Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 135
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 155
И аз имам проблем с бърн аута. Толкова искам да съм перфектна, че накрая оплесквам всичко.

# 1 156
Проблема на много мъже не е да разграничат лудите от нормалните, а да разграничат повредените от лудите. Оттам идват много голяма част от мъжките драми. Simple Smile

Е то ако някой не да различи стабилна от ненормална жена, значи и той е малко луд Grinning

# 1 157
Не може, не може, ако е като мен. Преди години при разпри с любимия, ако знаеш какви луди неща съм правила и ще избягаш не с 200, а с 500. Тъй че – не се заричай. Smiley

# 1 158
Моите приятели ергените, твърдят, че всички жени са луди и те за това не могат да си намерят жена. Аз нищо не казвам, само ви предавам.

# 1 159
  • Агент под прикритие
Моите приятели ергените, твърдят, че всички жени са луди и те за това не могат да си намерят жена. Аз нищо не казвам, само ви предавам.
Прави са в преносния смисъл и грешат в прекия. Лудостта, както всяко едно нещо, има нюанси. Simple Smile
На този етап и аз съм волен електрон и НЕ мисля като тях.

# 1 160
Това е доста крайно, не е хубаво да се поставят всички под общ знаменател.

# 1 161
Не може, не може, ако е като мен. Преди години при разпри с любимия, ако знаеш какви луди неща съм правила и ще избягаш не с 200, а с 500. Тъй че – не се заричай. Smiley
Бази, проклетийката ти личи от далеч, ама разкажи все пак, ако е нещо забавно и за публика  Grinning

# 1 162
Иванов, ти си младо момче, като станеш на 40+ друга песен ще запееш.

# 1 163
Братан, нещЯ, че ме е срам, а и не е за хвалба. Вече съм добро момиче, не правя такива неща.
Поантата бе, че в някои от нас има доза непредсказуемост, да не залагаш на първите впечатления само. Smile

# 1 164
  • София
Бартоломю, аз не съм внос софиянка, какин, натурална такава съм.
И конкуренцията винаги е била налична.
Което не ми пречи, да съм любов и омраза за кмета сега Stuck Out Tongue

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 15:03 от Ms.Gorgeous

# 1 165
Предай им овреме да се ориентират в другата половина от човечеството, за да има кой да ги разбира и да е луд по тяхному.
Агенте, изгубих се в твоите сегменти. Бива ли толкоз умозавъртания? Свят да ти се завий.

# 1 166
  • Агент под прикритие
Предай им овреме да се ориентират в другата половина от човечеството, за да има кой да ги разбира и да е луд по тяхному.
Агенте, изгубих се в твоите сегменти. Бива ли толкоз умозавъртания? Свят да ти се завий.
Графично ли искаш да ти ги представя? Диаграмата кръгче ли да е или с барчета? Grinning

# 1 167
Мне. Статистически - толкоз бройки, за толкоз години. Толкоз луди, толкоз повредени и толкоз повредено луди,  в средата, в края, в не-знам-къде-си... За ден, за два, за три. За да няма мъжка драма!
Ако държиш така да си остане, ще има още женски смях.

# 1 168
Свободните мъже много се оплакват от свободните жени. Твърдят, че всички качествени жени след 35 г. Са омъжени. Момите го твърдят същото за мъжете. Кой крив кой прав не мога да кажа. Аз нали съм си влюбчива имам друга гледна точка.

# 1 169
Мъжете са по-рационални, аз го приемам. Но тъдъм – затова сме ние, лудите, да дадем някакво равновесие. За мен неслучайно мъжката и женските психики са различни. Ако си направи някой труда чисто научно, психологически, поведенчески да проследи различията, ще види, че те са такива точно, за да се допълват.

Общи условия

Активация на акаунт