За тази част от съвременните мъже.

• 6 428
  • 190
  •   1
Отговори
# 135
Е някой ако много си пада по cosplay-ки, защо не си разкара мрънкалото и да си хване такава? Сбъдната мечта. Не знам защо мъжете се насилват да са с жени, с които нямат допирни точки и не са им интересни.

# 136
Всяка такава запаленост за мен е крайна. Без значение геймърство, следене на фолк фурии и т. н. Всеки си има любими неща, аз например съм запалена по футбол. Важното е да намериш човек, с който да имате сходни интереси и тези ви хобита да не пречат на връзката.

# 137
Всяка такава запаленост за мен е крайна. Без значение геймърство, следене на фолк фурии и т. н. Всеки си има любими неща, аз например съм запалена по футбол. Важното е да намериш човек, с който да имате сходни интереси и тези ви хобита да не пречат на връзката.
Значи е кофти да се заглеждаш по фолк фурии, а по футболисти може grinning: Хитра си, хехе Simple Smile

# 138
  • Най-красивата страна
Има и cosplay boy.
Ама като ги погледнах-снимки на тийнове приличащи на маймуни.

Разбира се,че играта може да се спре.
Това,че нямала пауза и щяло да се изгуби всичко не е важно, защото това е просто игра.
По-важен е реалния живот и хората с които живееш.
И когато ги пренебрегваш заради някаква си игра,това означава,че губиш връзка с реалноста.

Ами ако имаха деца?
Тогава какво?
Детето ще иска да общува с баща си ,а той ще му каже ,,Не може сега тате,имам битка.,,и ще си обърне гърба?

# 139
Колко пък да съм хитра? Не се заглеждам по футболисти. В любимия ми отбор даже няма и симпатични такива. Wink
Фен на футбола, а не фен на футболисти. Май не правиш разлика.

# 140
Странно. Аз общувам с 25-30 и някой запален по косплей и Аниме не знам. По скоро са в 15-20 възрастовия диапазон. Аз играя игри, мъжете ми също, даже в сегашната връзка аз донесох конзолата. Не знам да е попречило на нещо в отношенията, напротив - коментираме игри, играем заедно, гледаме се...
Не бих намерила и за кой знае колко обезпокоително гледането на разни Манга мацки (не Хентаи). Те повечето им почитатели май са дори асексуални, особено ако съдим по тази мода в Япония... Иначе ще гледа разни фолк фурии и Instagram нимфетки, примерно.
Ама, той не гледа рисуваните герои, а истински мацки, които се обличат като героините. Grinning Често са разголени.

Ами, за мен е извратено, малко като тези в Япония, които се женят за аниме герои. Фетиш си е някакъв и не подхожда на голям човек. И да игнорираш жена си или приятелката си, защото играеш игра, гледаш аниме или зяпаш мацки... това е човек, неготов за връзка. Примерно мъжът на MK_ доста добре балансира нещата (поне това разбирам от нейния пост), което е приемливо. Тук според мен се обсъждат крайностите, а не дали като цяло е лошо да гледаш аниме, да играеш игри и т.н. Аз съм на мнение, че всичко, с което се прекалява не е окей и се превръща в някаква извратения.

# 141
Аз съм обяснила кое е така и кое не е. Разбрах твоето мнение още с първия път. Останалото е напобиване и заяждане вече, което е напълно излишно.
Не се заяждам, опитвам се да разбера какъв ти е проблемът. Единия път не ти обръщал изобщо внимание, другия път гледал мацки и ти ревнуваш, третия път те дразни, че ти обръщал внимание, ама не по правилния начин.
Ако човек има хоби, което не разбираш, това не значи, че трябва веднага да го хвърли, когато ти се появиш и изискаш вниманието да се концентрира върху теб. Независимо дали става дума за рейд (така ли се казва?), риба на куката или глава в супер интересна книга на Дан Браун.
За гаджето разбрахме, обаче дотук ти показваш проблеми с вниманието. Утре няма да си с луд косплей 'извратеняк', а с нормален рибар, но пак ще се държиш по същия начин, защото ти също имаш проблем. Опитвам/е се да те насочим да решиш и своя проблем, ти обаче го приемаш заяждане.

# 142
Ох.. Имам един познат, фотограф. На договор е и към някоя от Poll Dance формациите. Ходи, снима, обработва и тн полуголи девойки на пилони. Ма вие, ако бяхте на мястото на жена му, не щяхте да се побъркате и разведете, ми направо Ксанакс по здравна каса трябваше да ви изписват. Че те тия не са на хиляди км, а ей тук, на 1м от него. Пък то момчето е толкова добро и отдадено на жена му Simple Smile) направо щяхте играта да му разкажете

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 10:55 от FlameV

# 143
  • Агент под прикритие
Геймърството е хоби, ама лайфстайл.... Хайде, хайде. Grinning
Ако не пречи на връзката, не виждам проблеми. Ама в този форум всичко е възможно да бъде преекспонирано. Simple Smile

# 144
Аз не виждам момичето да има проблем, то ако в почивния си ден не прекараш времето си с половинката кога? И говорим за начало на връзката, когато уж трябва да сте най-влюбени, ако от сега е така по-нататък какво става?

# 145
Има хора, за които геймърството, аниметата и корейската музика са лайфстайл. И на мен ми е чудно защо човек си завърта целия живот около едно нещо, ама нейсе, има и такива.

# 146
Уейв, защото така им харесва и животът си е техен.

# 147
Разбира се,че играта може да се спре.
Това,че нямала пауза и щяло да се изгуби всичко не е важно, защото това е просто игра.
По-важен е реалния живот и хората с които живееш.
И когато ги пренебрегваш заради някаква си игра,това означава,че губиш връзка с реалноста.
Това са глупости. Че какъв е смисълът да почвам да правя каквото и да е, ако трябва да го зарежа веднага, щом някой така бил казал? Сериозно ли не се усещаш какво каза и колко манипулативно е това отстрани? Недей да излизаш с приятелки, аз съм по-важен. Недей да си шиеш нова рокля, ще те заглеждат. Не започвай да учиш магистратура, утре ще имаме деца и няма да ни стигат парите и за твоето глупаво учене.
Впрочем, в случя на авторката - недей да работиш, когато аз почивам. Тя защо работи, когато той е почивка, м?

В темата изрично пише, че всичко друго е наред, но колкото повече напредва, толкова повече примерите добиват ясна схема - той не ми обръща внимание, когато аз искам да ми обръща внимание. Което е много, много различно от изобщо да не я забелязва.

# 148
Тук жена на гинеколог има ли да разкаже какво е? Simple Smile)))

# 149
Ми и на мен няма да ми е приятно да се прибера от работа и вместо гаджето да ме посрещне и да прекараме малко време заедно, той да си е забил муцуната в компа. Ако всеки прави всичко друго, освен да обръща внимание на половинката, то си стават съквартиранти или Бог знае какво. Защо сме заедно иначе?

Общи условия

Активация на акаунт