В усилията си да ме оспориш всъщност ти доказваш с примера си точно моята теза, че като има ясни и точни критерии, дори и да има нечестна игра или недоглеждане, може да се поправи, което и аз казах. Я познай ако не беше математика, а литература, дали вашите можеха да оспорят нещо с убедителни доводи, дали щяха да им признаят доводите и дали сестра ти щеше да влезе.
Не виждам как ще се случи, ако беше решил задачите на щерката по математика вместо да й пише есето или анализа.
Не ми пречи, ваша си работа, само отбелязвам.
А аз войнстващо настоявах да ми дадат работата и след 45 мин. разправии все пак я получих. Гледам, че работата ми е минавала през арбитър - единият проверяващ дал 5,25, вторият - 4,25. Арбитърът - соломоновско решение - 4,50. Ако имах 4,75 влизахме с първата резерва в НГДЕК.
, а аз не съм ..... Тогава научих първия си сериозен урок в живота като член на тогавашното общество - придобих необходимите знания, умения, компетентност за това що е то покорен гражданин, осъзнах връзката между социалното положение на отделни индивиди /родители/ в обществото и реализацията на техните наследници в същото това общество, разбрах, че е хубаво да се научиш да проявяваш търпимост и да правиш компромиси - но да му се невиди, не успях.... След целодневни разправии си тръгнах много обидена, а в края на седмицата получих писмо, че свикана комисия ми потвърждава оценката. Отидох с писмото в НГДЕК, видях се с Гергина Тончева и ясно ѝ заявих, че това е срам за нея и за училището, което ръководи. Препоръчани теми