Един режим аз знам - този на Дюкан - 286

• 75 688
  • 694
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
При Дюкан и зеленчуците не са всеки ден, и няма мазнинини - нито полезни, нито вредни.
Добре е преди да се започне някой режим да се види какво се прави при него. В случая е достатъчен и първия пост, не говорим дори и за цялата книга.

# 691
При Дюкан и зеленчуците не са всеки ден, и няма мазнинини - нито полезни, нито вредни.
Добре е преди да се започне някой режим да се види какво се прави при него. В случая е достатъчен и първия пост, не говорим дори и за цялата книга.
Ако това е към мен, мисля, че достатъчно ясно съм написала, че фастингът не е по Дюкан и ако ще прави фастинг може да включи полезни и разнообразни неща в менюто си, които са различни от режима на Дюкан. С режима съм наясно.

# 692
  • Пловдив
Имах предвид най-вече sislaka.
Иначе понякога четенето може да е различно, признавам, че малко по-различно прочетох  можеш да си изготвиш различни менюта от тези по режима на Дюкан, най-малкото зеленчуци всеки ден и полезни мазнини в смисъл менютата да са по режима на Дюкан със зеленчуци и полезни мазнини. Сега се върнах и го прочетох по друг начин, извинявам се Flowers Sunflower

# 693
  • София
Едно пиленце ми каза, че днес една Зла вещица, която всъщност е Добрата фея на Дюкан, има РД 😉

Бъди здрава, обичана и ценена! 🌹🎉🎂
Радвай се на малките неща и миговете, които спират дъха ти! ❤🍀

# 694
  • Пловдив
almadji , огромно благодаря! Flowers Cherry Blossom Heartpulse Notes

Общи условия

Активация на акаунт