог, но не успях да намеря нищо. Някой има ли идея?

# 3 956
Клийнърката съвсем се самозабрави и се взе за голяма звИздЪ. Много надменно и арогантно изказване. Айде ънфолоу от мен
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 23:06 от Не се сърди, човече

# 3 957
И аз го видях това стори преди малко и ми направи лошо впечатление. В началото ми беше интересно да видя какво ще покаже, но сега гледам едно и също всеки ден. Отношението е доста тъпо, ако в съобщението към Севи няма хвалби. Вървим към ънфолоу, мда.

# 3 958
Нищо интересно не предлага. Чисти с ... О, чудо! ...ПРЕПАРАТИ!!! Здраво дъни със Сано, които са много силни. Как каната й за вода е в такъв вид (пожълтяло дъно) при положение, че постоянно мие и лъска, не ми е ясно.

# 3 959
Каната ѝ за вода изглеждаше ужасно на дъното. Уж поддържа много, пък как е допуснала да е в това състояние? Моите бутилки не са били в такъв вид, хем нямам нейните претенции.

Общи условия

Активация на акаунт