СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 997
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 335
  • у дома...
Ехаа, как лежерно ни върви темата днес... Дай Боже все така да е. До другия петък, щото мисля, че пак ще ни изненадат с по-ранни резултати.

# 1 336
  • софия
Аз знам само два реда от нея:
...Френската гимназия,
Господ нея пази я...
Или нещо такова. Joy
Айде кажете нещо друго или да ви пусна мъжа ми той да се аргументира защо не иска и кой какво му е разказвал. Joy
Такива неща се говорят за всички елитни гимназии в София по принцип.
За 7-мо разправяха, че ще паднат статуите, ако девствено момиче завърши гимназията Flushed Не беше чак такъв разврат.
Извинете натурализма, но не ми хрумна как деликатно да го напиша.

# 1 337
  • София
Това е малко странно.
Все пак не сме завършили през 20-те години на миналия век примерно, че да звучи скандално или впечатляващо.

# 1 338
  • Велико Търново
София не е качила диоптъра, вече две години стои на -0,75. Трябваше обаче да сменим рамките, оттам и стъклата, сложихме и всякакви видове защити Simple Smile , че с тази нейна паралелка ще падне висене пред компа.

# 1 339
Здравейте, медицинското задължително ли е да се прикачи сега? Нали пише, че може при записване? Звъня ми една госпожа от РУО да ми каже, че трябва да се прикачи Confused когато и обясних какво пише, беше изненадана Confused
Помоли ме до вторник да прикача.... задължително....
Синът ми няма да влезе в някоя от професионалните, тях ги писахме последно за да има съвсем резервен вариант. Ако не прикча ще стане ли някакъв фал? Подозирам, че жената не беше разбрала съвсем условията....

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 14:44 от JLo

# 1 340
  • София
Ъъъ, обърках се.
7+12 не е ли 19?
Аз ли нещо, времената и нравите ли...
Nerd
Innocent
Joy

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 14:50 от Илит

# 1 341
  • София
За песен не знам, но от СМГ произхождат Мария Илиева и Никол Станкулова - синоптичката.
Като сме започнали, със смесени чувства споделям, че НПМГ са завършили Васил Божков и Калин Терзийски...
JoyJoy

На фона на всичко това, вижда ми се ФЕГ да си е съвсем ок! Stuck Out Tongue Winking Eye

Все пак най-известният СеМеГеец е Светльо Витков! Той е така да се каже емблемата на училището. Ако искате докато чакаме "джуркането" да обсъдим и неговото литературно творчество, в частност поезията.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 14:51 от Ясен Нешов

# 1 342
  • софия
Ние учехме до 11 клас. Да ви кажа, ако дъщеря ми на 16 години каже, че е интимна с момче, ще се шокирам. Смейте ми се, но съм малко консервативна в това отношение. Не за друго, но не съм сигурна в това, че на тази възраст могат да практикуват безопасен секс.
Little fifteen  и stripped down to the bones не ми е ок.

# 1 343
  • София
Френската гимнаааааазия Kissing Smiling Eyes
преминава в:
"Свършвам работа и дим да ме няма,
стягам багажа и дим да ме няма,
изключвам телефона и дим да ме няма,
не ме търсете известно време" 😉
И после:
"Тръгвам натам, където
няма път или пътека.."
 Surfer Tropical Drink 🏖️

# 1 344
  • София
Аз бях много доволна, че дъщеря ми беше на 19 години, когато и се случи. По-рано не са готови емоционално.

# 1 345
Още не сме редили желанията, след консултация ни казаха че имаме шанспве за ФЕГ и 2 АЕГ... тя вече твърдо клони към френската, аз не знам, блазни ме по-високия бал на 2 аег, колкото и антифорумско да звучи 🙄.
Обожавам френската култура и език, но нямам смелост нещо и така.... Не може ли да ни викнат все пак от АК🤓...

# 1 346
Ти пък, я гледай колко души с висок бал сме се събрали за фег. А и лишаваш детето да я възпее някой нов Слави Simple Smile

# 1 347
Я да ви върна към балове и класирания..
Кога се получава, че максималния бал на второ класиране е над минималния на първо .. Не мога да си го обясня
III ПМГ 1083 Природни науки - ИИЧЕ_НЕ - профил.
предм. - БЗО-ХООС-ИТ-НЕ   
1 класиране : 373.000    463.000
2 класиране : 365.500    403.000

# 1 348
Когато прекласират някой в същата паралелка.

# 1 349
  • софия
Цитат
Според него (министъра) не е имало неравнопоставеност между учениците, но има пропуски, които инспекторатът е констатирал в съхранението на изпитните материали.
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/07/03/tech-na-informaciia-ot … klasnicite.455411

Е, ядосах се. Как да не е имало неравнопоставеност, като седмица преди НВО е имало деца, които са правили същата задача по същия текст?

Къде се съхраняват "великите" варианти? И изобщо как се правят тези варианти? Кой присъства? Кой ги знае? Аз имам спомен в едни по-предни години как на компютър публично се генерираха варианти в деня на изпитите.

Общи условия

Активация на акаунт