Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема 52

• 48 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Дано извадя късмет, че както съм с малък и гладен бебок Simple Smile И дано всичко е наред след раждането, ще се отчета Simple Smile

# 706
BundleofLove, по телефона на болницата ли записа час? И аз искам да отида следващата седмица, дано ме приеме.

# 707
Не, рефрешвам от вчера сутринта всеки час и се освободи час за след 2ч буквално, а то е близо до нас, та се изстрелях.

Всичко е наред, мн се успокоих Heart За 30мин бях готова

# 708
Дали не сме се се засекли с някоя дама днес. Аз бях от 17.40 страхоте лекар е Карагьозов. Отново съм изключително доволна. Следете наистина в Супердок изскачат мн често часове!

# 709
Аз утре съм при  Налбански. Дано всичко мине добре!!!!!

# 710
Здравейте, възниква ми следния въпрос. Докато се приема AHCC се спират контактите с партньора или? А може и той да си го пие предполагам ще помогне? Аз все още си чакам резултатите за HPV, но предполагам имам щом имах цин2 няма как да нямам и ако е така знам изключително точно кога съм се заразила и е било със предпазни средства. Това доста ме тревожи колко е лесно да се заражиш и после партньора не може ли да те резарази Thinking

# 711
Цин може да има без ЧПВ. Заразяване е трудно да се каже кога е имало,исвен ако партньорът не е бил един досега и не е имало никакъв допир на интимни части,дори без проникване.(извинете за обяснението:))

# 712
Цин може да има без ЧПВ. Заразяване е трудно да се каже кога е имало,исвен ако партньорът не е бил един досега и не е имало никакъв допир на интимни части,дори без проникване.(извинете за обяснението:))
Сега излезе 16 и 18 са отрицателни, явно наистина може и без чпв да има цин, а може и просто да е някой друг тип или пък след конизацията да се е деактивирал, каквото и да е ще приема този щастлив факт, че поне тези ги нямам поне в момента.. Док каза, че ако са (-) мога да се следя през 2г. но шубето си е шубе и май ще чакам по-малко за нова цитонамазка, още повече с 1 конизация зад гърба.

# 713
Аз бих се следила по-често със сигурност.

# 714
Сега излезе 16 и 18 са отрицателни, явно наистина може и без чпв да има цин, а може и просто да е някой друг тип или пък след конизацията да се е деактивирал, каквото и да е ще приема този щастлив факт, че поне тези ги нямам поне в момента.. Док каза, че ако са (-) мога да се следя през 2г. но шубето си е шубе и май ще чакам по-малко за нова цитонамазка, още повече с 1 конизация зад гърба.

И на мен с отрицателен резултат за щам 16,18 и т.н. - рисковите, док каза на 1 година преглед, въпреки,че съм с CIN I ,лека дисплазия и 3а......
И аз няма да чакам 1 година...най-много 6 месеца...
Някак си с лека дисплазия и 3а не мога да си свиркам, колкото и са ми се иска

# 715
Карагьозов каза, че не е възможно от нискорисков щам да ми стане такава скоростна дисплазия в рамките на година и че със сигурност съм имала високорисков, и може би просто след биопсията е бил вече премахнат и затова не е излязъл на типизацията

# 716
Ами при мен цялата история се развива в продължение на мнооого години. Имах йод негативен участак дооооста отдавна, но тогава изобщо не разбрах какво ми казват и отидох чак след 5години чак 🙊 пак на преглед. Установиха пак йод негативен, сквамозен папилом, гориха го и може би отдолу да е имало цин но след като родих получих  2-3а цитонамазка, после биопсия цин2, конизация с хистология само възпаление. Та от едната крайност на тотално неходене сега ходя през 3месеца. Но може би при мен не е от най-агресивните щамове знам ли.

# 717
Здравейте!Днес ми излезе резултата от биопсията и цитонамазката.Цитонамазка 2група,биопсия-дисплатични промениСin1-Cin2.Лекарят иска да ми запазва час за януари за leet  процедура.Какво да очаквам при тези резултати,искам да отида за второ мнение.

# 718
ida, защо правихте биопсия, по преценка на лекаря ли?

# 719
Да,усьмни се на прегледа с колпоскоп и ми взе биопсия

Общи условия

Активация на акаунт