Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 66 658
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Street of Dreams
Много сладка къдравелка е. На нейната възраст е нормално да е с рехава косичка. Не режете много, пък заплитането със спрейче.

# 616
Да,знам че е нормално. Спрейче ползване всеки ден. Иначе няма оправяне и реша само на мокра коса. Кокосова масло й слагам веднъж в седмицата малко по краищата.

# 617
Момичета, най-сетне се престраших и окончателно реших, че утре ще се боядисвам.
Обаче съм и за подстригване. Трябваше ли да се спазва някаква последователност между боядисване и подстригване? Може ли да се подстрижа и директно след това да се боядисам? Чувала съм, че не е желателно по някаква причина, но не съм сигурна дали не е просто мит.

# 618
Момичета, най-сетне се престраших и окончателно реших, че утре ще се боядисвам.
Обаче съм и за подстригване. Трябваше ли да се спазва някаква последователност между боядисване и подстригване? Може ли да се подстрижа и директно след това да се боядисам? Чувала съм, че не е желателно по някаква причина, но не съм сигурна дали не е просто мит.
Можеш разбира се. Първо е подстрижката,а после ти боядисват. Много малко фршзьорки правят обратното. Сама ли ще се боядисваш? По-добре е може би като за първо боядисване да отидеш на фризьор. В кокв цвят ще се правиш?
Хайде,дано се харесаш и да се похвалиш после със снимка😊

# 619
Всичко сама ще си правя 😂 ММ работи и събота и няма на кого да оставя децата. А не ми се ще да мъкна бебе в салон. И без това в моя град не мога да си намеря фризьор, от който да съм доволна. Най-много да накарам ММ вечерта да ме боядиса. Стискайте палци 😂.
Ще се боядисвам с пермесе 5-ца. Взела съм си и колорплекс.

# 620
Лимонче, човърка ме, след като ползваш толкова професинална козметика, защо реши да се наклепеш с Олиа?
Какъв окси си взела, това е най-важно за състоянието на косата?
Аз днес чакам поръчка от рибата и не знам как ще издържа да не се боядисам сама. Мислех да ида поне да ме намажат, че не съм сигурна отзад дали ще се видя, нооо и сам войнът е войн, май ще се пробвам.
Дайте съвет как да процедирам с нанасянето, седмица на лакме, основата ми е много тъмна, но има израснали 2мм и почти не се вижда корен, а надолу е 7 и кичури. Направо нанасям на цялата коса или? Да не ми светне в корена ме притеснява, но тя по дължините си е по-светла..

# 621
Аз профи козметиката я открих наскоро, преди не бях се и замисляла за съществуването ѝ.
Взех 6% окси, понеже вече имам доста бели косми.
Чудя се обаче колко време да стоя с боята? В инструкциите пише 35 до 55 минути.Косата ми е моя си цвят, средно кестеняво, няма следи от нанасяне на предишна боя, може би 25 до 30 % побеляване.

# 622
  • Deutschland
С Редкен all soft косата ми след морето започна да се възстановява. Взех и Макадамия шампоан и балсам, за да редувам. Имам обаче много светли кичури, явно от слънцето. Жалко за прясното боядисване

# 623
Върнахме се от фризьор. Детето беше супер кротка и й беше мното интересно. Няма разлика от снимките по-горе,точно 1 см й свали. Много съм доволна.
Обаче моя цвят-този път не ми покри така добре. Стана тъмна,но червенее доста. Фризьорката ми предложи следващия път да ме намаже с нейна боя-някаква италианска,проефесионална. Даже иска да ме намаже с 1-ца. И ще ме направи 2 или 3 пъти с тази боя,а после ще правим само корени като се насити цвета.Аз обаче се колебая точно за 1 цата,че това си е баш черно. Не,че сега не съм черна,но чисто черно не смея да се направя.
Сменили са формулата на Кастинга. Даже балсама е вече с кокос. Харесвах повече този с пчелно млечице,обаче и този балсам е много хубав.

# 624
Момичета, какво им беше специалното на шампоаните за боядисана коса? Нещо в ph май беше?

И аз се боядисах съвсем на скоро, сега не знам с какво да се мия.

# 625
Принципно е хубаво със серии зо боядисана коса. Но аз ни ползвам такива. Не зная като състав какво им.е специалното. Някакви ув филтри обикновено съдържат. Можеш да ползваш и безсулфатен шампоан. Сулфатните свалят боята.

# 626
  • София
Сериите за боядисана коса, би трябвало да запечатват косъма, съхранявайки цвета и блясъка за по-дълго време. Също би трябвало да имат УВ филтри. Стандартно са с превес на хидратация. Лично на мен са ми любими ❤️. Не веднъж съм хвалила Chromatique Kerastase.

# 627
Моята фризьорка първо боядисва, после подстригва. Логиката беше, че след боядисване най-много се увреждат краищата и след това ги реже.
Аз съм с питане според вас какъв номер е този цвят?

Препоръчайте шампоан и маска за блясък и заглаждане, ако сте доволни от някои конкретни.

# 628
И мен винаги първо ме боядисват и после подстригват. Старите ми фризьори правеха по същият начин.

# 629
Да, това е правило. Първо боя, после подстригване.

Общи условия

Активация на акаунт