Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните поздравления и реакции на форум по повод раждането на деца?
Какви съвети се споделят за справяне с подутите крака по време на бременност?
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните поздравления и реакции на форум по повод раждането на деца?
-
Какви съвети се споделят за справяне с подутите крака по време на бременност?
Форумът споделя съвети за справяне с подутите крака по време на бременност, включително избягване на стоене дълго време, повдигане на краката, трениране на мускулите на прасците, носене на обувки без токчета, избягване на солени храни и напитки, носене на специални чорапи и прилагане компреси и масажи.
-
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Форумът споделя опит за прием на желязо по време на бременност, като се посочва, че е важно да се пие с витамин С за по-добро усвояване и да не се приема с млечни продукти, защото затруднява резорбцията. Също така се препоръчва консумирането на плодове, богати на витамин С, заедно с приемането на желязо.
-
Какви са тези големи меки подложки за повиване?
-
Какво представлява разкритието при бременност?

Аз също съм с отрицателно Rh и ми правеха изследвания за антитела..не образувам. Но това значи ли, че нашия юнак ще е с моят резус фактор...т.е отрицателен. И при този случай няма нужда от антигамаглоболин...така ли? Извинявам се...вас ви тресе предстоящото раждане аз за атитела говоря ама мен това сега ме тресе

Започнах да се чудя дали не съм болна от нещо лошо...
Днес с мъжлето сме решили да се отдадем на мързел и почивка и сега отивам пак да се кътурвам в леглото
, но явно всичко си е от бременността, ще ппотраем още малкичко

на
Как се чувствате вече вкъщи, как е организацията по гледането на бебетата, имате ли вече колики и как се справяте с тях?