На пазар във Варна - тема 58

• 29 082
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
От коя фирма за пране/чистене, а ако може и дезинфекция на дивани сте доволни?

# 136
# 137
Трябват ми парти балони и надпис за РД. Сещам се, че май имаше на Колхозния в блоковете такъв магазин или се бъркам?

# 138
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Трябват ми парти балони и надпис за РД. Сещам се, че май имаше на Колхозния в блоковете такъв магазин или се бъркам?

Има, да

# 139
  • Под Слънцето
Някой да знае къде е седалището на верига магазини Стармаркет? Ще бъда благодарна за инфо.

# 140
  • Варна
Ако и фирмата е Стармаркет, излизат няколко фирми, повечето от които са със седалище ул. Ак. Андрей Сахаров 15, ап. офис 1. Излиза и друга фирма със седалище ул. Люляк 12, ет. 1, ап. 40. За проверка трябва точно име на фирмата или ЕИК.

# 141
  • Под Слънцето
Тина, благодаря ти,  аз каквото има в нета, го намерих. Само адресът на Сахаров не съм проверила на място, но и това ще стане днес. Все едно някаква конспирация около тях да няма инфо- сайт нямат, във ФБ не отговарят.. Затова "от уста на уста" .. ще ги открия, надявам се...

# 142
  • Варна
А да, друг е въпросът дали реално имат офиси на посочените адреси или са фиктивни, или никой не работи/живее там.

# 143
  • Под Слънцето
Е, как? Сума ти магазини работят под това име... Просто ми трябва  човек от търг. отдел, за да организирам среща Simple Smile

едит: Драмата е разрешена, открих ги де се крият Wink

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 00:23 от TopsyG

# 144
Много благодаря за съвета за тефлоновата форма за торта. Взех от кауфланд че ми е близко, беше 27 лева с фи 25, малко по- голяма е отколкото искаше щерката , но  колкото толкова. Цената ми се стори повече от разумна. Вече я изпробвахме - морковена торта.

# 145
  • Варна
Купувала съм от Лидл фирма за торта с диаметър 18 см, висока е около 8-10 см. Често пускат форми в различни цветове, но и бързичко свършват. Цените са около и под 10 лв.

# 146
Купувала съм от Лидл фирма за торта с диаметър 18 см, висока е около 8-10 см. Често пускат форми в различни цветове, но и бързичко свършват. Цените са около и под 10 лв.
На щерката й трябваше тут суит. Иначе току й паднал мерака. Вече е две тортички напред. След месец ще си е изработила цената. Пък и тефал е марка от която съм доволна. Можех да потърся специално фи 20 но това знаеше да ходя специално до друг магазин.

# 147
Къде мога да намеря продукти на All Nature?

# 148
Къде мога да намеря продукти на All Nature?

Много ги харесвах и аз, но мисля, че ги спряха, не съм ги виждала отдавна никъде.
Иначи към ги купувала от Елитис, ДМ и Лили.

Подсети ме сега за тях, трябва да поразровя дали ги има още.

# 149
Май бях мернала All nature в Кауфланд, но не съм ги ползвала и не съм сигурна, дано да не заблудя някой.

Общи условия

Активация на акаунт