Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 60 881
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
Аз съм със текстурирани импланти.
В имейла споменават за някакво изследване сонография.Препоръчват ми първо да направя консултация с хирурга,и след това да се пристъпи към двата варианта, които ми предлагат:
Безплатно импланти(кръгли,пак на Алерган) до клиниката или по избор от друга марка,която ще заплатят(но след предоставяне на снимки и някаква документация).
Да,аз също понякога имам втвърдяване, но го отдавам на хормони,както и преди цикъл.
Колебая се дали да не ги махна и повече да не се занимавам с такива неща....
Ако ги подменя,то няма гаранция, че след някоя друга година ,пак да кажат,че са опасни ..

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 15:46 от Eti123

# 751
Това, ако имаш лимфом ли?

# 752
Да,аз така разбрах...трябва да имаш някакви симптоми и то преди 10тата година.

# 753
Странно, по тази логика всеки ще казва, че има симптоми и ще му дават безплатни нови импланти. То тогава доста голяма част от жените с такива ще могат да си ги сменят.

# 754
  • София
Обикновено ако има лимфом, той се проявява още в първите 6-7 години от носенето на имплантите. Забравих какъв % вероятност даваха за точно този вид импланти, но не беше най-рисковият.

# 755
Странно, по тази логика всеки ще казва, че има симптоми и ще му дават безплатни нови импланти. То тогава доста голяма част от жените с такива ще могат да си ги сменят.
Не ,няма как да се случи-те и затова искат документи,снимки и изследване като вид доказателство. Изпратиха ми и формуляр ,който заедно с хирург да попълня.
Иначе да,всеки може да излъже,ако има такива импланти 😀

# 756
  • София
Да, вероятно ще искат да се докаже от-до с изследвания и потвърждения от няколко лекари, че има лимфом, причинен от имплантите. Събирането на течност около импланта например е такъв симптом.

# 757
Обикновено ако има лимфом, той се проявява още в първите 6-7 години от носенето на имплантите. Забравих какъв % вероятност даваха за точно този вид импланти, но не беше най-рисковият.
Моите са на 7 години,и подуването се появи преди 2,3 години(доста плашещо,защото гърдата стана почти двойна,голяма болка и течност,разликата всеки би я видял)...сега от време на време чувствам болка... както и проблеми със зъбите(възпаления и киста),отпадналост,виене на свят,получих и дискова херния...а никога преди това не съм имала тези неща.

# 758
Прави необходимото изследване, не го отлагай. За твое успокоение и сигурност.

# 759
Момичета, като чета тук повечето са с Мотива и са доволни от резултата и започвам да се притеснявам. Искам меки и подвижни гърди а не като на кукла. На 20-ти ми операцията при Георгиев и той категорично каза Ментор. Споделете тези от вас, които са с Ментор, как стоят и как се усещат.
Аз съм с Ментор 380cc.Те са по-твърди импланти от останалите,но аз това исках и съм доволна.Ти си прецени какъв резултат искаш и помисли.Прикачам снимка да видиш просто...

Здравейте отново, може ли да споделите Вашите гърди с кой профил импланти на Ментор са (нисък, среден или висок)? И гладки гръгли, текстурирани кръгли или анатомични са имплантите? Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 14:05 от Tanya.ileva

# 760
Привет отново на всички! След доста ползотворна консултация с др. Хатър мисля че вече съм доста по-наясно какво и как го искам. На 10ти септември имам втора консултация при Романски. Искам да сверя негото предложение с това на Хатър и да реша при кой да се подложа на операция. Има ли момичета операции с raund block при Романски? Бихте ли ми пратили снимки. Какви са ви впечатленията и кой бихте избрали ако имате впечатления от работата им. Благодаря ви! Скоро идва и моят момент и вече нямам търпение.

# 761
Привет! Включвам се по темата с подуването и болките в корем след операция. Аз вече 5-ти ден нямам проблем с това слава Богу, а корема ми по принцип е чувствителен.Пих пробиотик 10-Тина дни преди събитието. Дано съм полезна на тези на които им предстои. Ако не помогне, поне няма да навреди.

# 762
Здравейте,момичета!Вие как спите,моите нощи са кошмарни с това спане по гръб и доста силни болки имам,а днес съм 10-ти ден.Кога започнахте да се чуствате по-добре и намаля дискомфорта?

# 763
Аз спях, но се събуждах с рев и невъзможност да стана 30 мин. Имах чувството, че така ще си остана. От това спане по гръб, имах възпаление на кръста, адски болки дълго време - месец-два. Ако успеете да спите полулегнала ще е най-добре. Аз не можех така, заради и това ставането беше кошмар.

# 764
  • София
Аз спях също полулегнала, тествах различни варианти на наклон с различни на брой възглавници. След като намерих оптималния за мен вариант нямах никакъв проблем, спях непробудно цяла вечер и така почти два месеца, докато не почнах вече да спя настрани както бях свикнала преди операцията. Най-удобно ми беше с голямата възглавница от дивана - беше по-твърда от моята възглавница и ми поддържаше добре гърба.

Общи условия

Активация на акаунт