Един режим аз знам - този на Дюкан - 286

• 77 382
  • 709
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
При Дюкан и зеленчуците не са всеки ден, и няма мазнинини - нито полезни, нито вредни.
Добре е преди да се започне някой режим да се види какво се прави при него. В случая е достатъчен и първия пост, не говорим дори и за цялата книга.

# 691
При Дюкан и зеленчуците не са всеки ден, и няма мазнинини - нито полезни, нито вредни.
Добре е преди да се започне някой режим да се види какво се прави при него. В случая е достатъчен и първия пост, не говорим дори и за цялата книга.
Ако това е към мен, мисля, че достатъчно ясно съм написала, че фастингът не е по Дюкан и ако ще прави фастинг може да включи полезни и разнообразни неща в менюто си, които са различни от режима на Дюкан. С режима съм наясно.

# 692
  • Пловдив
Имах предвид най-вече sislaka.
Иначе понякога четенето може да е различно, признавам, че малко по-различно прочетох  можеш да си изготвиш различни менюта от тези по режима на Дюкан, най-малкото зеленчуци всеки ден и полезни мазнини в смисъл менютата да са по режима на Дюкан със зеленчуци и полезни мазнини. Сега се върнах и го прочетох по друг начин, извинявам се Flowers Sunflower

# 693
  • София
Едно пиленце ми каза, че днес една Зла вещица, която всъщност е Добрата фея на Дюкан, има РД 😉

Бъди здрава, обичана и ценена! 🌹🎉🎂
Радвай се на малките неща и миговете, които спират дъха ти! ❤🍀

# 694
  • Пловдив
almadji , огромно благодаря! Flowers Cherry Blossom Heartpulse Notes

# 695
Здравейте.
Виждам, че темата не е много активна и да я раздвижа с един въпрос.
Понеже от 1 година се върнах в Бг и рязко качих по мое мнение 10-12 кг, та от тази седмица съм отново в редиците на Дюкан.
Преди 12г. с тази диета свалих два номера от размера на дрехите в рамките на два месеца.
Въпросът ми е от къде на намеря от тези вредни степчета, за да си правя желе?
Разбрах в Била днес, че не ги зареждат.
Целта ми е отново да се освободя от тези 10 килограма.
Поздрави от мен.

# 696
  • Варна/Благоевград
В кауфланд има, при соковете стоят накрая, както и във всички квартални магазини, поне около мен.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 18:37 от sisonka_

# 697
В кауфланд има, при соковете стоят накрая, както и във всички квартални магазини, поне около мен.

Благодаря

# 698
  • София
Ехо,
Да се похваля - успях да направя целувки от трети опит 😉.
I - с готови белтъци - въобще не се разбиха на сняг - половин час с миксера, тъпо и упорито и… нищо.
|| - три пресни жълтъка и течна стевия - станаха меки пухчета 😂.
||| - със стевия на прах - станаха супер, като  истински 😊.

Иначе последните 2 месеца само по 1.5 кг . Стигнах калкулатора, но талията ми все още не е < 1/2 от ръста / което означава, че имам мазнинки по вътрешните органи още 😉/. А ММ е решил да почне Дюкан от 20.10. / има разни срещи-запивки до тогава/. Аз ще продължа с него и след месец и половина да влезем заедно в трета. Той не изглежда дебел, но има внушително шкембе 😂. Да видим как ще му се отрази режимът на него - те, мъжете, свалят по-бързо /уж/. Пък и харесва моите манджи 😉..

# 699
Здравейте! От известно време все се лутам между различни режими и все се спирам на Дюкан. Проблемът ми е, че тренирам, а тази липса на въглехидрати в началните дни не ми дава енергия и нямам сили за тренировка. Може ли да ми дадете съвет?

# 700
Според мен точно Дюкан е много удачен за тренировки, защото освен че чисти вода, много добре спомага за ваене на мускули. Първите дни е тегаво, определено, тогава бих плувала, тъкмо да ускорите процеса с водата.

# 701
  • София
Ако си активен спортист, Дюкан - НЕ. Ако тренираш тип боди билдинг, въглехидратите не са проблем - повечето по принцип практикуват ВМ-НВ. Обаче, в началото трябва да се намали темпото на тренировка и никакво кардио 😊. Като премине шокът на организма / обикновено при първото задържане/, постепенно започваш да увеличаваш натоварването като следиш кои тренировки как ти се отразяват.😉
И се консултирай с треньор/инструктора…

# 702
Според мен точно Дюкан е много удачен за тренировки, защото освен че чисти вода, много добре спомага за ваене на мускули. Първите дни е тегаво, определено, тогава бих плувала, тъкмо да ускорите процеса с водата.

Ще пробвам, днеска съм 2ри ден на овесената палачинка, тя като че ли ми дава сили 😆

# 703
Мисля, че в книгата пишеше, че първите дни трябва да се избягва спортуването и натоварванета като цяло - докато организмът се адаптира към режима на хранене.

# 704
  • София
Здравейте, и един може би глупав въпрос, но нещо зърнено извън трици - пшеничени или овесени, позволено има ли? За чия и киноа ми в питането.

Общи условия

Активация на акаунт