В кенгуру го носим вече априлското човече

• 9 202
  • 328
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
момичета не мога да не ви се похваля!!!! ИМАМЕ ЗЪБЧЕ ВЕЧЕ!!!!
току що го открихме!!!

# 181
Жени,мила,
Да ви е честито и здраво малкото зъбче на Рая:hug:

# 182
Честито зъбче на малката сладуранка Рая Hug Heart Eyes tooth

Ренка, на Чико ей това кенгуру се стяга много. Аз имах същия проблем с кенгуруто, което купих в началото, все още ми е голямо. После си взех това, но сега го стягам до края и ми е добре, което ще рече, че на теб ще ти е голямо ... но това на Чико страшно много ми хареса, единственото,което ме спря беше, че може да се ползва само до 9 кг, а това на Cam е до 13 ... Но да си призная малко съм разочарована от качеството на Cam, очаквах повече от тази марка, но .... следващия път ще си помисля доста за техни продукти ...

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 21:15 от desi

# 183
Честито зъбче на как Рая! Hug

# 184
Айде още едно зъбчееее. Честито на кака Рая Heart Eyes.

Моето кенгуру е Снъгли, ама дали там ги има незнам. Иначе ми е много удобно и се стяга по мен ( не съм шишава Mr. Green).

Ааа, Цвети, думи не заформяме още, чакай малко.

Цачи, ха честито за конкурса  bouquet.

# 185
  • София
Момичета, търси се част от помпата на Авент:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1131933! За моя позната е - нейното се счупило, а само с цедене храни детето си!

# 186
Татянка, забравих да кажа като почнете плуването много те  Praynig да кажеш как протича. Аз съм много запалена, но тук около нас нали няма специализиран за деца, та искаме самостоятелно ако може. Много ще са ми интересни техниките за такива мъници  и въобще всичко свързано с това.

# 187
Момичета, търси се част от помпата на Авент:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1131933! За моя позната е - нейното се счупило, а само с цедене храни детето си!
Ако не си намери, аз ще си дам резервното, което имам.

# 188
Утре заминаваме!!!!!!!! newsm44
Успял е да се освободи моят любим, работещ мъж - утре ще отидем до Стара Загора и от там на моренцеее! Чак до неделя...
Много се кефя, защото ще вземем и леля с нас и ще мога да си почина... Хотела ни е ол инклузив/така ли се пише/ и няма да готвя и да се чудя кое по-напред...
Само ще ходя да кърмя Марти... Да видя и аз малко почивка...
  grinning039
Смятам до плажа да не стигаме, само на басейн... Нали казаха, че морето е много мръсно - не знам още - като отидем там ще видим...
Много се вълнувам, а като си помисля за багажа на Марти и ми се завива свят - пих една бира може и от това да е...  
Само съжалявам, че няма да можем да се видим на 2-ри...
Ама нали ще има и други срещи...
Дано всичко да е наред!!!  Praynig
Оооо искам да си почина, дори да е студено, само да не прекалява с валежите...

# 189
  • София
Шест жени, шест бивши съученички, шест настоящи приятелки.... = КудКудяяяяк парти  Mr. Green

Цветиии, нали знаеш - по-хранителна, по-малко хранителна кърма....  Rolling Eyes  hahaha hahaha hahaha Твоята ли беше само от белтък  hahaha от т`ва Ше е да знаеш  Mr. Green моя нали е по-дребо, в моята може и жълтък да има  hahaha hahaha hahaha

# 190
  • София
О даааа, знам ги тея Кудкудяк партита лафа е направо убиец - мнооого хубаво нещо  Joy

Мерси, Деска, ама като гледам май няма да ми свършат тея кенгура работа;  аз подозирам, че съм по-дребна от теб, та това на САМ явно ще ми е голямо, а на Чико след 2 месеца най-много, няма да можем да го ползваме вече. Искам като ще давам толкова пари за кенгуру да може поне и за зимата да става за малките разходчици.

# 191
Честито зъбче на Рая tooth

Шест жени, шест бивши съученички, шест настоящи приятелки.... = КудКудяяяяк парти  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy
О даааа, знам ги тея Кудкудяк партита лафа е направо убиец - мнооого хубаво нещо  Joy
  thumbsup   thumbsup  thumbsup
6u6i, приятно прекарване на моренцето   grinning039

# 192
Давам едно назаем, макар че казват стрували по 2 лв май при вносителя!
Но ми го връща после, че не е мое!

# 193
  • София
Давам едно назаем, макар че казват стрували по 2 лв май при вносителя!
Но ми го връща после, че не е мое!
Ако не си намери, аз ще си дам резервното, което имам.
Тя си е поръчала от вносителя резервно, но се оказали някакви нови и не правят добър вакуум, а тя няма много мляко и е важен вакуума!
Момичета, само, ако не ви трябват ги давайте!

# 194
Честито зъбче на РАЯ! Да са и бели и здрави!

Танче, нЕмаш грижи! Шием слингове всякакви и за всякъде, без надценка! Joy
Само как да ти го пратя,а? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт