Как тренирам - 25

• 39 658
  • 796
  •   1
Отговори
# 90
Днес тренировка крака.
Вдигнах килограми/повторения.
Вече със сигурност ми трябва зала за клековете, и не само. Имам джим под носа, не е проблем, юли месец започвам.

Днес правих заден клек с 27.5кг и много хубаво го усетих. За първи път и тренирам с Конвърси, наистина супер. Разликата с маратонките е небе и гайди.
Страх ме беше обаче да пробвам с 30, отлепям от земята, и съм голямо шубе.
Гоблет клек с 18кг ми е идеално, сумо с 20 е ОК, може и с повече.

Планк държа по 3мин. Поне в къщи никой не ме подритва в корема, за разлика от бокс тренировките. 😂

# 91
  • Бургас/Пз
Дез, колко повторения правиш с 27.5??
Аз напоследък правя с 20кг 4 по 15 и мисля да вдигна на 25 и да пробвам 15,12,10,8.
Днес правих лег преса с ластик над колената и отворени крака и пръсти на страни. Страхотно е за бричовете.
В момента мога да кажа, че съм доволна от постигнатото. Искам още малко дупето да оформя, макар че всички ми повтарят, че за да имам обло и щръкнало дупе, трябва да има маса, т.е да кача поне 2-3кг. Ама никой не казва, че ще са само там, а аз си знам, че ще ми се лепнат на бедрата, точно където не искам Sad

# 92
Дез, колко повторения правиш с 27.5??

Започнах 2×20 с 25кг, после 2х15 с 27.5кг. Много голяма разлика в натоварването усетих, чак ме доядя за загубеното време.
Преди правех с 40кг, но в клетка.

# 93
Леле, Дез, 3 минути планк...това е много силно ядро!

Ани, дупето за да е щръкнало си иска и малко мазнинка. Като цяло съм чела, че самият мускул не много предразположен към хипертрофия. На теб малко мазнинка няма да ти стои зле, но пък плочките ще се замажат.
Вечната дилема дупе или корем....Satisfied Шегувам се.
По мой вкус и бедрата носят на малко мазнина, стига да не е концентрирана в брича и да няма целулит. Но това си е зверски труд.

Дайте ми съвет. Днес са ми малко въглехидратите и съм решила да се поглезя. Дилемата е черен шоколад или плодове. Вие кое бихте избрали?

# 94
За мен няма дилема- плочкииии! 💪😀
Гигантските модни задници да си ги отглежда който иска. Как се тича с това чудо...особено на баир. 😅

Но аз намирам женското тяло по принцип за грозно, меко, и уродливо като гол охлюв.

Пънк, каквото ти се яде-такова. Според зависи. Понякога ям шоколад, друг път ябълки, круши, банан, пъпеш...

# 95
  • Бургас/Пз
JoyJoy

Вечната дилема дупе или корем....Satisfied Шегувам се.

Дайте ми съвет. Днес са ми малко въглехидратите и съм решила да се поглезя. Дилемата е черен шоколад или плодове. Вие кое бихте избрали?

Лятото плочките, зимата дупето Joy

Бих избрала черния шоколад

# 96
Точно след последните ми контролни снимки на д-то изпаднах в див ужас и свалих 8кг. Никога вече! Брет да си гледа работата. 😂

# 97
Днес ми беше пети пореден тренировъчен ден. Така се случи, защото утре имам ранни ангажименти и ще пропусна залата, в събота пък традиционно почивам. Предстоят два дни почивка и глезня, мммм Hug

На въпроса на Пънк - преди малко избрах шоколада - мъничко парченце с кафето. Плодовете ги излапах преди обяд Grinning

И сега аз да Ви питам нещо, момичета: открай време тренирам сутрин на гладно, само на кафе и БЦАА. След трена пия протеин, а около 45 -60 минути по-късно закусвам. Такъв ми е режимът. Имам сила, даже тренировките за крака с прилично добри тежести си изпълнявам без проблем. Мисля, че принос за това има фактът, че у дома вечеряме късно - около 21 ч., понякога в 21.30. Лягаме в 23-23:30, ставаме в 6.
Досега всичко беше ОК, но преди двайсетина дни след профилактичен преглед гастроентерологът препоръча на любимия да вечеряме по-рано - към 20 ч. да сме приключили. Правим го, но имам усещането, че ми се отразява. Някак по-уморена се чувствам, на тренировката нещата са добре, но енергията ми рязко се губи с напредването на деня. Чудя се дали по-ранната вечеря няма общо с това и дали да не взема да хапвам нещо малко преди закуска. И какво бих могла да ям в 6.20, така че в 7.10, когато реално започвам да тренирам, да не ми тежи?
Разбира се, минава ми през ума, че си въобразявам - надали час-два по-дълъг интервал от вечерята до закуската са толкова съществени. И все пак, как мислите?

# 98
Аз бих предположила, че е от времето. Сега лятото жегата изтощава без каквато и да е дейност.
Като идея за ранна закуска може скир или някакъв подобен протен или смути. Няма да ти тежи със сигурност.

Дез не отписвай така дупето. Има много мацки с леко мазничко дупе, което не вярвам да им тежи.
Аз пък защото съм кльощава по природа, се кефя повече на оформено дупе. На мен нацепен корем не ми пасва за жена. Поне не съм видяла някоя със генетично красиви мускули. Или са прекалено големи или пък са криви /несиметрични/. Не знам, на мен ми харесва загатнати плочки, да се вижда мускула, но да не е пресушено.

Аз ще си реша дилемата с храната демократично....и от двете! Yum

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 15:19 от Punk_GirL

# 99
  • Бургас/Пз
Дез не отписвай така дупето. Има много мацки с леко мазничко дупе, което не вярвам да им тежи.
Аз пък защото съм кльощава по природа, се кефя повече на оформено дупе. На мен нацепен корем не ми пасва за жена. Поне не съм видяла някоя със генетично красиви мускули. Или са прекалено големи или пък са криви /несиметрични/. Не знам, на мен ми харесва загатнати плочки, да се вижда мускула, но да не е пресушено.
Малко прозвуча като приказката за "киселото грозде" Joy С много чувство за хумор го казвам, да не се засегнеш.
Аз пък много си ги харесвам плочките, хич не ги знам дали са големи или криви. Stuck Out Tongue Winking Eye И като цяло плочките, а сега и страничното бедро  винаги са били харесвани и от другите. От задното рамо и гърба също се впечатляват някой хора, но плочките определено държат първенството.
Никога не съм качвала кой знае какви мазнини на корема, обаче разликата на трениран и нетрениран корем е огромна. Ето ме през лятото на 2017г. със същите кг-ми на които съм сега, разликата поне за мен е доста голяма.

# 100

Малко прозвуча като приказката за "киселото грозде" Joy С много чувство за хумор го казвам, да не се засегнеш.
Аз пък много си ги харесвам плочките, хич не ги знам дали са големи или криви. Stuck Out Tongue Winking Eye И като цяло плочките, а сега и страничното бедро  винаги са били харесвани и от другите. От задното рамо и гърба също се впечатляват някой хора, но плочките определено държат първенството.

Ани, и ти да не се обидиш. Това си е мое виждане на нещата. Не визирам никой. Наясно съм какви усилия коства да подържаш плочките видими. Те и моите се виждат, даже ме притеснява, че сега като сваля килограми заради намалените калории ще щръкнат още, а не ме кефи.
Иначе съм 100% съгласна, че определено плочките бият на очи най-много.
Мен ме впечалява рамото. Не знам защо...

# 101
Punk, оформено е ясно, че да. Тук никой не говори за неоформено такова. Размерът обаче има значение.

Огромните хипертрофии за мен са неестетични, и са фетиш, нищо повече.
Но всеки с вкуса си.

# 102
  • Бургас/Пз
Пънк, искаш да ми кажеш, че ти харесва повече гладък корем, като на снимката, която постнах, отколкото корем с плочки ли??

Дези, може ли да качиш снимки кое сспоред теб е оформено. Сигурна съм, че никой тук не визира така моделните тресящи се в момента дупета. Като цяло обаче този тип ми се вижда ок и далеч от хипертрофия, но се чудя ти как виждаш нещата
Скрит текст:

# 103
Едит:
Няма значение. Задни части не коментирам. Нито ще се обяснявам.
Абсурдна тема на разговор.
Няма да се включвам повече по въпроса.

Темата в крайна сметка е "Как тренирам".

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 18:01 от Dez

# 104
  • Велико Търново
Ветрена, в режима ми от Любомир Иванов нещата изглеждат така:
06.00-150 извара обезмаслена+1 грейпфрут
09.00-приблизително половин час след тренировка 50 грама овесени ядки+200 кисело мляко Верея 2%,
Има още два варианта на закуска след тренировка, но предтренировъчното е това, изварата може да се замести с протеин.

По другите въпроси съм лаик.

Общи условия

Активация на акаунт