СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 81 143
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте. И аз най-накрая да се включа в страстите тук 🙂. Дъщеря ми рисува хубаво и много й харесва да си рисува всякакви неща. Езиците й се отдават. По ИТ има отличен от презентации, проекти. Та ще записваме първи желания графичен дизайн, само че тя държи на много часове език и то друг, различен от английския. Сега ще я записвам за лятото на Б2 ниво. И така много ограничен ни става изборът - 44су Неофит Бозвели с немски. Някой да има някаква информация, макар и минимална за това училище? Ще съм много много благодарна да споделите.
А какво Ви накара да се спрете на 44 СУ "Неофит Бозвели"?
Те дори не успяха да подкарат ДО. Разнасяха ксерокопия напред-назад.
Можете да погледнете резултатите на училището в класацията по успеваемост на ДЗИ за да прецените каква подготовка дава и дали това Ви удовлетворява като резултат: https://us02web.zoom.us/j/85709192493
Заради паралелката с интензивен немски, понеже всички останали училища с графичен дизайн са с английски, а ние търсим вече втори чужд език за учене, затова разпитвам. Дъщерята си иска графичен дизайн и това е.

# 571
  • Върху лъчите на Слънцето.

Ако беше на черновата, вероятно нямаше да му вземат въпросната точка Stuck Out Tongue Winking Eye .
Черновите не се предават за проверка.

# 572
Черновите се сканират заедно с останалата част от изпитната работа. Проверяват се при определени условия.

# 573
Няма квоти, да. Ами преобладаващо са момчета, но има по някое момиче за цвят Simple Smile Една девойка от стария клас на сина ми отиде там, а пък в НПМГ СХН отиде любимката ми от класа му. Two Hearts
В компютърни мрежи на випуск 2022 близо половината са момичета, има и в системно програмиране.

# 574
Дидева, боНбата от аватара ти гръмна вече ! Залагай следващата

# 575
Joy Пак ли да е взривоопасно, или да е с позитивно звучене?

# 576
За кандидатстване в профисионални гимназии, каквито са нтбг и нфсг се изисква медицинско удостоверение с регистрационен номер към документите за кандидатстване.
Това е точният текст.
5. (предишна т. 4 - ДВ, бр. 12 от 2017 г., в сила от 03.02.2017 г.) медицинско свидетелство, издадено от общопрактикуващия лекар на ученика - за кандидатстващите за специалности от професии;
Значи да не се притесняваме за изходящ номер, не е упоменат.

# 577
Дидева, боНбата от аватара ти гръмна вече ! Залагай следващата
Недей, че ще извади сините очи. Доста по-стресиращо от боНбата ми действа.

# 578
Joy Пак ли да е взривоопасно, или да е с позитивно звучене?
Положението май все още е шоГ и боНба ..
Хванала съм две училища и 6 паралелки и се чудя как да ги наредим

# 579
Айде, готово. Като избистрите ситуацията и вече сте готови, може да сменя с нещо  с по-положителна аура. Joy

# 580
  • София
Наборът съвсем спокойно може да приключи с желание номер 3. Днес междудругото точно неговите авери му казали: "Какво е това 18то - навсякъде в нета пише, че е пълно с гейове и лесбийки, които се млещят по пейките"

# 581
Ние ще спазим традицията да не виждаме изпитите на детето, НВО също няма да разглеждаме. Не ми се ходи толкова далеч.
Баща му е провел  успешна агитация за разширяване на евентуалните езици, остава да го навием и за руски и ще дишаме по- спокойно.

# 582
Сега като се заговорихте за гейовете и лесбийките се замислих, че е хубаво , освен училището да е добро и класът да е с общо взето нормално съотношение момичета-момчета...
Та... кои училища за момиче с бал 384т. бихте препоръчали отново 😊 Живеем зад НДК.

# 583
НТБГ ви е близо, с квоти и отлични отзиви.

# 584
Частното образование във Варна за мен е плачевно:

Френското училище не присъства, доколкото знам те не се придържат към програмата на МОН съотв. няма НВО.

Общи условия

Активация на акаунт