Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време отнема заваряването на бурканите, когато се прави патладжан за зимнина?
Защо патладжаните се белят в рецептата?
Може ли тази рецепта да се консервира в буркани за зимата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време отнема заваряването на бурканите, когато се прави патладжан за зимнина?
-
Защо патладжаните се белят в рецептата?
-
Може ли тази рецепта да се консервира в буркани за зимата?
-
Каква е целта на беленето на патладжаните в тази рецепта?
-
Каква е тайната за приготвянето на вкусни патладжани?
да речем 200 - 205 градуса за 15 минути. Уреда е вортекс на инстант пот. А режа патладжана на четвъртинки и после на дебели филии. Ама може и да са много 15 минути.