Лаковe за нокти - 140

• 28 382
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • Пеликания
Тъкмо в youtube ми изкочи една влогърка и като пуснах видеото показа някакъв лак на GR топ за омбре Thinking Някой да го е виждал изобщо?
Скрит текст:

# 616
  • София
Да, имах такъв, даже май два - на Катрис и на Сефора, ако не ме лъже паметта. Идеята е да се направят няколко пласта върху вече лакирани нокти, за да промени цвета им по съответен начин. На един пръст слагаш 1 пласт, на другия 2 и.т.н. Разкарах ги отдавна. Пък и имам толкова лакове в близки оттенъци, че не виждам смисъл. Впрочем, от 2 седмици съм приготвила 5 различни нюанса на лилаво баш с тая цел, ама все не стигам дотам.

# 617
  • София
Момичета,разкошни маникюри,нацъках лайкове.
Аз бях с Масура

# 618
Кристъл, ноктите ти са ВЕЛИКОЛЕПНИ😍😍😍 Не харесвам такава форма, но твоите са чудни и ме карат да се замисля и аз за различна форма❤
Благодаря ти 💚💚
Пробвай с балерината, тя е по-лесна за възприемане на първо време от бадемовидната, а и ако не се харесаш бързо може да я коригираш в квадрат или овал😊.

# 619
Да, и аз вече имам толкова лакове в близки оттенъци, че няма смисъл от такъв омбре топ. Аз реших първоначално, че прави така, че омбре цветовете на ноктите да се сливат по-плавно, че минимизира недостатъци...но явно не. А и този топ е в червенеещ нюанс и няма да върши работа за много цветове. С червено/зелено/ друго желе би се постигнал подобен ефект също.

# 620
  • София
Не знам дали цветът има значение. Моите бяха черни, по спомен. Много равномерно трябва да се нанесе.

# 621
  • София
Долче, Кристал - мисля, че съм влюбена в ноктите ви Simple Smile Долче, синия лак на флормар Cookie monster ли е? ц

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 21:23 от Раче Oсмокраче

# 622
Раче, да, точно Cookie monster е синият лак. Blush Доскоро все се чудех защо е кръстен така... Grinning

# 623
Тези точки не бяха планувани, но си мацнах някаква власинка и не ми се триеше.😁👌🌻 п. с. добавих подобрение-още точки😅

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 21:53 от blondyberry

# 624
Страхотни сте! Няма да ви изброявам,  на всички дадох лайкче. 🤗
Долче, получило се и уникално. Това с найлонка ли го направи?
От мен нищо интересно, наложи се да сменя формата и да изпиля почти до дъно, заради счупване 😑

# 625
Много харесвам такива светли цветове, изчистени😍 Аз през повечето време съм лакирана така.

# 626
Бенчита, с парченце от обикновена гъба го правих. Моята беше за баня, но става с всякаква гъба или дунапренче за грим. Както се прави омбре действах, обаче накапах на няколко места от всеки лак (точки една до друга) и в зависимост от това какъв ефект искаш, може да потупаш няколко пъти за повече преливане или само 1-2. Топът също слива още малко цветовете.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 13:06 от dolce miele

# 627
Раче, да, точно Cookie monster е синият лак. Blush Доскоро все се чудех защо е кръстен така... Grinning
Хахах, заради синьото рошаво чудовище. Това е от малкото лакове, на които намирам логика в името. 😄
Момичета днес се излигавих с ноктите си и сложиш един прекрасен червен гел лак. Оплаквах ви се, че лакът напоследък при мен няма никаква трайност и реших да сложа един път гел. Малко ми омръзна/колкото и да ми е хоби лакирането/, да се мажа всеки ден. С бебе съм и това лакиране постоянно малко ме изморява... Вместо да се наслаждавам на всеки миг с дъщеря си, защото всички знаете колко бързо растат бебетата, аз отделям всеки ден минимум час и половина, за лак. Напоследък лаковете при мен са с подигравателната трайност от не повече, от ден и половина.
В този ред на мисли на този гел му давам не повече от 5-6 дни върху ръцете ми.
И за да се отсрамя 😄😄😄, следобед купих два Сити калъра, които между другото нямам търпение да пробвам. 😄
Тези дни само ще се наслаждавям на вашите красоти и ще черпя идеи.
П. П - 1. Долче, маникюрът е великолепен. Такава бомба от цветове, е радост за очите ми.
П. П - 2. Наясно съм, че ще орева орталъка 🤣🤣🤣🤣🤣 за състоянието на ноктите ми след гела. И със сигурност ще си помрънкам и на вас.
П. П - 3. Наздраве! 🥂

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 23:11 от .. attractive ..

# 628
Много харесвам такива светли цветове, изчистени😍 Аз през повечето време съм лакирана така.
И на мен много ми харесва, но май на други ръце. Не мога да се възприема нещо, може би ако имах малко по-тъмна кожа 🙄
Долче, много ми хареса. Ще крада идеята някой ден ☺

# 629
Хм, аз май съм ходила на маникюр общо 3-4 пъти в живота си официално. Единият път беше гел-лак, може би преди няколко години, но падна след 3 дена Grinning
Преди това, когато бях студентка, една колежка беше маникюристка и ми слагаше безцветен гел и аз си се лакирах отгоре. Лаковете държаха, докато не ги махна. Изключително удобно и практично. После обаче замина и спрях, бях изкарала май целия четвърти курс така.
Иначе лакирането си ми е хоби, даже направо мания. Отделно, че не обичам непознати хора да ми пипат ноктите и косата... Joy

Днес мацнах този Флормар, някой го показа на предните страници. Набързо и без декорации, нямах грам време...

Общи условия

Активация на акаунт