СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 81 033
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Варна
Тъп въпрос , но откъде вземате входящия номер и кода за достъп за сайта на МОН? Гледам ги от Служебната бележка ,която са  издали от училището , но като ги изпиша на страницата на МОН ми дава, че има грешка. Входящия номер , е този който е на полето до ЕГН-то или е друг  ? Кода за достъп не може да е друг, ясно си пише че е за сайта на МОН.

ПП: Влязох

# 1 351
  • софия
Точно те са. Същите са като тези от бележката, с която ходиха на изпита и които си ползвала да влезеш да видиш резултатите.

# 1 352
Паричке, за Варна започва с 030 кодът на детето

# 1 353
  • Варна
Успях да вляза, натиснала съм капслока .

И нашите оценки , не са въведени още.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 15:21 от Сребърна паричка

# 1 354
  • София
Звънче, не мe докарвай до инфаркт с Little 15. 😁
Лафът за твоето училище все пак е бил за края, а не за началото на гимназиалния период.

# 1 355
  • софия
Аз бях много доволна, че дъщеря ми беше на 19 години, когато и се случи. По-рано не са готови емоционално.
И аз така мисля.

Знаеш ли, че песента била за момче, а не за момиче?
Скрит текст:
https://dmlive.wiki/wiki/Little_15
Не знам до колко е достоверен източникът, но има много, много, много всичко.

# 1 356
  • Някъде в Европа...
Каква е тази детайлна информация за Слави, с която разполагате?
За първи път чувам за такава песен. Rolling Eyes
ПП: в нета пише 1998

Завърших 1998 ЕГ, френската паралелка. Тази песен ни беше химн, класът ни бе само с 5 момчета и много си я обичахме, точно заради закачката в нея... На бала се скъсаха да поздравяват френския клас с нея...ама и ние си бяхме хубавици 😁

Момичета, отпуск съм вечеее..На работа чак август...Довечера или утре подаваме и морето ни чака....

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 15:27 от AIR

# 1 357
Ако се натисне бутонът подаване, но не се продължи, записва ли данните или изобщо няма такава функционалност и трябва да се започне от 0 и да се завърши докрай?

# 1 358
  • софия
Не бих натискала бутон "Подаване" преди да съм въвела всички желания.
Сутринта въведох 3 без да натискам нищо и след това ги нямаше. Нормално.

# 1 359
Днес не мога да ви следя в детайли и се извинявам, ако повтарям някого, но сайта на РУО - София е пусната много детайлна статистика, като е виден броят на максималните резултати.

# 1 360
  • София
Ние още не сме подали заявлението.Уикенда ще пропътуваме с ГТ маршрута до няколко от желаните училища.Моят син след испански/английски като че ли все повече иска италиански,а не руски...а за 105 не са много добри отзивите....чудя се много къде в списъка да го сложим това училище🤔

# 1 361
  • София
Аз бях много доволна, че дъщеря ми беше на 19 години, когато и се случи. По-рано не са готови емоционално.
И аз така мисля.

Знаеш ли, че песента била за момче, а не за момиче?
Скрит текст:
https://dmlive.wiki/wiki/Little_15
Не знам до колко е достоверен източникът, но има много, много, много всичко.

Аматьорки! Joy
Тъкмо влизах да ви просветля....

# 1 362
Ти пък, я гледай колко души с висок бал сме се събрали за фег. А и лишаваш детето да я възпее някой нов Слави Simple Smile
😂 😂 Казваш, да харча бала смело 😂.
 perunika77, много добра идея, тъкмо сме по женски с девойката този уикенд, ще вземем да се поразходим и ние.

# 1 363
  • София
Относно песента - аз не знаех.
Прочетох текста пак и да, абсолютно. Simple Smile
Но те техните текстове са доста многопластови и подлежат на тълкуване.

Я сега някой да ми каже как да се преборя с маймуните от файловете на РУО.
Веднъж се изтрепах с подобни файлове и не успях да оправя encoding-а.

# 1 364
Хич, няма да оправям кодовете, сигурна съм че последната колонка са момичетата (бел + мат файла), а в четвърта колонка е сбора момчета и момичета преди твоето дете.

Общи условия

Активация на акаунт