СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 81 214
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Red, аз също съм по-скоро за 35то, че и като локация са близо, точно по същата причина (иначе архитектурата би паснала и на моята бъдеща 7класничка)

# 226
  • София
А аз мисля, че няма значение кое пред кое ще пишете! Wink

# 227
  • София
Ох, ще помислим още няколко дни.
Явно чак сега загрявам, че си отглеждам копие, само дето е една идея по-лежерно като мироглед от мене.
До захлас може да чертае, рисува или да направи перфектната презентация. Адски прагматично и приземено хлапе. Първа писта е като се сглобяват някакви мебели, понякога ме изумява как за части от секундата е прозряла всичко, а аз още се чудя (пък хем съм самочувствие по темата, нали).
Езици също дяволски ѝ вървят. Проговори на година и месец, на година и половина бърбореше здравата, на две казваше "р"; произношение на английски и немски от първи-втори клас: почти като нейтив. Обаче не си пада по разтягане на локуми. Grinning
Та тъй. Ще мислим.

# 228
  • софия
Елате във ФЕГ 🙂 Ще помолим да са в един клас. Ще излъжем, че са ходили заедно на детска  😂

# 229
  • София
Наборът рече и отсече, че в петък ще ни каже какво е решил.

# 230
  • София
green_dawn, дъщеря ми миналата година се отказа от японския заради профилиращите предмети (история и география бяха тогава, сега не знам). Направо рева от яд, но при мисълта 11 и 12 клас да учи това и се отщя японския. Не отричам, че аз тайничко тържествувах. Може при вас това да са харесвани предмети, но просто не го пропускайте като фактор.

# 231
Red интересна е твоята девойка 🙃!
Прочетох ви! Много сте писали!

Гледам има дилеми, но когато детето има някакво конкретно желание така се улсенява ситуацията! По-добре отколкото при нас - щом не е АК не знае какво да избере... виждам, че мре за английски, но иска да е добро дете и да научи добре втори западен. Ох, много сложно.

# 232
  • София
Ще помолим да са в един клас. Ще излъжем, че са ходили заедно на детска  😂
Ахахах, Звънче!
Ма те направо преди детската се познават. Заради нас. 😁

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 23:20 от Red

# 233
  • София
green_dawn, дъщеря ми миналата година се отказа от японския заради профилиращите предмети (история и география бяха тогава, сега не знам). Направо рева от яд, но при мисълта 11 и 12 клас да учи това и се отщя японския. Не отричам, че аз тайничко тържествувах. Може при вас това да са харесвани предмети, но просто не го пропускайте като фактор.
Тази година няма предварително обявени профили, което допълнително утежнява избора, защото там би могъл да си избере сам профилните предмети, а не от предварително зададена комбинация.

# 234
Как се радвам на децата, които имат толкова много интереси. Моето в момента се вълнува само как да излезе на разходка с приятели по полето и до реката,  от баскетбол и от момичета....

# 235
  • София
Хаха, Аманда!
Излиза в 12 и се прибира в 8 (виждате, завишихме вечерния час 😁).
Това е купонджийският елемент, който аз придобих в далеч по-късна възраст.
В момента е супер гроги от всякакво учене.

# 236
  • sofia
Amanda.D., това са всъщност основните и най- важни интереси - да имаш приятели, да спортуваш, защото здравият дух е в здраво тяло и да набележиш любима девойка за бъдеще😉🥰

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 09:22 от googlish

# 237
  • София
Сигурно е сложно с такива деца. Едното рисува, има интерес към източните култури и физиката му се отдава, другото чертае, сглобява, говори езици... Как ги отглеждате тия деца? Това е нещо, за което само съм си мечтала! Joy
Аз имам сал едно, което понякога решава задачи, при това не винаги с най-голямо удоволствие, но просто това е нещото, което му се отдава и по пътя на най-малкото съпротивление.... Във всичкото свободно време играе на компютър или мери улиците... Joy

# 238
  • София
Мечтай си Слънчева, мечтай си!
С тези ниски резултати на ПИ, питай ме как оживях! 😁

# 239
  • София
Здравейте, момичета! Аз вече мисля за самото подаване на заявление, затова ще се радвам, ако можете да ме ориентирате:
1. Докато се попълват желанията, ако решим да разменим някои паралелки, има ли стрелки да се качи дадено желание напред? Надявам се, че няма нужда да се започва съвсем от начало.
2. Доколкото се ориентирам, за СМГ и НПМГ не е нужно медицинско за никоя от паралелките, вкл. СХН, нали така?
3. След като сме подали заявлението, има ли въобще някаква възможност за корекция - в училище-гнездо например?

Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт