ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 40 060
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
Мерилин, по бельо много добре изглеждаш.

Беки, и аз като те четях, си представях не знам какво, а ти добре изглеждаш.

# 616
  • тук и там
Аз бях до тук със спорта. Прикована съм на легло. Ако всичко е наред, чак септември ще мога да се върна към тренировките. Успех, момичета!

# 617
С дрехи , отивам на тренировка в парка

# 618
Каксия, бързо оздравяване!
Благодаря, момичета, старая се да изглеждам добре, но може и повече Hug

# 619
Аз бях до тук със спорта. Прикована съм на легло. Ако всичко е наред, чак септември ще мога да се върна към тренировките. Успех, момичета!
Кайсия, какво се случи? Някаква травма във фитнеса ли?
Ani8314, много добре изглешдаш. Приятна тренировка в парка.
beki8, ще го постигнем и това повечето един ден.
Днес бях решила да имам свободно хранене, че покрай това МЦ ми се яде много сладко. Обядвах пилешка супа със фиде и купешки курабийки от почерпката в офиса. Ами не съм изкефена. Не ми е ок на стомаха. Яд ме е, че ядох и глутен. Няма да вечерям довечера, че да си почине горкия м истомах. И от утре пак в режима. Друг път ако ще чийтвам ще е с по- качествена храна.

# 620

Друг път ако ще чийтвам ще е с по- качествена храна.
Абсолютно подкрепям. Като хапна нещо, което по -принцип вече избягвам, коремът ми не се чуства добре - подува се, къркори и т.н. неприятни усещания, а освен това самата такава храна вече не ме привлича толкоз и не ми носи даже и вкусова наслада за момента.
Онзи ден колега беше донесъл домашно направени кашкавалки (големи колкото бонбон) с малко кашкавал и кимион. Не съжалявам, че си хапнах 2-3 и коремът ми изобщо не протестираше.

# 621
  • тук и там
Не, имам си проблеми с кръста и в къщи се случи инцидента. Преди две години беше последната криза, от тогава не се беше обаждал, но ето че сега пак се случи. Жалко, но на този етап не мога да се движа, за спорт ще мога да мисля след два-три месеца минимум.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 14:11 от Kaisia

# 622
  • Стара Загора
Kaisia , преди време когато имах криза с кръста и ходих на лекар ( около 4 дена адски трудно ми беше ставането) той ми каза,че трябва да се правят задължително упражнения за кръста.След това почнах да ходя на пилатес и не съм имала някакви по-големи кризи.Е да позаболява си ме от време на време и гледам да се пазя като цяло.

# 623
Kaisia, лекувай се. Имам заболяване на гръбнака, което не е с изяснен произход (както всички автоимунни) и съответно няма лечение. В началото болките и скованастта ми бяха ужасни. Ходех като робот хем ме болеше, хем от страх си стягах допълнително гърба. Не слушах лекари и познати, че трябва да правя упражнения за разтягани и въобще за загряване на ставите. След време сама стигнах до този извод. След като мина острия период започнах с леки упражнения и постепенно се освободих от ужаса, че при движение може да ме заболи по-силно.
Сега не мога да си представя да не правя някакви тренировки, въпреки че заболяването ми вече е в доста напреднал стадий.
След като мине острия период, преодолей страха си и почни леки упражнения, сама ще видиш, че след това ще се почустваш по-добре. Не забравяй, че повече от тези травми се получават в следствие на слаба мускулатура/обездвижена. Чрез движение мускулите и съответните нерви се кръвоснабдяват , по този начин се хранят и съответно ние се чувстваме по-добре.
Пожелавам ти по-бързо да оздравееш и да не забравяш да ни пишеш как си.

# 624
  • HH
Да се отчета и аз.
В петък бях с кофти обувки, такива мазоли никога не съм имала...
Това не ме спря в събота да си ида пеш до фитнеса. Просто тренирах по чорапи. Днес също някак куцайки стигнах дотам (не ходя с чехли, защото е студено и вали).

От вчера на обяд фаствам лунно, но заради МЦ не съм се теглила на кантара. Талията е с още -1см по-приемлива (общо 7см за почти 2 месеца).
Продължавам и се моля, да не се отпусна много по време на отпуската.

Хубав ден на всички!

# 625
  • тук и там
Да, за съжаление при мен не е за първи път  проблемът с кръста и не съм се отказала да тренирам по принцип. Ще трябва да изчакам да се възстановя обаче първо, и тогава да мисля  вече  за подходящи упражнения.

# 626
Днес на работа колежките се теглиха та и аз покрай тях и ме показа по малко 46.1. Много се смях с тях като взеха да си вадят и химикалите и всичко  джобно и пак не бяха доволни.

# 627
  • София, България
Kaisia, жалко, дано се почувстваш по-добре възможно по-скоро.

Аз свалих тази нощ 1.1кг , но уви по неприятен начин. Върнах се от работа и ми стана лошо, стомахът ме заболя зверски, разтреперих се и почувствах слабост. Тъй като за целия ден бях изяла един буркан с овесени ядки, ябълка и канела и това е под 400 калории за целия ден обърках сигналите, че имам нужда от бърза енергия. Търсих банан или нещо друго по-калорично, но в хладилника само някакви нискокалорични храни. С трепереща ръка си отворих един безглутенов снакс и изядох към 40 грама по-бързичко. Отидох до ВЦ за номер 2 и след това ми поолекна и мислех, че ще ми мине. Няма и 10-на минути по-късно започнах да повръщам, после започнах и диария. Скапа ми се цялата вечер. Редувах се на тоалетната ту за едното, ту за другото.

Като си бях направила бурканът с овесени ядки сложих първо ядките, после ябълките, после канелата и чак накрая водата. Не го правя по принцип така и това доведе като отворих на дъното част от ядките бяха с консистенция на желе. Замислих се дали това може нещо да е подразнило стомаха ми. Предните 2 дни храната през деня ми е била същата, но ядките си бяха направени като хората и разбъркани на каша преди да добавя ябълките.

Сега очаквам идните дни кантарът да се вдигне пак заради обезводняването. Кантарът показва дяволското 66.6 кг. Извинявам се за фермана, но ми е скучно в 4 сутринта. Ще се опитам да заспя пак.

# 628
Днес най-накрая се размърда този кантар. -600гр. от вчера.

# 629
Съжалявам, tissi. Знам колко е неприятно. Знам и че не е хубаво да си пожелавам нещо такова, но точно последните дни мислех колко добре би ми дошъл такъв инцидент.
След последното ми хранително натравяне успях най-добре да вляза в релси - 40 часа фаст само на вода, после поне месец-два моно ориз-ориз-картофи-ориз-ориз и внимателно дозахранване с малки количества други неща. Дори след Коледните празници задържах свалените 3кг (бях се върнала на 54) до един злощастен емоционален биндж с шоколадови бонбони и сладолед на 8ми март. При други обстоятелства не бих могла да намеря такава воля да повторя.
Стискам палци да мине леко и да ти донесе нещо добро за утеха!

При мен няма движение. Върнах 0.4 от последния отчет, чувствам се подута. Не знам дали има връзка с мускулната треска, която отчетох от неделя. Вчера се наядох най-безсрамно с картофи и почива от спорт, днес отивам на тае-бо да ги изгоря.

Общи условия

Активация на акаунт