Мариновани патладжани в хладилник - сега им е времето!

• 20 325
  • 129
  •   1
Отговори
# 120
Жар_птица, а ти на каква темп. и за колко време ги пускаш. То ясно че си зависи от уреда, но за първоначална ориентация.
Помня ли Simple Smile да речем 200 - 205 градуса за 15 минути. Уреда е вортекс на инстант пот. А режа патладжана на четвъртинки и после на дебели филии. Ама може и да са много 15 минути.

# 121
Правих ги миналата година, точно както са в оригиналната рецепта. Чудни са! И тази година пак така ще ги правя. Да е жива и здрава Vanja77, че разпространи тази рецепта!

# 122
  • София
Uncommon, благодаря ти за добрите думи!
Радвам се, че не сте забравили тази чудесна рецепта!
Вчера се прибрах от морето и реших и аз да я приготвя.

# 123
  • София
Радвам се, че не сте забравили тази чудесна рецепта!
Как ще забравим чудесната рецепта.Всяка година ги правя. Включително и за почивката.На всичките много им се услажда.

# 124
От миналата година са ми останали 3-4 бурканчета. Отдавна щяха да са изядени, ако не се бях опитала да ги направя по-здравословни, не пържени, а на скара Simple Smile. И така не са лоши, но не е същото. Тази година ще са по оригиналната рецепта.

# 125
Днес купих 2 патладжана и след малко ще приготвя една пробна мини доза. Ще споделя мнение след като ги опитам.

# 126
  • here and now
И аз днес опържих една доза. Сега отлежава в хладилника.
Този път ги нарязах на кръгчета, всичко друго спазих точно.

Vanja77 , здрава да си. Всяка година, поне по веднъж те хвалят у дома за чудесната рецепта.

# 127
  • София
Момичета, да ви е сладко! Доставяте ми голямо удоволствие, докато ви чета!
Нашите патладжани вече са готови. Вчера ги опитахме. Супер са!

# 128
Аз направих 1/3 количество за проба. Отлежа 5 дни, пробвах, еми не е моето. А обожавам патладжани. Сега ще ги стерилизирам в 2 по-малки буркана и ще им дам още един шанс през зимата.

# 129
  • София
мама-ени, съжалявам, че не са ти допаднали. Хубаво е, че си предвидила да приготвиш по-малка доза.

Общи условия

Активация на акаунт