С мама не се разбираме

• 8 374
  • 313
  •   1
Отговори
# 45
Боряна, аз обичам и двете си деца еднакво, но в предвид Разлика в годините им 22 никак не са малко,имат различни нужди. Синът ми също беше добър ученик завърши успешно и работи. От скоро е съвсем самостоятелн. В началото имаше доза ревност която аз изобщо не очаквах но успях да тущирам в зародиш. И аз нямам много време за него както преди. Преди прекарвахме цялото време свободно заедно. Канеше в къщи приятелите си и аз бях винаги на разположение за всичко. Сега нее така няма как да стане с бебето. Ходехме заедно на шопинг и много други. Сега всичко това е мираж. Говорехме с часове. Сега няма как, малкото реве. Но той разбира и влиза в положение. Понякога и той казва,, оффф от този мрънкалник две думи не може да си кажем,, Но веднага му напомням че и той е бил мрънкало. И когато той си излиза с гаджето или приятели и аз не звъня да си поговорим.Бързо бързо се осъзнава и се извинява.

Да де, ама е над 20, голям човек, а тук имаме ученичка. Даже бих казала, че точно в тази възраст има много нужда от майка и внимание, за да не кривне нанякъде. За което тя ще е виновна, разбира се, че не е влязла в положението на майка и, която е възрастен човек, но пък е много заета и много ангажирана и трябва да я разберем, а пък момичето се лигави..

Като че ли не може да остави бебето на баща му и да обърне внимание на тийнката, на него и без това му е все едно кой ще му смени памперса или ще бута количката.

# 46
Папи, сигурно са купени със стипендията на Злобарката. Иначе не знам що ще се тръшка толкоз.

# 47
Ей като хиени сте някои....
Не била изкарала пари. Какви пари да изкарва на 17?! Родителите дължат издръжка на непълнолетните си деца.

# 48
На всички е ясно защо се тръшка, но няма как майка и да не е права да я неглижира, понеже има бебе и втори съпруг, което е много по-важно от това, как се чувства дъщеря и.

# 49
Iris04, тя сама писа, че майката говори с нея, съветва я, успокоява я, когато е скарана с приятелите й. Но момичето вече си позволява да брои вещи и бебешки колички, да държи сметка на възпитанието на едно бебе. Силните думи по отношение на майка й мен лично ме притесняват. Да не ги омаловажаваме.
Авторке, уч. година свършва след няколко дни. Защо не отидеш за месец при татко си, и без това има задължение по един месец през лятото да си при него? Там ще можеш да им правиш сметки на финансите, колкото си искаш. Simple Smile

# 50
Боряна, аз обичам и двете си деца еднакво, но в предвид Разлика в годините им 22 никак не са малко,имат различни нужди. Синът ми също беше добър ученик завърши успешно и работи. От скоро е съвсем самостоятелн. В началото имаше доза ревност която аз изобщо не очаквах но успях да тущирам в зародиш. И аз нямам много време за него както преди. Преди прекарвахме цялото време свободно заедно. Канеше в къщи приятелите си и аз бях винаги на разположение за всичко. Сега нее така няма как да стане с бебето. Ходехме заедно на шопинг и много други. Сега всичко това е мираж. Говорехме с часове. Сега няма как, малкото реве. Но той разбира и влиза в положение. Понякога и той казва,, оффф от този мрънкалник две думи не може да си кажем,, Но веднага му напомням че и той е бил мрънкало. И когато той си излиза с гаджето или приятели и аз не звъня да си поговорим.Бързо бързо се осъзнава и се извинява.

Да де, ама е над 20, голям човек, а тук имаме ученичка. Даже бих казала, че точно в тази възраст има много нужда от майка и внимание, за да не кривне нанякъде. За което тя ще е виновна, разбира се, че не е влязла в положението на майка и, която е възрастен човек, но пък е много заета и много ангажирана и трабва да и влезем в положението, а пък момичето се лигави..

Като че ли не може да остави бебето на баща му и да обърне внимание на тийнката, на него и без това му е все едно кой ще му смени памперса или ще бута количката.
Да така е, но аз някак си не вярвам, че майката грам не и обръща внимание, според мен е чиста ревност. Не може да разбере, че и малкото има нужда от внимание и играчки. Видиш ли неинита лаптоп и дриги можели да се ползват дълго но играчките след три години не. Ами да вземем да купуваме на бебето каквото и на каката та да ги ползва по дълго.

# 51
Айде ся... На 17 дете. Пеленаче. Ако искате да ѝ наемат и детегледачка, когато са навън с малкия? Joy

# 52
Както преди мен някой каза, момичето до пълнолетие има право да иска издръжка от родителите си. Наистина от написаното виждам че много се грижат брат и-това е нормално. Но като гледам от написаното какво му купуват, вече е в повече. Аз разбирам авторката, който иска да спори с мен, да спори.

# 53
Както преди мен някой каза, момичето до пълнолетие има право да иска издръжка от родителите си. Наистина от написаното виждам че много се грижат брат и-това е нормално. Но като гледам от написаното какво му купуват, вече е в повече. Аз разбирам авторката, който иска да спори с мен, да спори.
Не искам да споря, но ти знаеш ли какво копуват на авторката?

# 54
Вики, и ти не си изкарала стотинка през живота си, деца нямаш, а даваш мнение коя покупка за бебе е прекалена. На това ли ви учат в училище - да се правите на компетентни по въпроси, от които грам не разбирате?
Съветът авторката да иде през лятото при баща си е много добър. И двете ще си отдъхнат една от друга.

# 55
Айде ся... На 17 дете. Пеленаче. Ако искате да ѝ наемат и детегледачка, когато са навън с малкия? Joy

Според теб защо законът казва, че е непълнолетна?

Ирис, няма да те разберат, защото не искат.

# 56
Кое му е в повечето?! Една лятна и една зимна количка ли? Знаете ли че има разлика?! Какво ако родителите не могат да си позволят чисто финансово, ЗАЩОТО СЕ ГРИЖАТ ЗА ТИЙН, да купят комбинирана и за това са купили 2 по-евтини колички, но не по едно и също време?

Тези колички, освен всичко друго, се и продават, след като детето порасне.

Много лесно влизате в чужди домове и разпределяте бюджета, че и сметка търсите.

# 57
Малко й остава и ще стане пълнолетна макар че развитието й е на 10 годишна.

# 58
Кое е в повече? Че бебето има зимна и лятна количка? На ръце ли да го мъкне майка му като през 19-ти век?
И кой е лишил момичето от издръжка? Ти знаеш ли, че мес. издръжка е 150 лв., и това включва храна, отопление, учебници... всичко. Лаптоп и телефон колко струват? Не се е оплакала, че са на 10 г., нали?
Изобщо няма и да се занимавам да споря с теб.

# 59
Eva+ ти като не знаеш по-добре не казвай нищо. Да аз с кого навършвам 18 но работя от 16-годишна. Само през лятото но, все пак. Знам какво е да работиш, така че моля те без да знаеш не казвай нищо.

Общи условия

Активация на акаунт