СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 956
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 290
И ние подадохме! 6 цифрен входящ номер си имаме...явно напредва подаването на заявления Simple Smile

# 1 291
  • софия
Бързо да дойде да си признае кой ще се снима днес следобяд за албум при нашата фотографка Simple Smile

# 1 292
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз знам само два реда от нея:
...Френската гимназия,
Господ нея пази я...
Или нещо такова. Joy
Айде кажете нещо друго или да ви пусна мъжа ми той да се аргументира защо не иска и кой какво му е разказвал. Joy

Не че съм спецалист по Слави Трифонов, но той не възпява 9-та френска в София, а тази във Враца.

# 1 293
  • София
Може, може. Малко ни е далечко, обаче, във Враца. Няма да кандидатстваме там.

# 1 294
Здравейте, обстоятелства та ни позволяват да кандидатстваме в два различни града. Виждам, че можем да подадем отделно заявление за всеки град. Това означава ли, че детето ще бъде класирано в две училища след първо класиране - по едно във всеки град - и може да реши в кое от тях да се запише?

# 1 295
  • София
Каква е тази детайлна информация за Слави, с която разполагате?
За първи път чувам за такава песен. Rolling Eyes

# 1 296
  • у дома...
Здравейте, обстоятелства та ни позволяват да кандидатстваме в два различни града. Виждам, че можем да подадем отделно заявление за всеки град. Това означава ли, че детето ще бъде класирано в две училища след първо класиране - по едно във всеки град - и може да реши в кое от тях да се запише?
Ако му стигне балът - да.

# 1 297
Red, тази е от ранното му творчество Smile
Зависи на колко години си, 40-годишните я знаем.

# 1 298
  • София
Amanda, опасявам се, че познанията ми по темата приключват с онзи албум на КуКу, който се слушаше по време на протестите от 1997-ма. Там нямаше нищо за ФЕГ. Май. 😊

# 1 299
  • София
Eeee, Ред, ти преди Депеш (за Звънче помня на 100%, за теб не съм сигурна) не си ли слушала Слави? Joy
ПП: в нета пише 1998

# 1 300
Amanda, опасявам се, че познанията ми по темата приключват с онзи албум на КуКу, който се слушаше по време на протестите от 1997-ма. Там нямаше нищо за ФЕГ. Май. 😊
Тя май е баш от този период:smiles:

# 1 301
  • София
Eeee, Ред, ти преди Депеш (за Звънче помня на 100%, за теб не съм сигурна) не си ли слушала Слави? Joy
Е и за мене вече може да си сигурна. Grinning
Ми не. Слушах Dire Straits, Sting и Police някъде между 88-ма и 90-та. После минах на ню уейв, даже преобладаващо на The Cure.
Аманда, хаха!
Помня две-три неща, които се въртяха по време на протестите. Явно тази песен не е била вървежна.

# 1 302
  • София
И аз, ама и за френската съм чула! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 303
  • София
Ще ме накарате да си я пусна в Ютюб.

# 1 304
  • софия
Аз преди Депеш слушах Modern Talking Stuck Out Tongue Winking Eye Laughing
В моя защита мога да изтъкна, че слушам Депеш от 7ми клас.

Общи условия

Активация на акаунт