СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 958
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Пловдив
Проблем с униформата нямам и до сега беше с униформа.. Гледам, че големите деца предпочитат ризи и отдолу слагат цивилна тениска според предпочитанията си Simple Smile

Всъщност имам проблем само с ценат ѝ ... Тениска за 20лв и риза за 36 ..
И аз предпочитам с униформа. Сина ми от 5 клас е с униформа, голямо удобство е, дъщерите, от тази година също им въведоха и ми е много спокойно. Не обичам да купувам дрехи, а така си решавам проблема от раз. Разбира се, в Пловдив униформите са по-евтини, за на сина ми училището има и тениски с лого, които да обличаш, струват 6 лева, с якичка са 12 лв, а суитчър, който той изгуби, де, но много хубав, за хладно време, около 30 лв. По - евтино ми идва да пазарувам униформа от това да пазарувам в евтини магазини.

# 1 261
Айде вечния спор Първа или Пета, Пета е ГПЧЕ  и предмети на чужд език няма, за разлика от Първа. Вероятно е по-добрия вариант за деца, които не мислят да следват на съответния чужд език, а само да го учат.
Имам колеги и от Пета и от Първа, интересно защо тези от Пета казват, че биха избрали Първа ако сега можеха да кандидатстват наново..,обратно мнение обаче не чух ..
На Първа основен проблем е локацията, малко ГТ и на рядко. Но пък са само една смяна и почват по-късно, та могат да се разминат с големия ученически наплив по ГТ
Проблем с учителите ще има, сега масово всички в пенсионна възраст се оттеглят, защото не знаят какво ще се случи с Короната

# 1 262
Проблем с униформата нямам и до сега беше с униформа.. Гледам, че големите деца предпочитат ризи и отдолу слагат цивилна тениска според предпочитанията си Simple Smile

Всъщност имам проблем само с ценат ѝ ... Тениска за 20лв и риза за 36 ..

Доколкото аз съм чувала, ризата е изискване от училищата, а не предпочитание на учениците. Дори знам за забележки за панталон-тип анцунг (долница)
И аз имам проблеми с цената само Simple Smile

В 5 мисля, че има предмети на ЧЕ! Аз харесвам и двете, детето си харесва МГ Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 11:53 от MollyBy

# 1 263
  • у дома...
Подадох заявлението. С онлайн връзка с девойката.

И пак да попитам - Първо желание ни е ясно. ИЕ/АЕ/БЕЛ като профилиращи. На трето сме написали паралелка в същото училище, но трети профилиращ е БЗО. До десети клас програмите и часовете са идентични. Мисълта ми е дали може по принцип след някои от класовете да смени паралелката, но не и училището? В смисъл по-лесна ли би трябвало да е процедурата, като става въпрос за промяна в рамките на едно и също училище? Или всичко може да стане с добрата воля на директорката?

# 1 264
Предполагам, че трябва да има и свободно място във въпросната паралелка.

# 1 265
firosmidia Писала си ми съобщение и се опитах да ти отговоря, но ми дава, че си забранила получаването на лични съобщения. Ако искаш пак ми пиши съобщение и дай мейл. Тук не влизам.
Благодаря много! Simple Smile Пиша веднага  Simple Smile

# 1 266
Резервен вариант с 33 точки по-малко от бала ни достатъчно резервен ли е??

# 1 267
  • Бургас
Край на една порция мъка! Подадохме.
Аз не бих наредила желанията, като него но го оставих сам да избира.
Оценки още няма качени. Утре ще вземем свидетелството и ще разберем с колко завършва по математика.

# 1 268
Идвам да се изфукам Stuck Out Tongue Closed Eyes Този път албумите на децата наистина са станали върховни. Много се радвам, че ще им остане красив спомен и съм благодарна на още 3-4 майки, които не се отказаха да се борим с мрънкането на родителите в името на децата.
Скрит текст:

Виждам Пушкин на обложката.
Бихте ли споделила коя паралелка е   (вероятно 133-то) Simple Smile?

# 1 269
Резервен вариант с 33 точки по-малко от бала ни достатъчно резервен ли е??

От миналогодишния или от приравнения маналогодишен?

# 1 270
Любимата Ви Кастрева  по БНТ1 обеснява за какво трябва да се внимава при подаване на заявление! Simple Smile

# 1 271
  • софия
Скрит текст:
Идвам да се изфукам Stuck Out Tongue Closed Eyes Този път албумите на децата наистина са станали върховни. Много се радвам, че ще им остане красив спомен и съм благодарна на още 3-4 майки, които не се отказаха да се борим с мрънкането на родителите в името на децата.
Скрит текст:
Виждам Пушкин на обложката.
Бихте ли споделила коя паралелка е   (вероятно 133-то) Simple Smile?
Има ли значение паралелката и какво?

# 1 272
  • София
За френската - мъжът ми е против, но заради лошата слава на средата там, не езикът е проблем, ние даже искаме френски. Аз нямам нищо особено против.

каква е лошата слава на френската и от кога датира информацията?
От хора, чиито деца са учили там. От песента на Слави Трифонов (майтапя се). Аз не съм против гимназията и вече го уточних няколко пъти.

# 1 273
  • София
Joy
Какво й е на песента на Слави, освен, че става ясно, че във ФЕГ има хубави девойки?

# 1 274
Момичета имам един въпрос. Синът ми иска в електротехникум- да питам може ли като завърши да кандидатства право или медицина или нещо подобно.

Имам приятелско дете със завършено спортно училище, а сега завършва медицина.
Така че отговорът е: Всичко може.

Общи условия

Активация на акаунт