ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 40 071
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
He e oт Клоито, аз да изпортя Belle. 😜
Данните са си данни. И в храната е ключът от палатката.
Не малко сме трениращите в темата, но и хапваме здраво, освен че сме на възраст 40+. 🍗🧀🍖🥩🍳🥗🍹🍷🍻😄
Разбира се, че тренировките помагат.

Аз обаче няма как да се превърна в ектоморф с дълги крайници, и да се смажа от спорт. Не че не се опитвам. 😂

Веll, в никой случай не ти омаловажавам прогреса, напротив. 🤗

Ох, сетих се как след състезание се наредих на опашката за кафе след състезател етиопец....Моите прасци бяха  двойни на неговите. 😳 Тихичко си взех кафето и се търкулнах по-далеч от него, да не ми боде очите....

# 586
Със сигурност има много фактори, които оказват влияние. Знам, че ген, структура, възраст и още куп неща са ключови. Надявам се, че не изглеждам много самонадеяна и не съм искала да промотирам колко лесно се случват нещата, защото не е. Всеки си има неговите успехи и е важно, че тук всички полагаме усилия и след усилията идват резултатите.
Днес просто се почувствах добре и реших да споделя прогреса. Дано не съм досадила прекалено много, защото изобщо не обичам да съм център на внимание, пък в случая точно това направих.

# 587
Както вече ти писах, супер си, Бел! Браво! Факт е че и преди Клои не се забелязва крещяща нужда от тренировки, но прогресът е явен. Личи си, че усилията ти са били възнаградени. Simple Smile

# 588
Вelle, напротив, ентусиазмът ти е заразен, и много ни трябва на всички участници, мисля. 🍻

Днес бях на състезание на 10км. Никакви чудеса не сътворих, но това ми бе най-добрата 10ка- 48мин и нещо.
Нова цел- 45мин.

# 589
Възрастта за мен е определяща, след 35  г.  започнах наистина да усещам какво  е бавен метаболизъм,  хормоните също започват  много да играят, аз като бях на  25-26 г. не съм и знаела какво са диети, спортуване, ограничения и т.н.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 23:21 от Ani8314

# 590
  • София
В тази тема не сме малко и по-младите, около 30-те си години, които сме със забавен метаболизъм. Като цяло все повече млади хора имат такъв проблем, ИР, хашимото, разбъркани хормони или друго. Затова и си висим в тази тема. Аз бърз метаболизъм не знам какво е след тийн годините си. Така че щях да съм благодарна и ако ми се е забавил след 40 кг, малко са късметлиите, на които никога да не им се забави.
По-добре да гледаме в настоящето и да работим с това, с което разполагаме сега, да дадем най-доброто от себе си, пък колкото можем да постигнем с нашето си тяло и нашите си дадености.

# 591
Изчакайте да станете на 45+ за да видите тогава колко трудно се свалят  килограмите. Yum

# 592
  • София
Започва да става мерене на кого колко му е трудно.
Да, много ми е лесно, ама се тъпча по цял ден с пици и макдоналдси и затова не се справям...

# 593
Е, къде съм казала такова нещо? Казвам само, че ако на 30+ или 35+ е трудно, след това става още по-трудно. Все пак тези, които сме на 40-45+ сме минали вече по този път и имаме база за сравнение. Само това исках да кажа. Съжалявам ако е прозвучало по друг начин.

# 594
  • София
Това не е вярно, защото тук има жени след инвитро, жени с проблемни хормони, които след раждане може да се нормализират.
Не може да знаеш на хората тук колко им е забавен сега метаболизмът и дали няма да се справят. Не казвам, че на 45 години момичетата тук ще имат светкавични метаболизма, но нищо чудно да има подобрение или да си остане на същото ниво като сега - с много усилия. Всеки тук е с неговата си история и няма нужда от това сравняване.
Намирам постовете ти за демотивиращи.

# 595
Ясно. Confused Добре си бях докато само четях, не знам защо ми трябваше и да се разписвам.

# 596
На мен ми направи впечатление, че Belle е много дисциплинирана в храненето, въпреки тренировките и възрастта.

Аз тренирам и ям много. Нищо ми няма на метаболизма, обичам да ям повечко. 😋

# 597
така..... аз съм на 45, после ще го изтрия Laughing
снимки пускам с идеята да подстрекавам и други да пускат, защото си знам, че си е друго да видиш всичко на картинка
мисълта ми.... от една година съм на нова работа, най-дърта в частния случай, един коолега (мъж), по-голям от мен
мииии.... аз не съм най-фитнатото, познато на мен същество, но съм в пъти в по- добра форма от девойки с 10 години по- малки от мен
няма да се напъвам и да твърдя, че не ми личи възрастта, но те се изумяват как фаствам ( умирам от глад според тях) и защо имам мускули ( а то и нямам чак толкова, но в сравнение с тях...)
хрупат се солети и се мрънка, масов целулит (ходим на басейн)

няма да кажа, че е лесно
на тях съм казала, че е въпрос на избор
ноооо.... усилията се връщат
Сиска и Дез са много якият пример на какво сме способни, когато имаме воля
не мога като тях, правя си моето, годините са последното нещо, с което да се оправадавам
аз отславбам и тренирам за здраве, 3 кг на + при мен са високо кръвно и всеки ден да ми тече кръв от носа
искам ли да е така?
та тъй, всеки си знае битките...

# 598
  • Велико Търново
Е, къде съм казала такова нещо? Казвам само, че ако на 30+ или 35+ е трудно, след това става още по-трудно. Все пак тези, които сме на 40-45+ сме минали вече по този път и имаме база за сравнение. Само това исках да кажа. Съжалявам ако е прозвучало по друг начин.

Тук съм съгласна на 100%.Не можем да излъжем нито годините, нито хормоните, въпреки как изглеждаме външно.

Сиска отива на зала, вчера 8 км. на една нова пътека, където наклона е убийствен, ако не се държиш, падаш.

Херц, забранявам ти да ме споменаваш като добър пример.Да, истина е, че на 20 години бях 80 кг. и след две раждания съм в пъти по-добра форма от тогава, но последните години напрежението покрай децата ме съсипа.Сега сме 10 дни сами с мъжа ми и той каза, направи каквото сметнеш за добре, но искам да си като преди..

Бел, чудесна си!Красивите неща са си красиви.

# 599
Момичета, изнервям се. От 20 дни съм на диета. Общо взето се стремя да се храня с нисковъглехидратна храна. Всяка сутрин се тегля и от 5 дни съм в застой. Кантарът показва едни и същи стойности. Имам много килограми за сваляне. Не е като да са 5-6. Единственият въглехидрат, който приемам е малко картоф и фиде, които са включени в супата. Давам ви пример от вчера какво съм яла.
Обяд- 50гр. риба тон в собствен сос, един домат, половин краставица, нискомаслено сирене, половин чаша айрян.
Вечеря- пилешка супа, домат, краставица. Вечерта пих и една чаша прясно мляко 0.1%
Аз ли греша? Дали е от въглехидратите в супата?
Храненето през останалите дни е почти същото.
Няколко дни дори ми причерняваше от липсата на сладко. 20 дни не ям плодове, хляб, бобови и никакво сладко.
Замислям се дали да не премина направо към режима на Дюкян. Така и така стоя гладна. Нямам обяснение защо съм в това плато.

Общи условия

Активация на акаунт