Дългото чакане след трансфер - 83

• 38 031
  • 801
  •   1
Отговори
# 420
Момичета искам да Ви попитам нещо за мнение. Вече 41 дена минаха от спонтания аборт и аз все още цикъл нямам даже синптоми нямам. Доктора каза като ми дойде цикъла на 2 ден да започна да пия естрофем  и на 12 ден на преглед и след това ЗЕТ.
И моя въпрос към вас е да предизвикам ли цикъла си като пия 3 по 1 дуфастон за да ми дойде цикъла и след това да действам напред за ЗЕТ ? Или да изчакам сама да си дойде цикъла ?

# 421
Здравейте, момичета.
При стойности на Бета ЧХГ от 0,100 до 1, моят показател е "<0,100 mIU/ml."
Моят опит е категорично неуспешен явно... Sob Sob Sob
пожелавам успех на всички останали! Бъдете здрави и не спирайте да мечтаете!

# 422
Ох момичета като чета и направо....утре мисля и аз да пусна един кръвен,12 ден на едно 3 дневно бобче...но имам лоши усещания и много ме е страх .... ☹☹☹☹☹☹☹

# 423
Охх, какви са тези лоши новини днес! Очаквах все някой да има положителен тест. Съжалявам за всички, които са преживели разочарование. Дано ни споходи късметът скоро!

# 424
И аз това пишех точно... Егати каръка!
Съжалявам момичета.... Почивка малко, правене на любимите ни неща, не ограничавани от мисли за процедури и лекарства и после с нови сили (и морски тен) пак ще се хващаме на хорото! Прегръдки на всички🤗

# 425
Направо черен понеделник...
Много съжалявам момичета....

# 426
Snejanka, 37.2 температура е нормална при бременност по принцип заради Прогестерона. Ти следеше ли си я преди възпалението?

Тери, следя температурата и уж четох, че от утрогестана се вдига температура но ако го приемаш и перорално а аз го приемам само вагинално. Сега изпих един парацетамол защото стана 37.4-5 и чакам .
Мила попринцип температурата  не е толкова голяма, аз си подържах 37, 2 и 4 до към 10 -11 г.с. и аз слагах вагинално Утругестана. Опитай се да се довериш на лекарите ти, а ако изпитваш чак такива съмнения потърси второ мнение. Аз просто споделих, че може да се пие антибиотик, но винаги трябва да се знае, че докторите преценяват полза риск. Пожелавам ти утре сутрин да се събудиш в прекрасно здравословно състояние!

# 427
За съжаление бях права- 2,84. Не е станало и този път. Вече не знам накъде Cry

Дейзи,
Колко опита имаш?
И на мен пак ми дойде преди да правя тест, но аз си усещах накъде вървят нещата.
И също се чувствах разочарована и безпътна...
Аз имам още едно замразено, но ако и с него не стане, не пи се започва цялата тая лудница по стимулирането отново...

# 428
Здравейте,възможно ли е да се направи свеж трансфер последователно  на едно тридневно и след два дни на едно петдневно ембрионче ?

# 429
#snejanka, аз този път бях само на Кринон, без перорален Прогестерон и си вдигах температура 37.2, а дори не съм бременна. При теб според мен си е нормално. Ако те притеснява възпалителен процес пусни едно CRP да видиш как е положението. А пък най-добре си пусни ЧХГ да го видиш, че расте и да се успокоиш.

# 430
Това ми беше 6 трансфер. От всички само един е бил положителен и завърши успешно преди 7 години. Оттогава мина доста време, смених работата, не бях готова за второ дете. Трябваше ми време да се отърся от опитите. От 2018г пак се гмурнаха и водовъртежът ме отнесе. Три трансфера с отрицателен резултат. Няма и помен от имплантация. Сега наистина не знам накъде. Не ми се започва стимулация, а и средствата започнаха да свършват. ЕЦ е много тежко и си е агония...Днес нямам отговор на въпроса какво ще правя... Дано утрешният ден има такъв за мен. Head Band

# 431
Колкото и рано да е, все трябваше да е различно от 0. Все пак са 5 дневни ембриони.

Може да е по-късна имплантация?

Ехх, със тази късна имплантация. Ембритата не могат да я карат все на фотосинтеза и ако не се имплантират навреме за да започнат да се хранят загиват. Според мене късната имплантация съществува само при късна овулация.
Писах и на док за резултата. Отговори ми че е много рано, но е трябвало да има вече някакви единици все пак. Ще видим пак в четвъртък какво ще покаже, ама за мене ще е чудо ако се получи нещо.
Парацетамол ми бяха казали да пия предишния ми опит понеже имах силни болки. Така че не мисля че ще навреди наистина.
Сандра, няма как да се направи втори трансфер в същия цикъл. Не че не е възможно, но има голям риск да се увреди първото ембрионче.
Дейзи, съжалявам мила. Аз съм с 2 стимулации вече. Имаме още 3 замразени ембрита и сме се разбрали да ги слагаме и трите наведнъж. И ако пак не стане и аз незнам. Направо ме фтриса при мисълта за още една стимулация.
Ася 92, според мене не се опитвай да предизвикваш цикъл. Трябва си време хормоните да се нормализират. 40 дена не е притеснително закъснение. На мен цикъла след стимулацията ми закъсня 13 дена а не съм имала трансфер даже. Изчакай още малко и ако не ти дойде се консултирай с док.
Черии, много стиснати палчета за утре, момиче. Хайде поне ти  да ни зарадваш , че много ни потънаха гемиите днеска. Hug

# 432
Ох дано!! Силно се надявам,но вътрешно друго усещам...
Дано имам сили да пиша резултат!.

# 433
Момичета много ви благодаря за бързите отговори, наистина ме успокоихте и ще спя по-спокойно тази вечер 😇 страшно сте мили и изчерпателни 🌹🥰

А до момичетата от днешните тестове....чаках с нетърпение да чуя по-добри резултати, желая Ви от сърчице да се възстановите емоционално много бързо и да пишете много скоро други, по-добри резултати. ❤🌹❤

# 434
Сандра,
Възможно е. Казва се двоен трансфер и се практикува в клиниката в Киев.

Говорих за това с д-р Цветков в Надежда, който каза, че преди около 1.5 година са ги практикували сравнително често; не разбрах защо изглежда вече не ги практикуват или поне не често.

Аз сега съм в Аджъбадем в Истанбул. Говорих и с доктора ми тук. Каза, че са предали за научна публикация изследване по въпроса и че техният опит е, че двойните трансфери дават около 10% по-добри резултати.

С една дума, възможно е, но трябва да намериш лекар, който знае какво прави 🤞🏻

[/b][/b][/url]
Здравейте,възможно ли е да се направи свеж трансфер последователно  на едно тридневно и след два дни на едно петдневно ембрионче ?

Общи условия

Активация на акаунт