Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 171
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 225
Твоите собствени, Сталион001. Не отчиташ фактори като индивидуални характерови особености, различия във възгледи, манталитет, вяра, житейски обстоятелства и още и още., т.е. и с десет линка да се подплатиш, за всяка житейска ситуация при различните индивиди, най-доброто решение е различно. Съвети не се дават ей така, на килограм и общо, разбираш ли? Това е отговорност.

# 226
По-добре питайте ония, които не изневеряват, защо не го правят.
Щото се предполага, че аз съм най-доброто на пазара и съм се бракувала за другото най-добро на пазара. Е кво, да плюя на избора си ли и да заявя, че аз не съм най-доброто и той не е най-доброто? Е аз защо тогава си губя времето с него, щом е с незадоволително качество?
Те някои хора затова говорят, че изневярата, освен неуважение към половинката, е неуважение към себе си, но изразът рядко бива осмислен в пълнота.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 19:45 от Анонимен

# 227
  • София
Галче, тези, които изневеряват считат, че са уважили себе си.
Не съм чула още някой хроничен кръшкач да жали за самоуважението си.

# 228
Колкото по-първична е изневярата (на ниво тяло), толкова по-лесно се неглижира.
Емоционалната изневяра и тази на ума аз не бих простила, другата е присъща на инстинкта, тя има обяснение, но другата е непростима.

# 229
  • София
Емоционалната изневяра е по пътя за Малашевци.

# 230
Линковете по такава тема са си чист authority bias. Култ към нечия диплома. Позоваване на специалисти за субективни неща, в които всяко обобщение би било грешка.

Субективно - не бих изневерил, защото ми е добре когато доверието е пълно и би ме смачкало, ако трябва нещо да крия, тоест - изцяло от егоистични подбуди, не щото ми тегнат излишъци от морал и възпитание.
(В дъното на всяка верига от мотивации и действия няма нито едно нещо, което да не правим за себе си.)

Комшията вероятно е с различна нервна система. И действа според устройството си.

Всеки действа според устройството си.

Когато светогледите не са в конфликт, тоест когато двама души са щастливи, без да нараняват трети, всичко друго минава към графа "у лево".

Ча'й да взема да компенсирам тия непоискани прозрения с малко жълта преса. Забавно е, как четейки човек открива потенциално сродни души:
А, И изневери, които единият бивш годеник, как да кажа, не намираше за нещо порицаемо.
Зa мен е нещо нaпълно нормaлно и нaй- резоннaтa причинa е, че хорaтa не cме моногaмни.

# 231
Идеята, че хората не са моногамни, не е вярна. Аз съм. Сега сигурно някой ще каже, че потвърждавам правилото.

# 232
Моногамна с всеки следващ.
Как звучи Grinning

# 233
  • Агент под прикритие
Навсякъде в нета се тръби, че над 80% от хората и над 90% от бозайниците като цялo са полигамни, подкрепени с линкове към изследвания, правени преди доста време, ама в този форум това няма особено голямо значение. Grinning

# 234
Братанчо, говорим за изневяра в темата. Не за бройки. И за пари не говорим, но може да вкараш любимия си рефрен, ако желаеш.
Фениксе, 80% като цяло полигамни е много интересна концепция. А на части как стои въпросът? И къде и с кого са правени тези изследвания?

# 235
  • София
Важното е да си моногамен със себе си.

# 236
Аз се сетих, че в нета се тръби и за кемтрейлс и чипове, или това тръбене е друго?

# 237
Господин 001, ако желаеш, на лични мога да те насоля. Така, пред хората, не искам да ти омаловажавам усилията да словоблудстваш. / емотиконка, излъчваща благост и вселюбов/

# 238
  • София
Да, то и 5G- то измести фокуса от обикновеното G.
И като заваляха изневери...

# 239
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да, то и 5G- то измести фокуса от обикновеното G.
И като заваляха изневери...
Всъщност учени доказали, че няма обикновено G. Язък за десетилетията усилия. 😁

Общи условия

Активация на акаунт