Жената обяснява много добре кое я кара да мисли за раздяла. Не е като да се разгърнал в цялата си прелест преди сватбата

Известно време ми беше доста скучно, чудех се какво да правя, пробвах се да поговоря с него и си взехме решение през деня да прекарваме време заедно, да се разхождаме докато е светло напред назад, а вечер той да играе. Аз от своя страна реших да се запаля по готвенето и по-специално в правенето на разни капризни десерти или сладкиши, които искат повече време и внимание към детайла. Когато не ми е до това пък излизам да спортувам навън или говоря с приятели от разстояние или пък ми идват на гости или излизаме навън, гледам филми или клипове,. Имам си и своите дни, в които с нищо не ми се занимава и понякога и на мен ми става самотно, но избутвам все някак. Мисля че с времето свикнах доста. Няма как, при него гейминга си е бил част от живота винаги и няма как да го променя. При мен пък в досегашните ми връзки винаги сме били дупе и гащи - навън заедно, спортуваме заедно, геймвали сме заедно, на йога сме ходили, готвили сме, чистили сме, абе всичко ти казвам, докато тук нещата не стоят по този начин. Няма да задълбавам повече. 
Препоръчани теми