С мама не се разбираме

• 8 445
  • 313
  •   1
Отговори
# 105
Нивото ви на интелигентност е недостижимо само за бавноразвиващи се.

# 106
До преди малко бях неразвито дете, а аз да ви питам след като говорите “колко пъти съм ходила на кафе” - децата по кафетата ли стоят?! И не, не стоя по кафетата. Ходя по 2-3 пъти в седмицата може би.
В чужбина ще се издържам с парите, които имам,събрала съм и все ще се налага и те да помагат. Родители са все пак..

# 107
Всъщност ако го оставят в кашон, бебето няма да има нищо против. Така че за какво са му колички топчета?

Авторката да ти даде фейсбук профилът на майка си и я питай - ние от къде да знаем? Joy

# 108
  • София
Всъщност ако го оставят в кашон, бебето няма да има нищо против. Така че за какво са му колички топчета?
Защо направо са го родили? Без него седемнадесет годишната авторка може да се изживява като диаманта в короната.

Вики, дефицити другаде демонстрирай. Тук стана за смях.

# 109
Ам чи тъй ам, баси! Я да го турят туй бебе в жабката, кви са тез гевезелъци кошчета, столчета, 'нам си 'ко.

# 110
Казвате ми, че ръся глупости но всъщност вие го правите, защото ми казвате че съм на 11 а не съм. Ама пък това ви показва нивото на интелигентност така че...
Аз те попитах да не би да си на 11 г. Не мога да повярвам, че пълнолетен човек спори дали едно бебе има нужда от столче за кола, то не е въпрос на избор, а е задължително. И липсата му подлежи на санкция.
Толкова за интелигентността ти.

# 111
  • София
До преди малко бях неразвито дете, а аз да ви питам след като говорите “колко пъти съм ходила на кафе” - децата по кафетата ли стоят?! И не, не стоя по кафетата. Ходя по 2-3 пъти в седмицата може би.
В чужбина ще се издържам с парите, които имам,събрала съм и все ще се налага и те да помагат. Родители са все пак..

Joy
Мога ли да питам крупните спестявания на каква сума възлизат?

# 112
Нивото ви на интелигентност е недостижимо само за бавноразвиващи се.
Само спокойно, без нерви и квалификации .. съдбата си знае работата. Smirk

# 113
Всъщност ако те изоставят в дом и да имаш против това е положението. Ако го изхвърлят пак няма да има против. Това ли искаш???

# 114
Вики, минаваш границата и ще те плеснат през пръстите модераторите. Много си свежа, аз ти се радвам Flowers Hibiscus
Остави ги тези злобни лелки, те не са ти на нивото!

# 115

Не, ти не си събрала - майка ти е позволила издръжката, която баща ти дава (смешните 100 кинта на месец) да стои в банката и тя да те издържа изцяло от семейния бюджет, за да може като станеш на 17, да си неблагодарна.

# 116
Те нямат право да го изхвърлят, но не виждам проблем

# 117

Joy
Мога ли да питам крупните спестявания на каква сума възлизат?
А от каде си ги събрала, и провери дали ще ти стигнат за билет за чужбина.

# 118
И ми писна да ме критикувате, нима нямам право да си изразявам мнението?

# 119
Щом авторката е казала че е събрала пари значи е събрала. Защо мислите че не знае колко струва един самолетен билет?

Общи условия

Активация на акаунт