СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 943
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 320
  • софия
Охохохохохохохохо, не мога Laughing
Благодаря, че ме разсмяхте Blue Heart

# 1 321
  • София
Ехаа, имам наборки тук щм сме тлушали Депеш и Модърн тоукинг...!!!
Ние ще подаваме утре. Има още да отлежава, а и днес ме няма.

# 1 322
Не, но от там произхождат текстописци като Светльо Витков

# 1 323
  • софия
Всички сме наборки, всички сме вечно млади и непреходно красиви.

# 1 324
  • София
За песен не знам, но от СМГ произхождат Мария Илиева и Никол Станкулова - синоптичката.
Като сме започнали, със смесени чувства споделям, че НПМГ са завършили Васил Божков и Калин Терзийски...
JoyJoy

На фона на всичко това, вижда ми се ФЕГ да си е съвсем ок! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 325
  • София
Да, Светльо го помня, щото бях влюбена в негов приятел.Laughing

# 1 326
Имам следния въпрос. Не сме вадили медицинско, т.к. желанията ни са основно хуманитарни и ЕГ. Но сега се чудим дали да напишем МГ -Софтуер и Хардуер и не знам изисква ли се за там медицинско. Ако го напишем в заявлението и се изисква медицинско, дали ще ми изпише, че не ми приема заявлението или ще го приеме и просто няма да участвам в класирането за конкретната специалност.

# 1 327
  • София
Да се присъединя към феновете на Депеш Wink
И за да не е само Спам, довечера ще подаваме, девойката има едно желание и то е Първа английска, за Френската също и стига бала, но не иска въпреки, че вчера ми писа учителя и по история, сега е преподавател там, че чака да я види сред записващите.
Аз също съм на мнение, че училището трябва да е удобно като лукация, може би защото живеем в покрайнините.

# 1 328
  • София
Няма ли някой фен на Гънс? Да е ходил с кърпа на главата като Аксел? Бон Джови, Нирвана, Ъгли Кид Джо, INXS също много слушахме към тая възраст.

# 1 329
Имам следния въпрос. Не сме вадили медицинско, т.к. желанията ни са основно хуманитарни и ЕГ. Но сега се чудим дали да напишем МГ -Софтуер и Хардуер и не знам изисква ли се за там медицинско. Ако го напишем в заявлението и се изисква медицинско, дали ще ми изпише, че не ми приема заявлението или ще го приеме и просто няма да участвам в класирането за конкретната специалност.
За кой град?
Ще приеме заявлението, може и по-късно да се прикачи и дори направо да се занесе при записването.

# 1 330
  • София
Училищната банда бяха фенове на Гънс и свиреха техни парчета.
Скоро някой беше пуснал във ФБ мега архивен видеозапис от началото на 90-те.
Ама те адски яки са били. Grinning

# 1 331
  • София
Няма ли някой фен на Гънс? Да е ходил с кърпа на главата като Аксел? Бон Джови, Нирвана, Ъгли Кид Джо, INXS също много слушахме към тая възраст.
Аз, аз. Гънс и Бон Джови Simple Smile. И на концерт ходих.

# 1 332
Скрит текст:
За кой град? За Варна СХН не трябва медицинско. Не знам дали за всички е така.
Подадохме без медицинско. Благодаря!

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 13:38 от Eni27

# 1 333
  • Sofia
Аз знам само два реда от нея:
...Френската гимназия,
Господ нея пази я...
Или нещо такова. Joy
Айде кажете нещо друго или да ви пусна мъжа ми той да се аргументира защо не иска и кой какво му е разказвал. Joy
Такива неща се говорят за всички елитни гимназии в София по принцип.

# 1 334

За СХН към МГ не се изисква медицинско. При избирането на паралелка, за която се изисква медицинско, системата ви напомня с изкачащ прозорец, на който пише, че е необходимо да го прикачите. Тествайте в системата паралелката.

Общи условия

Активация на акаунт