Искам да кажа ... (172) през юли 2020

• 51 720
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 870
О Тути,и аз нямам проблем да износваме дрешки,като са си запазени и здрави. Ами тя е към метър висока,взимам й 110-116. И по-големи имаме,които й стават. Обувките също различни номера,но 27-8. 🤗
Понеже ми беше скучно си изчистих колата. 😃 Ама бая беше прашлясала,пък си я карам всеки ден. Вън Мм я мие на автомивка,но вътре си я забърсах и изпрахосмуках.
След малко ще правя мусака за вечеря.

# 871
  • Бургас
Бъни, не знам къде е този бурен вятър. Днес на плажа /между Бургас и Сарафово/ нямахме никакъв проблем, чадърът не е помръднал. Морето обаче не е тепсия, от дни има вълни и знамето рядко го уцелваме зелено, но пък става чуден антицелулитен масаж като те блъсне някоя и друга вълна Simple Smile

Много ми е хубаво, че имам на кого да раздавам неща от децата. Въртим все някакви торби със сестра ми, зълва ми и из входа. Ако остане нещо, нося в един дом. Не оставям до контейнер, защото съм си виждала разпръснатите около него изпрани и изгладени дрехи.

Чушки с кайма и ориз ще пълня аз.

# 872
Ени,а уж сънувх,че на мен ми пишеш 😂😂😂.
Така е,споделена мъка-половин мъка!
Прозорци и щори ми скъпия преди седмица или две.Аз само му помогнах с пердетата 😁.Ама то било хубаво да се правиш на безпомощна и безкрайно заета 😅.Не съм сигурна дали някой ден ще повтори това упражнение,но поне се поизмъчи доволно 😎.
Чудя се между леща и грах.Обаче май не е много спешно да готвя, предпочитам да продължавам да се правя на заета,пък довечера кой каквото намери.

# 873
  • Canada
Точно затова избягвам да пиша напоследък, не ми е от най светлите периоди и на мен. Но живота трябва да продължи.
Вчера пред очите ни един беше нелепо погубен, и то за секунди. Твърде често забравяме, че нищо, което имаме не е вечно и даденост.

Руми, тортата изглежда много моя!

Тит, как 5 дена, тук на положителните звънят на следващия Simple Smile

Втори поред месец цикъла ми подранява. Мари, на възрастта ли да го отдам Joy Как е кучо?

# 874
Дрехите от децата се въртят в компанията. Е, вече пораснаха, но като бяха малки всичко се доизносваше от следващите. Играчките ги раздавах. Така раздадох 9 торби от Лилд пълни с играчки на по- малко дете от компанията. Условието беше моите деца да не разберат. Всичко точно до един рожден ден на това дете, който се проведе в апартамента на рожденичката. Леле, моите като познаха играчките, а те всичките бяха кръстени от нас с имена. Идва щерката и ми показва майунката Деси и реве, идва сина показва ми слончето еди-кое си, и пак реве.....
Фонсе, така казват за циклите. Важното е, че го има. Кучето е щастливо.

# 875
Пак не изчакахме да стегне твърде, ама така е вкъщи 😊
Мари, заповядай

Фонс, в последно време всичко отдавам на ЕГН-то.

Рецептата не е кой знае какво. Използвам готови блатове. Кремът е това, което прави тортата и орехите.
Ето рецептата, от фейсбук. Правописът е оригинален 😁
Скрит текст:

ПП: На мен винаги ми стига крема и никога не съм "запичала" брашното.

# 876
Ами затрупани са с работа. Аз да си призная хич не се притеснявам от вируса, но не искам да заразя някого ако съм.
Гледам да съм оптимист, че иначе ме срива. Взех много важно решение и ми стана едно спокойно.
Няма да казвам, че заради тази пуста емиграция пак взех да качвам кръвно. Да го мечтаеш поне 15 години и сега да умреш от притеснение, само аз мога да го направя това. ( всички са ни обявили за луди, да си оставим добре подредения живот ( ЕЙ от тук идва страха ни) и да тръгнем да гоним мечтите. Знам, че е правилния избор, но пусти страх. Но сме го започнали, утре караме колите.....

# 877
Тит, щом сте го подредили там, ще го подредите и тук, и където и да е.
Да сте заедно, и да сте здрави 🙂

Аз сигурно съм единствената, която не припада по Америка и по американския начин на живот 😊

# 878
Чудна е, Руми. Да ви е сладка. В темата за пазаруване от Турция показаха балавички от Кърджали. Направо ги сънувам.
Титина, какво стана с училището на Калин? Той с какви чувства е? И да ти напомня, че мечтите са, за да се сбъдват, а не да вдигат кръвно. Радвай се.

# 879

Аз сигурно съм единствената, която не припада по Америка и по американския начин на живот 😊
Грешиш.Много сме!😁

# 880
Калин го записахме, платихме, купихме униформа. Той видимо е спокоен и непритеснен ( едно от нещата което ги учат тук).
Майка му е притеснена заради смяната на образователната система.

Не мога да отрека, че Америка ни даде много, но и много ни взе.

# 881
Като на всички Тит.
И в България е така. Ще се справите!

Ренко, шефът е страхотен, видях го преди дни, но забравих да го спомена. Хубава тактика имаш, одобрявам!
То и аз щях да я спазвам ама няма запаси в хладилника. Утре вече трябва да се пазарува;)
Ени, като си заподрежда коконата гардероба ще отделя и ще ти пиша.

Фонс, никакви такива за възрастта. Тук все девойки сме се събрали.
Шегата настрана, обаче с идването на другата цифра в годините ми, много се вглеждам е себе си. Сериозно се замислям да се подмладя с нещо вълшебно;), после се спирам и си казвам че трябва да се приемам такава, каквато съм, естественият ход на живота е това.

Някой има ли новини от младоженката?

# 882
Деня започна да се скъсява. Това ме навежда на мисълта, че идва зима и във Варна пак ще започне да се стъмнява в 16 часа.
Някои знае ли дали окончателно се прие лятното часово време?

# 883

Шегата настрана, обаче с идването на другата цифра в годините ми, много се вглеждам е себе си....
Да ти кажа от опит със следващите цифри вгреждането става още по- сериозно и критично. Но, приветствам начина ти на мислене.
Титина, ето че най- важното сте отметнали.

# 884
И все пак, желанието за по-течна храна (освен бира 😁) надделя,та лещата е вече готова 😎.Сега остава и да я ядем,което ме съмнява малко, защото лятото го караме главно на сухоежбено.
Шефчето вече е пълно с номера!Най-новия е,завъртане около себе си,няколко пъти по 360° 😅.Не иска да се обръща гръб-корем,но да се върти обожава 😁.А благодарение на съфорумка,вече се опитваме и да се бебеносим 😊

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 19:47 от Ренко

Общи условия

Активация на акаунт