Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 932
  • 716
  •   1
Отговори
# 255
Днес отново пуснах чхг който на 17 ден след трансфер приключи с 2.94
Днес отново подавам док. За 2-ри опит ,но дано този път е положителен
Желая късмет на всички чакащи и нека има повече положителни резултати

# 256
Ех, много тъжна новина Ренета. Ще стискаме палци при втория опит. Винаги е толкова разочароващо и стресиращо след всичко, което изживяваме да полуим такъв резултат.
Прегръщам те и не тъгувай, всяко нещо се нарежда в точния момент... сигурна съм, че накрая всичко ще завърши с щастлив край....

# 257
Здравейте,  знаете ли колко минимум трябва да е стойността на прогестерона в деня на трансфера?

# 258
Имам спомен че макс до 20 ng/ml ако бъркам някой да ме поправя Simple Smile за минимум срещах из форума жени с по 8 10 и пак е ставало.

Здравейте,  знаете ли колко минимум трябва да е стойността на прогестерона в деня на трансфера?

# 259
И моят кръвен е отрицателен 0.7. Успех на всички.

# 260
А някоя от вас знае ли след като спре с всичките тези лекарства до колко време идва МЦ?Аз днес ги спирам ,но съм с закъснение от 9 дни

# 261
  • София
При мен след спирането на лекарствата ми дойде след 4 дни
Много съжалявам мила, негуби кураж, следващия път ще е твоя късмет Flowers Four Leaf Clover

# 262
И моят кръвен е отрицателен 0.7. Успех на всички.
Много съжалявам мила

# 263
  • София/Севлиево
Момичета, много,много съжалявам.Пожелавам ви съвсем скоро да се запишете с положителни резултати.

# 264
  • Варна
Много съжалявам и аз, изпитвала съм го. Кураж борбени момичета Two Hearts

Излезе и моя резултат 67,72 на 8 ден след трансфер на бластоцист. Как ви се струва, добре ли е? В сряда ще направя отново кръвен тест.

# 265
  • София/Севлиево
Олеандър,тихичко честито!Моят тест май наистина утре ще е готов.Трябваше да ида в Бодимед,че става бързо...

# 266
Страхотно Олеандър. Стискам палци всичко да е наред Simple Smile)))

В кандиларов ли го пусна Ели, аз миналия път ги помолих до обяд да стане, иначе е за другия ден...

# 267
  • София/Севлиево
В Цибалаб,но не централния,а този до вкъщи.Винаги стават бавно...

# 268
Здравейте,  знаете ли колко минимум трябва да е стойността на прогестерона в деня на трансфера?

На мене при стойности между 10 и 11 и трансфер на 5ти ден, акушерката ми каза, че е супер.

# 269
Аз съм с тридневен ембрион трансфериран на 06.07 дали утре ще е рано да пусна един кръвен тест? Правих шуър чек, но беше отрицателен! Иначе назначеният ми тест от лекарката е за 16ти,но сякаш не ми се чака до тогава. Какво бихте ме посъветвал?

Общи условия

Активация на акаунт