„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 49

• 64 547
  • 734
  •   1
Отговори
# 645

Мх, Доктор съм...

Е, няма да е астрофизик или археолог, пък не се знаме двете дами какво ще измислят

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 23:28 от Slawena

# 646
  • Варна

Ами, да!!!! Напразно го упрекват човека! А той просто си практикува! 

# 647
С тия очилца - счетоводител ще да е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 648

Сексолога пак е с медицинско образование ако не ме лъже памета

Йозге с гаджето си. Прилича ми на актьор от Черна любов, който играеше  съпруга на ГГ, някакъв гадняр май беше. Той ли е?

# 649
  • Варна

Йозге с гаджето си. Прилича ми на актьор от Черна любов, който играеше  съпруга на ГГ, някакъв гадняр май беше. Той ли е?

Нееее! В "Кара севда" играе Каан Юрганджиолу!   А този е Серкан Чайолу! /Ако не бъркам името/  Не съм гледала Серкан, но разбрах за него, покрай Йозге!  И даже, като гледах  3-ти епизод си мислех, че на Серкан хич няма да му е лесно спокойно да гледа този сериал и гаджето си в него!   Както и на Кадир Доулу не му беше приятно да гледа Неслихан, като играе с Бурак! 

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 23:45 от Planet

# 650
Планет, актьор ли е! Стана ми интересно. май ще го потърся в гугъл. Намерих го, и той е от бранша, значи трябва да разбира и Йозге и работата която върши.

Като гледам сетовите снимки, май почти всички са в имението на фемилим Атасой. Да не направят две сватби вместо една Stuck Out Tongue Winking Eye

# 651
  • Варна
Планет, актьор ли е! Стана ми интересно. май ще го потърся в гугъл.

Дааа! Актьор е и са играли заедно с Йозге в някакъв сериал, където първо той се е влюбил в нея!

# 652
  • Варна
Намерих го, и той е от бранша, значи трябва да разбира и Йозге и работата която върши.

Аз коригирах предишния си пост и дадох  за пример Кадир Доулу и Неслихан Атагюл! Кадир също е актьор, но са се скарали много лошо с Бурак Йозчивит точно, заради работата им заедно в Черна любов! А преди това са били приятели.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 00:00 от Planet

# 653
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Йозге и Серкан играха заедно в Сезонът на черешите и там се загаджиха. А Серкан има вече тренинг с работното партньорство на Йозге и Джан от Пълнолуние. Даже на сетовете Джан и Серкан се бяха снимали заедно.

П.П. В Пълнолуние обаче я няма тази разкрепостеност на екрана между Джан и Йозге, която виждаме в Мистър Грешен.

По въпроса с професията на Йози в първи епизод, той каза на журналистката, че е завършил истанбулски университет ... и толкоз. Въпреки, че ми се върти съвсем прозаичното - бизнес мениджмънт, все по-привлекателно ми се струва Йози да се окаже с някаква докторска степен по психология. Wink

# 654
  • Варна
Йозге и Серкан играха заедно в Сезонът на черешите и там се загаджиха. А Серкан има вече тренинг с работното партньорство на Йозге и Джан от Пълнолуние. Даже на сетовете Джан и Серкан се бяха снимали заедно.

П.П. В Пълнолуние обаче я няма тази разкрепостеност на екрана между Джан и Йозге, която виждаме в Мистър Грешен.

А Серкан какво чака, че не се е оженил още за Йозге?
Май връзката им е на повече от 3 години?
Какво каза д-р Ози? - Мъжът до третата среща решава, дали ще се ожени за нея?!  

# 655

Какво каза д-р Ози? - Мъжът до третата среща решава, дали ще се ожени за нея?!  

А той може и да е решил, но все още да убеждава себе си, че третата среща не е минала . И в реда на тази логика на Йозгюр бей, той вече на коя среща е с Езги?

# 656
  • Варна
И в реда на тази логика на Йозгюр бей, той вече на коя среща е с Езги?

На нулева!

Той все още я подготвя за първата среща с д-р Сердар!

Шегата настрана, но много ми хареса решението на Езги да не се старае и да не се променя заради никой мъж!
А и аз си мислех, че Ози вече е прекарал много повече време с Езги, отколкото с която и да е друга жена! 

# 657
  • София
И на мен ми мина мисълта, че Йози може би е учил медицина. Или поне има докторска степен по нещо си.
Защото двете свати се срещат и няма начин да не е станало дума за доктора и така ще ги разкрият и край на забавата по тази линия. А май още е рано за това.

# 658
Добро утрооо!  WinkHugHeart

Започоваме нова седмица в очакване на 2-ри фрагман,нови снимки и озет за 4-ти епизод на МГ!

Снощи сте коментирали каква е професията на Йози!И на мен ми е интересно,но явно СЦ са го оставили за изненада на всички ни!Така да си предполагаме! Simple Smile
Аз съм гледала ''Сезонът на черешите'' и когато започна ''Пълнолуние''  коментирахме с Йозге и Серкан!Вече 6 години са заедно!Но мисля,че Йозге беше казала в интервю,че не мислят за брак!Така ще си живеят!Серкан е роден в Германия,родителите му си живеят там!Посещават ги  с Йозге и съм гледала снимки с тях! Серкан последно игра в ''Халка'' с Ханде Ерчел,Хазал Субашъ и Каан Йълдъръм!Сега се готвеше за нов сериал с Мелиса Аслъ Памук,но заради пандемията спряха снимките!

Гледанията на първите три епизода....

1 серия- 6 + млн.
2 серия - 4+ млн.
3 серия- 2+ млн.

видях едно интересно кратко видео,в което Йози подскача и вика...пред някаква сграда са...
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456240742%2Fc4fee … l_wall_-173526015
и др. като стоят и чакат за снимки...
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456240743%2Fb42a6 … l_wall_-173526015

Снимките на новия сезон на ДЕК продължават...

а Бенал май ще си остане в дома на Мехди....

Днес се очертава денят да е прохладен,поне при нас е така!

Желая ви приятен ден и щастлива седмица на всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 09:05 от Zlatina3

# 659
  • Варна
Добър да е денят ни, прекрасни грешни дами!  

Злати  
Благодаря ти за свежото събуждане и новините и клипчетата, които ни донесе!
А сградата на клипчетата полицейски участък ли е?  

Цитат
Снощи сте коментирали каква е професията на Йози!И на мен ми е интересно,но явно СЦ са го оставили за изненада на всички ни!Така да си предполагаме! Simple Smile
Дааа, Според мен, това че скриха професията на г-н Атасьой-старши и какво е образованието на грешния Атасьой-младши, не е случайно?! От това храстче очаквам да изскочи зайче!

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 10:32 от Planet

Общи условия

Активация на акаунт