ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 38 766
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
# Dez тия палачинки с банан и мед не са ли яко калории? Аз не смея да ги ям така,  обикновенно ям палачинки  само с канела и след 2 часа пак съм гладна 😁😁😥

Да, яко калории са, но днес ми трябват въглехидрати на всяко хранене.
Не огладнявам 5-6 часа след това.

Все пак утре тичам 21км с възможно най-бързо темпо, няма да тичам както ми дойде и каквото стане. Хранителната стратегия също е важна. 😋🍯🙂

# 721
  • Нидерландия
О да права си. Аз понеже не се занимавам с такива силни предизвикателства и не съм в час. Винаги ми е било трудно да намирам баланс: спорт:хранене но за силови. Успех утре! 🙂

# 722
И на мен този баланс ми е труден, но няма да се отказваме, нали? 🙂💪
Благодаря! 🍻

# 723
  • София
Почивката свърши и резултатът е задържане на килограми. Имах няколко изкушения, 3 за 8 дни, нищо страшно. Свалила съм по 2 см от ханша и краката, чудесно е. Ще видя и утре как вървят килограмите, ядох вчера и днес въглехидрати и подозирам кило вода да падне. Доволна съм.

Обмислям едно моно да направя. Добре ни действа обикновено и свалям много с него. Особено ако изкарам 3 дни на кисело мляко. Нещо обаче все не намирам сили. Сега се чувствам добре, но имам да свалям още 20 кг, а много бавно се движа и е време да форсирам малко нещата.

# 724
Някой беше писал за ядките: Много обичам ядки, но ги избягвам. Ако смятате да ги хапвате като междинно хранене, по скоро ги избягвайте, защото ако не може да се спрете след 10-20 ядка (сурови бадеми, кашу, лешници) нещата не са хубави.
От моята инструктурка знам и съответно така правя: вземам си 50 гр. сурови ядки и това ми  съответства на едно хранене и понеже са много мазни в близките 4 часа никакво друго ядене. При мен действа, вкарвам и малко воля, но вече свикнах.
Вече не си забрянявам храни, установих че това ме натоварва психически и хич не ме мотивира. Ям храни, които ми действат добре и съответно са полезни. Да изяждам 3 банана за обяд, но това ми е храната до вечеря. Коментара на една колежка бе, че тя много обича банани, но установила, че от тях дебелее. Не от баничката + банан за закуска, след това солети, калоричен обяд, кутия сладки след обяд и вечеря. Не коментирам кафето със количество захар като за сироп, но от банана дебелее.
Ако някой ви каже, че цвеклото е полезно и от него ще отслабнете, ако на вас не ви харесва изобщо не се мъчете. Това е излишно изпитание за нервите, волята психиката и т.н.
В събота беше моят чийт дей, въпреки че се бях настроила да хапна повече успях само с едно парче баница и 2 скалички. Вечерта изобщо не можех и да мисля за такава храна и хапнах диня.
Успешен ден на всички

# 725
Коментара на една колежка бе, че тя много обича банани, но установила, че от тях дебелее. Не от баничката + банан за закуска, след това солети, калоричен обяд, кутия сладки след обяд и вечеря. Не коментирам кафето със количество захар като за сироп, но от банана дебелее.
Тук малко ще поспоря в защита на колежката ти и не защото не си права, а защото първоизточникът на проблема може да е другаде и тя може да го знае. Аз също мога да кажа, че дебелея от банани и също може да ме засечеш, че не е бананът, а всичко изядено след него, но истината е, че при мен бананите отключват неконтролируем глад през целия ден, ако ги ям сутрин.

Миналата седмица се наядох на въглехидрати, намалих тренировките и влязох в режим на задържане на 59.5. Стига толкова почивка - от днес пак засилвам режима и, дай боже, кантара.
Успешна седмица, дами!

# 726
При колежката ми първоизточника на проблема бе и все още е т.нар. "лакомия", защото преди операция на ставите си наложи воля да отслабне, защото лекарите така бяха казали, хапваше два банана за обяд, контролираше останалото хранен и отслабна, а не дебелееше. Смениха ставите и се върна на старата песен, в момента с още повече килограми.
Дадох пример с банана, но по нагоре бях писала, че ям храни които ми дейтват добре и са полезни. На мен бананите ми действат добре, но не ям овесен ядки (въпреки че са полезни) защото гладът ми след тях е голям.
Всичко това, го пиша с цел, че трябва да се опознаем сами себе си и тогава нещата се случват Satisfied

# 727
Банани и аз избягвам. Калорични са, запичат и остават чувство че може да изядеш още един, два...

# 728
И моят чийт ден мина. Ядох, ядох... Имам чувството, че изядох страшно много храна. И накрая си сметнах калориите-1300. Които са си нищо ,а моите 175 см. Върнах няколко дни назад и осъзнах, че през повечето време държа калориите под 1000, понякога 500-600.
Може би и това е причината за застоя при мен. Не знам и аз вече.

# 729
Здравейте, дами Simple Smile Смятам да си запиша още 1 свален килограм към сметката.. че вече си стои така от няколко дни. Та около 71.5 ще си гравитирам известно време Simple Smile

# 730
Да лимонче, много ти е малко храната. При мен много добре действаше един ден нормално към леко обилно хранене, после 1200-1300 кал. Но на 500-600 никога не съм била.
Съветът ми е да увеличиш нещо, за ден-два, после намали.

# 731
Днес късна закуска в 10:00-  55гр овес + 40гр стафиди (голямо изключение, обикновено не слагам) с гореща вода и канела.

"Обядът" ще е късен, около 13:30, 2 банана.
Стартът ми е в 15:30. Smile
Вечеря пилешки гърди и салата.

И моят чийт ден мина. Ядох, ядох... Имам чувството, че изядох страшно много храна. И накрая си сметнах калориите-1300. Които са си нищо ,а моите 175 см. Върнах няколко дни назад и осъзнах, че през повечето време държа калориите под 1000, понякога 500-600.

Сигурна ли си, че броиш правилно, или че калкулатора е точен?
Аз бих се гътнала от глад и тормоз....

Не те критикувам, само обръщам внимание към възможен гаф.
Какво ядеш?

# 732
Успех на Дези! Искаме купата Hug
Отчитам 80 кг след вчерашния воден ден/фаст. Приложението каза, че съм свалила 9 кг, стават ми някои дрехи от началото на миналото лято. Доволна съм Blush

# 733
Успех на Дези! Искаме купата Hug
Отчитам 80 кг след вчерашния воден ден/фаст. Приложението каза, че съм свалила 9 кг, стават ми някои дрехи от началото на миналото лято. Доволна съм Blush
Беки, мого е готино нали Simple Smile Simple Smile За дрехите де... Кг не знам точно колко ме радват, ама като се мушна в нещо по-така и не ми стои като на гъсеничка Simple Smile Simple Smile много ме стимулира Simple Smile

# 734
Днес късна закуска в 10:00-  55гр овес + 40гр стафиди (голямо изключение, обикновено не слагам) с гореща вода и канела.

"Обядът" ще е късен, около 13:30, 2 банана.
Стартът ми е в 15:30. Smile
Вечеря пилешки гърди и салата.

Сигурна ли си, че броиш правилно, или че калкулатора е точен?
Аз бих се гътнала от глад и тормоз....

Не те критикувам, само обръщам внимание към възможен гаф.
Какво ядеш?
Използвам my fitness pal. Аз не държа калориите нарочно толкова ниско, просто обикновено съм заета с децата. Първо приготвям тяхната храна и след това, когато (ако) остане време за мен. Малкото е в много тежък период на зъбоникнене и отказва повечето храни и аз прекарвам голяма част от времето си в готвене на храни, които не мога да ям.
Един пример за ден с много ниски калории ми е 250 гр пилешки гърди с краставица и вечеря само салтата от домати и краставици.

Общи условия

Активация на акаунт